@Pragmatichen Григор 15 години е в световния тенис елит. Григор е един от най-техничните и зрелищни играчи за този период. Поради тази причина е любимец на публиката по цял свят. И идва @Pragmatichen и написва велик коментар. Явно сред публиката е пълно с големи глупаци, които не разбират за измамата с бетинг компаниите...
Но @Pragmatichen разбира! А всъщност глупака е той.
Паса за гола на Десподов е на Филип Кръстев...Нищо, нали сме в Гонг...
Да не пропуснем Филип Кръстев, Стефан Велков, Димитър Велковски...
@CTEoloAH Дълъг е списъкът - Ради Кирилов, Марио Кирев, Петко и Андреа Христови, Калоян Кръстев, Кирил Десподов, Валентин Антов и който се сетиш още...Или са много добри, но животът не е справедлив, или обратното...Или и двете.
Доста некоректно за Филип Кръстев - разговаряхме и той предпочете да напусне Левски. Ще предпочете, ако не можете да му плащате, естествено. Но той е виновен и неморален към великата Синя идея. Съвременният футбол се управлява от интереси. За да откаже, вероятно сте му предложили добра заплата. Няма що... Да не говорим чия собственост са правата му. Ама така , за балъци - разговарях и той отказа. Недостойна работа, срамота.
ULTRABLUUU ли си, не знам. Ако съдим по тебе всички левскари следва да са глупаци. Слава Богу, глупаци са някаква по-малка част. Ти си от нях - няма съмнение. А, щях да пропусна - имаш страхотно домашно възпитание и добри маниери.
За българските играчи пробив вчужбина вече е изключително труден. На трансферния пазар не се котираме добре. Справка - Кирил Десподов, Стефан Велков, Стериакис, Андреа и Петко Христови, Филип Кръстев
И за купата, неси присвоявайте фразата "Купата е бяла". Така преди време БФС си присвои "И сме по-красиви, и сме по-добри!" и го сложи на шаловете на националния отбор. Скандирахме го с агитката на Славия преди 40 години. Скандирахме и "Lets go, beli, lets go!", за което имахме редовни проблеми с тогавашната милиция. Ама кой ти помни... Нейсе!
В устава на Славия като член Първи е записано, че клубът винаги изповядва уважение към противника.
За протокола - Наско беше част от шампионския отбор на Славия през 1996 г..
Беше напуснал Левски след като преди това поздрави публиката с оголените си задни части.
Днес не казва и дума , че не е хубаво публиката да налита на бой на привържениците на противника. Достойно, много достойно, няма що...
Разплаках се. Такова умиление ме налегна, че не издържах. Само Савия!
Няма как, това е манталитет. Бях на 10 години, когато отидох на мач на Славия за пръв път.
Сега съм на 57 и пак ходя понякога, вече със синовете си. На Герена не бих отишъл никога поради тези причини. Под моето дастойнство е да отделя време, да дам пари и да присъствам на едно място с пияни, дрогирани и прости хора.
Гледам ги като дойдат на стадион Славия как трошат ихвърлят седалките, гледам и се чудя.
Много се чудя и на Мъри защо се захвана с тая работа, ама нейсе...
Браво, Заги! Браво и на момчетата! Успех!
Отново така дразнещото несъответствие между заглавие и съдържание. "Решено" ли е или се "водят преговори".
Много сте изобретателни, няма що.
Само "Славия"! Заги ескромен, много способен, лоялен. Като играч също бе истински джентълмен.
@KritichenЩе трябва да приемем действителността - неграмотните кретени и глупаци нямат край.
Безобразни коментари, specnaz (много хубаво име - браво!), nandreev. Как само ги измиляте тези цинизми и простотии. Голяма работа сте, няма що.
".....германската защита допусна колективна грешка в защита.....", "....напредна отляво и пусна по земя отляво...." - вземете някакви мерки, моля ви. Напоследък нямате материал без подобни писания. Досадно и дразнещо е.
@zagor Срам и позор си ти самия.Уникална простотия.Бъди жив и здрав и все такъв тъпанар!За съжаление не може да ти се помогне...Нейсе.
Заги, педераст ли си, какъв си? Луд ли си, нормален ли си? Разлика в класите? Ние какво играхме? Венци, педераст ли си, какъв си? Не виждате ли позора? Аз съм стар славист, синът ми дойде на мача и си тръгнахме на почивката. И други хора си тръгнаха с нас. Това е безобразие, няма какво, не псувам само от уважение към себе си. Много ви здраве. Нещо не ви е ясно, оправяйте се там и не ни търсете повече. Не че някога сте ни тъсили.
Такива като теб, Мито ли си, какъв си, никога нищо не разбират.Но не са виновни - толкова им е дадено...
С този цинизъм би трябвало да сме свикнали от времето на покойния Иван Славков.Той поне притежаваше повече класа.При Борислав Михайлов е постно,пошло и доста неприятно.Дали той си дава сметка за това?Или ни мисли за глупаци и лумпени?Няма какво да се добави,пълно безобразие.
Нищо ново при Бате Венци.Всякакви играчи с приключили кариери постоянно идват да поритат в Славия.Белким после успее да ги продаде някъде на дребно.В националните отбори е само Йомов от "големите надежди" на младия му отбор.Да сте чули някой да е назначил руснак за треньор?И да купува руски футболисти?Е,как,Бате Венци,разбира се.
"Славия" ще загуби и двата мача с цел да не участва в евротурнирите.Поне така се случва в последните 15-20 години.Може би г-н Стефанов знае защо...Той би трябвало да знае и това,че един отбор е дух,морал,цели,история.Тези понятия загубиха значение при "Славия" много отдавна.Отборът всъщност е президент,който си прави малък и среден бизнес,като гордо разправя наляво и надясно,че нямал дългове.Имал школа (част от бизнеса) ще кажете...Не знам - Стефан Велков е толкова бавен и толкова много греши,че не знам къде би играл в сегашното си състояние.За Карабельов се отнася същото,само не е толкова бавен.Но "Бате Венци" си знае.Като чуя,че на някого му викат "Бате" ми се повръща.
П.С.За информация - и аз се занимавам с малък бизнес и нямам дългове.
Залагам 10 мои лева срещу 3 Ваши,че грешите в прогнозата си.Шампион на Англия ще бъде Лестър,тъй като играе най-смисления футбол във Висшата лига.Поздрави.
Страхотен кеф!Томето си ги умее тези минути.Той самият си поплаква по мъничко.
Да сме живи и здрави и успех, голям успех на момчетата!