Като не е дерби Интер Милано - Атлетико Мадрид - кой ще е победителят от двата???
ll;l
Този Филипов е мнтого нагъл и арогантен със заплашителен-агресивен тон на мутра издава заповеди и командва хора на много по-висока длъжност от нето чалгрника-изтривалка!
Т
Огромен шанс за второ място и отиване на плейоф за
очевидно му харесва и климата в Мями - вечно лято и няма намерение да се мести никъде другаде вече години напред!
След изявлението на Меси: Европа вече е затворена страница за мен! Е крайно време да спрат спекулациите че се връщал в Барселона и къде ли не!!! Меси остава във ФК МАЯМИ до края на карие
hhh
Лудогорец е на 8-мо място от 32 отбора класирали се за групите на Лига на конференциите за сезон 2023-2024 г. по коефициент! Стига бе! Това е доста добре! Плътно са до Айнтрахт Франкфурт по коефициент! Някои да пише какъв им е бюджета на Франкфуртци?
Това че вече липсва в снимките за състава от новият сезон е окончателно доказателство че напуска още края на август и отива най-вероятно в Реал Мадрид.
Маркъс Джордан на 33 години висок 192 см....Лариса Пипън на 48 г. висока 157 см.
Ако не беше отменен редовния гол на Нонато мачът е 2:2. Трудно разбираемо за ловешките фенове свикнали оторчето им да отпада юли месец....докато удогорец играят редовно до март месец в европейските турнири!
Инересно как изпълзяха от дупките ловешките фенчета и всякакви измислени мики мауси! Лудогорец отново за 11-ти път ще играе напролет в Европейските клубни турнири. Всички останали софийски и софийско-ловешки отбори ще цъкат с език отпаднали още юли медсец!
Много мръсно ги подпряха Рома! Реалният резултат е равен 1:1!!! Който е неутрален фен различен от софийските - ясно вижда че бяха заклани Лудогорец и с измислени червени картони!
уау какво страховито наказание за футболист - 300 лева глоба при 30 ХИЛЯДИ лева месечна заплата
Махат каратето пък онзи тъпанарщини сърф и плажен хандбал остават!
ч и можела да се комбинира - онази в стрелбата оня ден със златен медал и четвърто място щяла да вземе 240 000 лева!
Добри пари дават от Българският олипийски комитет - за златен медал 200 000 лева за сребърен 150 000 лв. за бронзов 100 000 лева и за 4-то място 40 000 лева!
следващият мач е срещу гранда Олимпиакос Атина/Пирея/ - как си представят да ги отстранят?! Голяма фантазия имат Лудогорец да вярват че ще отстранят Олимпиакос! В гръцкият гранд не е е играят 33-35 годишни футболни пенсионери като при разградци!
Дори пред камера всички са задължени да са с маска над устата и носа! Това е Япония - не Чалгария!
Ако махне маската я чакат 500 долара глоба Бай Ганьо от панелката в Люлин!
Този чалга простак - няма ли да влезе в затвора с шефа си найнакрая?!
Турнирът в Дубай - Абу Даби е съвсем различен! Квалификацийте за Аусрелиън оупън се играят в Аделаида! Няма как да са на друг континент от Австралия!!! Всички тенесисти първо са под 14 дневна карантина и едва тогава почват да играят квалификации! Като и преди мачовете им се прави отделно и пср тест.
Ще излъчва Българска Телевизия мача на живо????
Къде ще се излъчва мача на Кубрат Пулев по българска телевизия???? Не присъства в програмата на Диема спорт 1 и 2 за събота вечер никъде!!!