@red1973 Абе, припознавачески говньо, ти не разбра ли, че палачинката се обърна, и че вече ще е така - ще си правим каквото си искаме, а умрелите само ще подсмърчате наоколо и ще задавате тъпи въпроси..... Гарантирам ти, че ДК ще отмени наказанието на Левски ! Ако ли не - тоя Кучев-Мучев, скоропостижно ще напусне БФС. Капиш ?!
Ники, бъди мъж, махни се сам, доброволно и без скандали ! Ще намериш десетки уважителни причини да напуснеш, при които и ти ще запазиш достойнството и звездния си статут, и няма да се унижаваш, и клуба ще е горд и доволен ! Молим те, махни се !
Ники, бъди мъж, махни се сам, доброволно и без скандали ! Ще намериш десетки уважителни причини да напуснеш, при които и ти ще запазиш достойнството и звездния си статут, и няма да се унижаваш, и клуба ще е горд и доволен ! Молим те, махни се !
@drelic Има си хас, прасе мръсно, ти да не си пръв под всяка статия за Левски, дано пукнеш бавно и мъчително, и децата ти, и роднините ти ! Един път кажи нещо различно "от сорта на Хамрун, Антверпен или Иртиш"..... Тъп си като тараба, припознавач нещастен !
@SPQR Да ти го напраскам у потурите, гащник нещастен ! Бегай да скубеш кокошки и да кормиш пилета за 600 лв. !
Иначе кво, ние свикнахме вече - нова нещастна загуба, след нелепи контузии, принудителни смени, и гол след пас с ръка.... Ние сме Левски, ще се оправиме. И едно е сигурно - няма да станем за посмешище с фалити и селски врътки, като припоците, умрелите, безименните и безотборните ! :-) САМО ЛЕВСКИ !
Бреййй, тука яко засмърдяло на гнусни прасета и помия.... то не е грухтене, не е квичене, от жалки бедни гащници, дето немат по 1 лв. да излязат да пият по бира, а живота им се състои в това да висят по цял ден под статии за Левски. Дано така продължи живота ви, и този на децата ви - жалко, бедно и тъжно, в очакване мама и тате да донесат саламче кучешка радост и парче хляб. :-)
ОТЛИЧНО - статия за Левски, и отдолу повръщат добре познатите припознавачески свини drelic, Bivol и прочее тъпи и бедни мизерници, висящи по цял ден в НЕТ-а.....Мързеливи, некадърни, мразещи всичко, дори себе си и живота си, комплексирани мижитурки, с покорно приведени гърбове и глави. Хленчещи и въздишащи по тирето и смъртта на истинското ЦСКА. Безработни, защото сте без образование или каквато и да било квалификация, неуки и озлобени комплексари, висящи по цели дни с празни джобове, на празните маси в селското или квартално кафене, и обсъждащи как тоя или оня бил изкарал не-нам-си-кол-ко милиона. Прасета, това е бъдещето и на децата ви !
Кръста ли го боли ? Я бързо при фитнес инструктора на Йомов, он за нула време ше го опраи ! :-)
@REDscout Нали казах - манталитета и ценностите му са абсолютно същите като на тоя дебил Семерджиев - стрелби, скандали, побоища, дрога, коври и все такива чалгарски екстри, само дето още не е убил някого надрусан. Такива никога не се променят – няма да стане различен и успешен, няма да спи на стадиона, няма да си скъса задника от трениране, напротив, ще се плъзга по лесната и наклонена плоскост, докато един ден не си намери майстора.
@fucktheblueshits Знам един народен лек за гагаузката злоба - отиваш на който и да е варненски плаж, намираш тръбата (те се виждат отдалече, има кафяво петно наоколо), и далдисваш, колкото е възможно по-близо до тръбата, плуваш си, радваш се на живота, мое и да глътнеш малко от кафявата течност...... Искаш ли да си показваме личните карти бе, маймун ?? На моята пише "Роден в София", и не преди 30-40 или 50 години, а на твоята, варненски гражданино, кво пише ??
Пак "подведен", пак некой друг виновен, чайчета за настинка, тайни доктори, фитнес-инструктори, типично за умрелото и играчите му. Има от кого да видят. Тоя назобен маймун, ако го резнат за 3-4 години, е следващия Семерджиев, убиеца на 2-те момичета.... Манталитета и ценностите му са абсолютно същите - стрелби, скандали, побоища, дрога, коври, които наричат сами себе си "плеймейтки" и все такива чалгарски екстри. Хубаво е, че УЕФА го е сгащила, иначе въобще нямаше и да знаем, тук щяха да покрият всичко !
@go6etogong Бе къде са другите нещастни припознавачески свинчоци,- CSKAnaGANCHEV, REDscout, drelic, Bivol, Vezaloff, и прочее тъпанари, да коментират под статия за Левски ??.
Ало, прасетата, играха две цесеката, и двете фалшиви, КВО ПАК ЛЕВСКИ ВИ Е В УСТИТЕ, БЕ, СВИНИ ГНУСНИ ?! Да целувате на Кабака гуя !
@REDscout @REDscout ...... :-) :-) :-) ....... CSKAnaGANCHEV, REDscout, drelic, Bivol, go6etogong, Vezaloff, и прочее тъпанари, все титани на припознаваческата мисъл. ............................ Представям си как по цял ден висите в селското или квалталното кафене, на празни маси, с празни джобове, и с други подобни на вас мързеливи комплексари, си говорите за ЦСКА-София (София), или пък как тоя бил изкарал ненам колко си милиона, а другия даже повече. И чакате жените ви да се върнат от работа, та да ви дадат некой лев за хляб, салам, за цигари...и разбира се - за ракия. .......................................... А в това време, докато вие кроите светли планове как без много труд, някоя сутрин ще се събудите принцове или милионери, а тирето ще е Европейски Шампион, жените ви вероятно тайно се "обичат" с някой по-богат, по-красив или по-умен от вас....и разбира се, левскар, щото им е писнало да хрантутят такива жалки и неуки безмислени некадърници. Такива ще пораснат и децата ви, ако въобще (не дай боже), успеете да създадете едно също толкова нещастно и мизерно поколение.

Розово-оранжевите продължавате да живеете само с една мечта - това, което се случи на вас, да се случи и на Левски. Обаче нема да стане !
Е как, безценно ! След 2 греди да те треснат в добавеното време..........най-гнусното отборче в лигата !
Е как, безценно ! :-) След 2 греди да те треснат в добавеното време..........най-гнусното отборче в лигата !
@plamak .................Да видим БФС какво наказание ще наложи.................. Е кво наказание да наложи, нали от същото място шмъркат и те. Може и да го треснат от УЕФА татуираното прасе за 2-3 години.
@dgd.gong Че те тия верно ли имат фирмен магазин ?? :-)
@ddryanov .........Малиииии, Базел бил голямо европейско име......... Ха, ха, славно и героично отпадане от СЕДМИЯ В ШВЕЙЦАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО ! Не в английското, не в италианското, не в немското, не в испанското, не в португалското, не във френското, дори не в холандското, датското или шведското, а в швейцарското (!!!).... А швейцарското първенство е почти равностойно на нашето, разбира се, не по инвестиции или организация, а по футболни качества. Но нема лошо да се успокоявате и да се тупате по раменете, сега и 1948 като ви тресне насред София, пак ще ви слушам дървените философии.
Абе свинчоци, мизерни боклуци, дето по цял ден висите в теми за Левски, бедни и неуки отрепки, като CSKAnaGANCHEV, REDscout, drelic, Bivol, go6etogong, Vezaloff и др., ами ако на тая среща Наско обяви, че благодетел, желаещ да остане анонимен е дарил 2 млн. на клуба, за да се издължи на НАП и да започне на чисто с по-малки вноски, как ли ще огласите целото софийско поле с отчаяното си грухтене и квичене, ще си режете ли вените, ще пръскате ли злобни слюнки ?! :-)
Политика, колега Антъни, политика.... Следващия път помоли Усик да си извади руски паспорт и ще победиш, сега няма как, такива са реалностите ! :-)
Как се коментира подобна тъпанарска статия ?? В цяла Европа летищата имат проблеми с наземния персонал, има хаос, отлагат се полети, Луфтханза примерно анулираха 1000 полета за седмица.... На микренските дебили стълбата им се забавила и веднага грухтене. Нека ви опраскат и да се приберете като наакани.
Жалък Лудогорец, жалки негърчета, сами се направиха за смях и подигравки.... Треньорчето бил с вързани ръце, алкохолното кюфте Спас Делев се счупи да се кръсти, лизача коментатор пък изсра теорията, че френския съдия ни отмъщавал за нещо отпреди 30 години..... Заслужени картони, заслужени дузпи, заслужен резултат. А някакъв посран гост-коментатор, дори каза, че Лудогорец заслужавал поздравления. Верно футбола много се е променил - да ти мушнат 4 гола, да ти покажат 3 червени картона, и да заслужаваш поздравления....верно големи промени !
Той Ицето е напред с материала, бизнесмен, управленец, ехеее.... Помня навремето, тъкмо се беше видял у пари, реши да става бизнесмен, и един негър, Яфа май беше, го изпържи с едни милиони, понеже много умен го раздаваше, така и не можа да си ги върне.... Цялата му работа е такава.
@bsz1916 Абе карай, всичко е точно, те си знаят, 32-ра, 72-ра, все тая.... :-)) Айде Саше, ние сме с тебе, взимай ги тия ! По едно време им пожелавах "ТИТАН" завинаги в ЦСКА, сега : Сашо Апашо завинаги в тирето....
Като направят лигата 16 отбора
И тоя некадърник, кукла на конци, и той се взе на сериозно...
Къв екшън, кво дерби, ква интрига ?! На тоя терен имаше само блъскане, кюскане, спъване, бутане, два чернокожи измислени слаби отбора и един купен или уплашен съдия. Сигурно преди мача, гнома е пратил нарко-групата на Животното, да обяснят на Волен Чинков как трябва да свири....
Дано ви праснат и да изпаднете, бели помияри !
  • 1