@КироВарна Продължавай да четеш с интерес, така и трябва - простите, необразовани, неуки и бедни плебеи, трябва да се учат от по-умните и по-интелигентните.

И няма нужда да пръскате злобни слюнки наоколо, просто сте се родили в БГ и бъдеще пред вас НЯМА !
@specnaz Явно си се познал.... Интересно, ако се случи да се гърчиш без въздух, с посинели устни, как ще запееш друга песен. Накратко - не искам с нашите пари, да бъдат лекувани дебили като тебе.
Първенството трябва НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРЕКРАТИ ! Простаците, феновете, чалгарите, дискотекаджиите - В КЪЩИ с вечерен час и СМС с разрешение за излизане ! Да се затворят стадионе и зали, фитнеси, ресторанти, хотели, кафенета, заводи и производства, не ми пука кой ще остане без работа, или чий бизнес ще пострада. Само така ще бъдат спасени хора, които по принцип са тъпи и прости и не заслужават да бъдат спасявани ! Или да останеме 1000 нормални в държавата и да я рестартираме от нулата, без да има кой да пречи с празните си тикви.
Ше рестартираш дедовия.... от маймуните те дели само един микроскопичен хромозом !
Автора и коментаторите, да ударите със задник по кора на Тити ! :-)
Ако "щаба" не прекрати първенството НА МОМЕНТА, ще стане големо мазало.... А може би точно това е целта ?!
@Neznaiko1912 Пак ли ти пръв под статия за Левски бе, утрепан МАМУЛ ?! Както ти казах не един път, надявам се непрекъснатото ти висене и постване тук, да е защото си болен, сакат или в инвалидна количка. За жалост обаче, най-вероятно причината ще е друга - ти си седиш непрекъснато пред компа, щото си неук, необразован, ниско интелигентен, прост, крайно безпаричен, дори грам гориво не можеш да си позволиш, и чакаш на заплатите на мама и тате, или на пенсиите на баба и дядо, свит на тъмно в некоя панелка в Надежда, и пръскащ злоба и омраза из НЕТ-я............ :-)
Смрадливото арменче, еврейче или квото е там, явно е таял надежди, и той да се облажи от акциите.... Вън алчния гнусар от всички фенски организации. И дад попитам, на какво отгоре феновете претендират за акции ? И точно разни шефчета ?! Фенските организации нямат нищо общо с това, което направиха феновете, събирайки пари. ОБИКНОВЕНИТЕ ФЕНОВЕ, не разни измислени началници.
Ах, коментаторите на Левски пак се събрали под статия за Левски....
@Neznaiko1912 Абе, готин, ти и още двама трима подобни по цял ден висите по разни сайтове и форуми, и се обаждате преимуществено под статии за Левски. Очевидно е, че сте някакви утайки, без образование, без работа, без кинти и без перспективи, и чакате на заплатите на мама, тате или баба и дядо, седейки в къщи, никому ненужни и безполезни................................................. Или пък (недай боже), сте болни, сакати или в инвалидни колички, та да висите по цял ден в НЕТ-а......
С тая пура е егати комплексара.... Да идва Георги Тодоров и това е истината ! Стига с тия измисленяци ! Че той Делио Роси е с класи над него, друг въпрос е, че булгаристанската неука и проста сган, не го разбира.
Тоя тулуп да спре да скача, да шокира, да изригва и прочее гонгаджийски термини, а да си гледа отборчето, щото ако парите от ТВ права се разпределяха твърдо според броя фенове, то отбори като Славия трябваше да взимат по 7 лв. на сезон.... Левски, Локо и Ботев Пд, и донякъде преименувания Литекс, генерират над 95% от интереса в тъпото ни първенство.
Въобще не ми пука кой на кого и какво давал и кой копал или не копал ! Ако ще и д-р Менгеле да ни стане собственик, все ми е тая, важното е, че няма да припознаваме
@scot Разните му там припоци, Скотове, Незнайковци, Убри и останалите мизерни мамули - Коментирайте си на воля, това ви оставиха тарикатите, НИЕ СМЕ ТУК, ВАС ВИ НЯМА !
@IbreObre :-) :-) :-) Ако можехте да се видите отстрани колко сте смешни, мизерни и жалки.... Само чакате статия за Левски, за да се наредите отдолу, стадо грухтящи и квичащи неуки и мизерни мамули. Това ли ви радва в безмисления ви, никому ненужен животец ?? Че какво друго да ви радва - нямате образование, нямате работа, нямате близки хора, нямате бъдеще, нямате кинти. Това можете, това правите - висене в подобни форуми и пръскане на омраза по всичко и всички. Но важното е : НАСКО МОЖЕ ДА Е НАПУСНАЛ И НА ДВЕ ПОЛОВИНИ, МАЧА МОЖЕ ДА Е СВЪРШИЛ 5:0, ТОВА, КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ Е : ВАС ВИ НЯМА, НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ТУК И НЕ СМЕ ЖАЛКИ ПРИПОЗНАВАЧИ ! :-)
@IbreObre Ще ги разбереш бе, споко.... И какво ще направиш, мишок ?! :-)
@RedDragon 30 000 ЕВРО от твоите данъци ?! Ти трябва да си некъв много вървежен припок.... :-) Ве днага ти давам съвет - спирай да плащаш данъци, грабвай Калашника и излизай в гората. Ама нема да стане, ще продължиш мълчаливо да плащаш, и да роптаеш по чорапи пред компа, и децата ти ще плащат. Не на Левски, на "държавата" и на крадливите политици......... Щот сте мишки !
Първо, Гонзо е от старата школа, лоялен и коректен винаги, и второ, нали сме приятели...
Дали "жеста" е от Русев, или от Боко, Моко и Чоко, няма значение, приемаме с благодарност и продължаваме нататък, към светлото бъдеще..... А припсовете, гледам, че жалното квичене под добрите новини за Левски започва да затихва. Осъзнавате ли вече, че няма ЦЦКА, нищо че в ефлет лига има 2 лъжовни отбора с това име. :-) И тишина...........................
И двата дедо попи, и двата.....! :-)
@Plamen_Levski47 Вече всички те познават гърбав троле, ти не си фен на Левски, ти си внедрен агент-провокатор със задача да всяваш съмнение и разделение всред левскарската общност ! .....................................На всеки селски дебил може да му направят регистрация "Лудогорец47" или "ЦСКА_Forever", и да го насъскат съответно срещу едните или другите........................................... Спести се простотиите, изтупай дарадонките от потурите, измий курешките от гумените галоши и бегай у Хоремага, да жулиш шльокавица и да бистриш световните политика и спорт с другите дебили, тук никой вече не ти вярва.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@IbreObre Щом казваш, значи ще палите....:-) Ти очевидно не се сещаш, че това е начина ГГ да ви държи в будна кома - един път ще фалираме, после няма да дадат акциите, после данък трябвало да се плаща..... Това е все с цел крехкото пламъче на надеждичката, че Левски ще е зле, да не угасва, щото ако го няма, току виж сте се огледали и сте осъзнали, че ВАС ВИ НЯМА, ФАЛИРАХА ВИ, ИЗЧЕЗНАХТЕ, СТАНАХТЕ ПРИПОЦИ, А ЛЕВСКИ ЩЕ ГО БЪДЕ, ТА ДОРИ И ДА Е НА ВАШ ГРЪБ, ДАЖЕ ТАКА ЩЕ Е ОЩЕ ПО-СЛАДКО ! :-)
ГОНГаджиите си търсят баламурници, да им пускат все нови и нови мухи в празните розови тикви, а те вярват ли, вярват....... Не се дължи данък върху такъв тип придобиване ! Иначе казано - вашия отбор го фалираха, умре, изчезна, няма го, набутаха ви да припознаете Литекс, а Левски ще го има, и ще бъде №1 !
@IbreObre Ти още ли мърдаш бе, гнидо припознаваческа, още ли не си се задавил в собствената си злоба и омраза ?! Вас ви няма, Левски ще пребъде ! Нищо чудно зимъска отново да "припознавате" ...........
@red1973 Ех, червен....всъщност ти вече дори и не си червен, по ще ти отива "Оранжево-розов1973" ! :-) Сега, след като нещата за Левски започнаха да се подреждат (в което никога не съм имал каквито и да било съмнения), след като и капчицата илюзорна надежда, че ще последваме онова, умрелото и изчезналото", напусна тирейските ви душички, след като квиковете и грухтеха придобиха жален нюанс, за хиляден път ще ти кажа : Пишете си каквото искате, вашия отбор го фалираха, умря и изчезна, вие се наведохте и припознахте преименувания Литекс, а пред Левски се очертава добро бъдеще ! Вас ви няма !
Тоя дебил ако не беше толко куц кон, щеше да играе на друго място, не на Коматево....Едва ли въобще някой го забелязва и брои за жив, там ще си завърши кариерата, в Ботев, докато и от там го изгонят ! Надценен некадърник !
@IbreObre Нема лошо, навит съм и така ! На фона на кражбите от държавата, даже няма и да го усетите....
Божков и Попов - ПОЧЕТНИ ПРЕЗИДЕНТИ !
ТОКУ ЩО Наско Сираков потвърди новината в офиц. сайт на Левски. И е време да си спомним обещанието на ББ - "Държавата ще помогне на Левски, но само ако се смени собствеността" ! Аре Баце, ти си на ход....връзвай клуба съм Столична Община или към ТОТО-то и да се свършва........ :-) :-) .................... Очакваме неистово квичене и грухтене, мокрите сънища свършиха, искрицата надежда угасна................. САМО ЛЕВСКИ !
  • 1