Тимбер играе основно като ЦЕНТРАЛЕН защитник. Десен бек му е второстепенна позиция.
Джака знае ли, че иска да напусне? Точно пък "Сън" са един източник...
Всъщност са ОСЕМ точки и мач повече. ;)
Оправете си заглавието - не е защитник, а полузащитник (което коректно си е написано в статията), и то атакуващ.
Що за абсурдна статия е това?! Така е написано, все едно са се контузили срещу Палас, а те се контузиха още срещу Спортинг в четвъртък и срещу Палас вече бяха извън групата.
Юнайтед са на 14 точки зад Арсенал (и с мач по-малко), а не на 20.
Нищо подобно не е казвал Романо. Изрично подчертава във всяка своя публикация и видео, че макар Челси също да водят разговори с Шахтьор, играчът предпочита Арсенал и Арсенал все още са едни гърди напред.
От Молдова играха с Милсами, като загубиха и двата мача от тях, а и те не са най-титулуваният отбор (Зимбру също не са). Защо трябва да пишат за тях? :D
Славия Прага, а не Спарта.
Малко е оплескано заглавието или по-скоро сте смесили мачовете. Арсенал победи Бърнли като гост, не Норич.
Редно е да коригирате заглавието, защото това е първа, а не втора победа за Ню Йорк в тази серия, както правилно сте отбелязали в самата статия.
Кога пък Малмьо стана столица на Швеция?!
За каква "прокоба" говорим тук, при положение че това НЕ е първи полуфинал за Сити в ШЛ? Веднъж вече стигнаха до тази фаза и отпаднаха от Реал с 0-1 общ резултат.
Не е вярно, че Торейра е бил част от сделката за Партей. За ганаеца Арсенал платиха на Атлетико пълната му откупна клауза. Търсеше се вариант евентуално Торейра да бъде част от сделката, но Атлетико не бяха съгласни.
"13:18 Официално: Звездата на Фулъм Райън Сесиньон напуска клуба..." Сесеньон от повече от 1 година не е играч на Фулъм, а на Тотнъм.
Само че Дейли Мейл определено не са от надеждните източници. Близки до клуба кореспонденти споменаха за около два пъти по-малка сума.
Не е вярно, че са си осигурли участие в Лига Европа. По сегашните правила европейско участие през Купата получава единствено отборът, който я спечели. Ако я вземе отбор, който се е класирал за Европа през първенството, тогава намазва някой от следващите отбори в класирането (първият извън европейските места), а не загубилият финала за Купата. Арсенал трябва да спечелят финала или да завършат минимум 7-ми в първенството, за да играят в ЛЕ.
Би било редно малко по-детайлно да си проверявате информацията. Да, има спекулации, че други отбори се интересуват от Бейерин, обаче е много далеч от истината, че не намирал място в състава на Артета. Играчът се контузи още през миналия сезон и отсъстваше чак до началото на ноември. След това изигра няколко срещи, но пак се контузи в началото на декември и се върна в средата на януари. Това обяснява малкия му брой мачове. Когато е здрав, бива използван редовно. В последните 11 официални срещи на Арсенал неизменно е участвал, от които 9 пъти като титуляр (и в 8 от тези 9 е изкарал цял мач). Дори е втори капитан. Да, има известна вероятност да напусне, обаче чак да са минимални шансовете за оставане, е доста пресилено изказване, при положение че по принцип дори е титуляр.
Не виждам нищо кой знае колко скандално в изказването. Всъщност може би доста се доближава до истината. (И тук няма никакво значение какво е в неговата страна или пък в кой отбор работи.) Явно просто трябва заглавието на статията да звучи малко по-сензационно с някой по-силен епитет. ;)
Бъдете малко по-обективни, ако обичате. Арсенал и с по-силни състави е губил от Олимпиакос, а като гост на гърците се играе доста трудно по принцип. Срещата в най-лошия случай беше равностойна и в крайна сметка беше спечелена от гостите, а пишете, че Арсенал бил разочароващ?! Да не говорим, че една от „половинчатите“ ситуации преди почивката беше удар на Лаказет от границата на малкото наказателно, който мина точно до гредата (това си е баш чисто положение), а гредата я удари Сократис (не Мустафи).
Хетафе - Аякс завършиха 2-0, а не 1-0. Кенеди вкара в добавеното време.
Словак, а не словенец!
Легенда, обаче не спира да говори глупости и да се излага.
Волфсбург пък хем с 2 отбора, хем в различни урни. 8-)
Заглавието е некоректно - "пустинните лисици" е прозвището на Алжир, а не на Мароко.
Само дето това е цитат, изваден от контекста както в много чуждестранни сайтове, така и тук, което създава погрешна представа за изказването на играча. Доколкото знам, всъщност контекстът е бил, че Джака има интерес да се занимава с недвижими имоти след края на кариерата си. Вероятно точно това се има предвид със „следващата стъпка“. Естествено медиите търсят интрига и сензация, поради което публикуват само онази част от изказването му, която би предизвикала вълнения.
@Thsmith Само че тя НЕ си е легнала с него. Просто заглавието е некоректно и подвеждащо. В статията пише друго.
Не е вярно, че е пропуснал Световното. Специално му позволиха да вземе участие в турнира, а след това наказанието му продължи да си тече.
Не е вярно, че за пръв път вкарват 5 при Емери. През есента отборът победи Фулъм с 1-5.
Първият мач завърши 2:2, а не 1:1!
  • 1