На римлянин ми мяза...
Уау...няма как да не вземат шампионска лига ! С това заглавие джурналята взеха Пулицър
А Уески няма за за какво да се притеснява. Те чакат съперник на турнира в Албена поплаженфутбол
Едно и също се предъвква и изплюва от месеци вече....Неуморими
😁
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Каква изненада, Динамик Подуене наричан от някои ЛеWCки имат амбиции за купа.....Както каза Илиян Илиев дайте им някаква купа на тия да оправдаят съществуването си :)
@blague Мда и то доста разстърсваща...:)
Състезателка по кърлинг от националния отбор на Зимбабве си купи 1,2 кг телешка кайма
Прав му път! В Борисовата градина има не по-лоши дървета...
чудничко...остава само и да е играл футбол...
@5serdi Ма ти кой си, собственик, селекционер, президент, спортно-технически директор, авторитет някакъв във футболните среди? Не му трябвал....Остави товалепило и почвай да си пишеш домашните!
@5serdi Говедото си мучи като на заколение...Вие сте няколко маршрутки народ мазохисти бе! Кой иска отборът му да става обект на подигравки всеки сезон ив Еропа и в България. Щени дишата прахта дълги годининаред, па ти си повтаряй опорките, слабоумник!
@emost Не бой се , повече са от сините лумпени с жалка история на евроидиоти...
За евроквалификациите на ДИнамоПодуене колко билета са продадени??? Забравих - нула....Те са една козирка народ и ще чакат мачовете им с ЦСКА та да помиришат малко европейски футбол...Поздрави от ЛАрнака!!!
@planinski_vuzduh София Лапат са Ентелигентни и образовани момчета с афинитет към изкуството и творчеството. Не заслужават подобни неоправдани квалификации. Те не са нацисти, най-малкото защото Лески е подкрепян от болшинството роми и това би означавало да плюеш срещу себе си....срещу кръвта си..Не е срамно да си подкрепян от тази неизвергната част от обществото - и те са човек и те са българин :)
Събрахме куп футболисти, остава само някаква класа да придобием...
Незнам как болшинството роми които са фенове на Лески по рождение как гледат на това. Мисля че не трябва да противопоставяме феновете на Лески едни на други....А и те вече са повече от белите им събратя ...
Всеки в Европа знае, чекато види говедо трябва дагобие...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Кой го е еня за тоя?!
Лескиту е гарантирано в първата петица тая година. За другия сезон не знам...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Едва ли ще успее да засенчи успехите на Божинката в Италия...тия от каЛъфски Сф им спря кърмата, като разбраха за поредния добър трансфер на момче от ЦСКА. Техният топ изходящ трансфер Обертан в последния в Турция си е друго. Лефски СФ изнася предимно за Анадола, там, където са корените им.
Радко, сапуна да изпуснеш в парната баня пред Гара Дембеле !
Кво тирета , кви пет лева? За училище ли се готвиш?! Цска вчера разпиля и смаза ЧМ!!! Или ракията ти е замъглила мозъка, синьорче?
Стига плака бе , картоф! Динамик Подуене са плачевни!
Без изненади. Доко Пд победи...
bravo!
  • 1