@ilianmavrov Ами не съвсем. Ако погледнеш отново видеото, ще видиш че трябваше да се върне леко назад, за да уцели топката в посока към вратата. Ако беше продължил по инерция и топката "просто го уцели в главата", тя нямаше да влезе във вратата, а щеше да тръгне успоредно на гол линията.
@Pitar Цивилизованият свят - да. Но с арабелите май по-добре да не се "unite"-ва никой, че резултатът е виден. Тотални неандерталци, които трудно подлежат на цивилизоване...
@Elephant Пише "На Живо" в заглавието на новината. Явно в момента го дават.
@BaiHui супер яката мадама и пак се намери някой да оплюе под статията. :D Ако искаш копирай моята профилна снимка - подарявам ти я. Ще ти отива! ;)
И аз това се замислих - в Москва не им ли спряха инстаграма? :D
Челси е настоящият европейски и световен клубен шампион. Без да подценявам историята на Левски, но текущото му състояние (включая и в периода, в който Божков все още беше собственик) не е достатъчно апетитно за спонсори и потенциални бъдещи собственици.
Браво на Кубрат, достойно представяне! Можеше да прати Мир в несвяст на земята, но предпочете да спре ударите и да изчака рефера да обяви края. Определено доказа класа и професионализъм.
Пичове, проверявайте си малко по-добре информацията. Франк Мир наистина е загубил единствената си среща, но не с нокаут, а по точки.
@Hadji_Smion По-лошото е, че от тези 7 удара, половината можеха да са успешни асистенции към съотборник в по-изгодна стрелкова позиция. Но надутото от пресата его го натискаше да се опитва да стреля, за да вкара, дори от невъзможни ситуации. Пропуснатата дузпа далеч не беше най-лошото нещо, което направи в този мач, а и в предните мачове на това европейско първенство.
Определено имам различни разбирания за думата "красавица"...
@didami84 Кой е този сезонен грип дето убива по 200 човека на ден в България (реално са и повече понеже в малките населени места хората умират по домовете си без никой да ги диагностицира и отчете към статистиката за Covid)? Или ти сравняваш със статистиките от лятото, когато смъртността беше ниска. Сметни в следващите 2 месеца ако се запази тенденцията за смъртността (а тя вероятно ще се и увеличи), какви ще станат цифрите до края на годината.
Голям! Браво на г-н Русев!
Двубоят беше далеч от "епичен", както е сложено заглавието само и само да се чете статията. Да, Джошуа победи, но през цялото време бягаше по ринга само и само да не го ударят. А и той удряше колкото да запише точка за спечелване на рунда. Това разбира се също е печеливш вариат за игра, но не оправдава очакванията на милионите плащащи да гледат неговите мачове. Надявам се това да е стратегията му само за този мач, за да успее да си върне коланите на всяка цена, защото ако продължи така за вбъдеще със сигурност ще бъде много по-малко харесван и гледан.
Изглеждаше далеч от нокаутиран, но явно предпочете да остане подпрян на въжетата и да загуби с поне останало някакво достойнство, а не проснат на пода. При всички положения заслужена победа на Руиз.

И все пак смятам, че в реванша Джошуа ще подходи по-сериозно, без грам подценяване и ще си върне коланите с нокаут.
@sharky07 Резултатът "112" от статията по-горе е объркан. Ако видиш статии от чуждестранни сайтове, както и ако излгедаш обявяването на резултата в youtube, ще видиш, че картите на съдиите са "115:111", "114:110" и "113:113".
Стига с тоя Браун. Пуснете си мача в youtube да го видите каква лоена топка е бил и как не помръдва цял мач като боксова круша. Иначе безспорно Уайт е доста сериозен съперник и изходът от двубоя е непредвидим. Успех на Кобрата и дано да го победи поне по начин подобен на Чисора. Пулев се справи доста по-добре с Чисора, отколкото Уайт.
Въпрос на вкус. На мен пък унгарката повече ми харесва. :)
"Пфу.... може ли да има пловдивско дерби, и да не кажете дума ве, софийски цървули...".

Ха-ха! Напълни ми душата с този коментар. Палче нагоре имаш от мен.

P.S.: Палче нагоре от един "софийски цървул" :D
Великан! Един достоен футболист, пример за това как и в добро и в лошо можеш да останеш верен на любимия си клуб!

А що се отнася до коментара по-долу за кариерата "завършила по много грозен начин" - едиственото грозно според мен е отношението на Челси към тази легенда на клуба. Спокойно можеше да се разберат и да завърши последните няколко години от кариерата си в Челси, макар и да не е титуляр. Така или иначе това не може да заличи дългата и достойна кариера на Лампард.
Wow, клипчето като гимнастичка е наистина впечатляващо! Трудно ми е да си представя колко труд се иска, за да се постигнат тези резултати. Поздравления за новата мис България. Мисля че ще бъде достойна носителка на короната. ;)
Бегай, Гришо, докато е време. За таковането за сега става, ама чак пък за брак с тая бабичка...
Ето по-подробно интервю със самата журналистка:
http://mobile.sportal.bg/news.php?id=623481