Стига сте ни занимавали с този измислен герой.
Пълни глупости!
Литекс! Ребрандиран Литекс!!
Това сте вие!!!
Девойчето е чудесно. Браво!
Списвача-математик, прегледай си пак процентите спечелени мачове.
Сигурно си роднина на някой от синьожълтите шефове, та са те назначили на тази позиция :D
Отново напомням на уважаемите журналисти, че това е "цска - София", а не "цска", както се опитват да внушат. Изписвайте името на отбора правилно, не бъдете нечи подлоги!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@replay ти си един лъжец и манипулатор. Нищо вярно няма в това, което написа за ЛИТЕКС с новото име!
Това е Литекс. Л И Т Е К С !!! Научете се да изписвате правилно името на настанения в София отбор!
@passat , марш в У-йната, там е мястото на отрепки като теб!!!
Брей.... Най-сетне в Гонг да видим снимки на една истински хубава жена.
Днес в Пловдив ще има невиждане клане, помнете ми думата!! Близкият до полуръста съдия ще направи всичко възможно, за да може ГМО-то да вземе три точки в този мач. Бог да пази Локомотив.
Пълна лъжа! "ц*ка-София" не са платили нито един наем и дължат колосална сума на държавата за съоръжението в Борисовата градина.
Ако не са скъпите й дрешки, става само за продавачка в магазин за хранителни стоки
@Bivol Кръв пикaeш, нали!? Не спирай, че само с това ще си останеш, припознато мъжче !!!
Отврат.
@Bivol , смотан, Левски винаги се радва на многобройна публика, без значение дали играем с "Литекс - София" или някой друг отбор! Капиш?
Няк'ва банда шизофеници живеят в едно имагинерно минало. Пълни тъпотии. Закривай и обратно НА Ловеч!
@1973red , я, тихо! К'во ти пречи!? Нека ГМО-то стане за смях. Не, че става за друго...
@UndergroundOdessa , бoклyл оранжев, Бербатов няма да се застъпва за ГМО-то или за митичния стадион. В грешка си, но - така е, с промитите мозъци! Само ЛЕВСКИ!!!
@GoshP Трай, подлого перуканска! Страх ви тресе, нали, тресе вии!! Скоро ще се приключи с престъпленията в Българския футбол така, като и Боко си отиде. Киро ще го последва!
Струва ми се, че някоя съсухрена журналистка лансира тези скелети. Айде, взенете се малко У ръце, та това е най-обикновена женица, която не блести с нищо, ама нищо!
Нищо особено. Даже не е и чаровна. За чикиджиие допълвам - вие не, но аз и много други хора се насищаме всекидневно с хубави дами и умеем да отсяваме красивото.
Това е направено от нацистите на Зеленски. Както и обстрела на болницата с родилки. Не вярвайте на официалната пропаганда.
@CTEoloAH , Стефане... Едно е да ти се иска, друго е реалният свят и неговите юридически процедури. Може би не си чел цялата документация по делото. А и, дори и да я прочетеш, едва ли имаш опитът и капацитетът да разбереш справедливото решение на съда. На БЪЛГАРСКИЯ съд, не на американския. Поздравления от мен за напълно законното решение! Ред енимълс знаеха още в началото на делото, че ще изгубят и само протакаха. Сега е ред на новото дело - за неправомерното ползване на оригиналната емблема от "цска - София" във времето, преди тя да бъде тяхно притежание. Очаквайте сътресения :)
@redfist, стотици пъти БФС е провеждало такива комисии в късните часове на де я и това се счита за добра практика.
А сега отивай да жабуриш в Литекс Тауър..
Голям смях, голяма пародия...
Да му се не види, погрешка съм написал "О" вместо "У" :) Ще прощавате!
@Sa6peto, специалият олигoфрен тук си само и единствено ти. Човекът казва в прав текст това, което виждаме всички, но медиите усложливо мълчат !!!
Дали е от ваксината? Докторите какво казаха?
  • 1