@GoshP Защото мача с Левски е в Разград, а със Славия е в София
"поредния трофей в славната им история"??? какъв пореден, каква славна история???
Добро попадение са и се включиха перфектно в мача, особно страничния спря няколко голови атаки, спря абсолютно редовен гол.
Щото има правилник и той казва, че в тази ситуация няма дузпа. А що не ревеш за абсолютно редовния гол отменен от страниячния съдия? ами това момче първото полувреме ви беше най-добрия играч, освен отменения гол се представи и с още два несъществуващи засади.
@vikigahov Нещо грешно ли е казал?
от "spacial one"стана "hungry one
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@mursusaid Кое от посоченото в статията не е вярно? Отмененият гол ли или червения на Сисиньо? И не се засягай, Кабака не свири за морето, той свири срещу Лудогорец.
@9popo Абе не е играл, ама е активен. На всичко отгоре му държи ръката. Тоя педал Попов докога ще е съдия?
Ако имаше държава, въпросната персона щеше да търка затворническите нарове, а не да дава мнения.
@ddryanov Не е сляп. Некадърен е - виж къде стои. Няма как да види от позицията която е заел дали има или няма гол. А защо стои там казах в първото изречение. А главният: добре, че е син на баща си, най-голямата мижитурка при съдиите.
@NSCA Разликата е, че тогава изявата на Моци е в средата на терена, а сега е в наказателното поле.
„Ние сме моралните шампиони, нашите мачове всичките бяха на 100 процента." Кои мачове бе кавал? С Черно море ли, с Берое ли?
Тодоров май е станал дистрибутор на Захарните заводи.
Нещо за плюнката на Бордюра?
@dreben23 Какви стари лаври? На такива лежат "грандовете" и празнуват 40 години от как са играли с Горно надолнище.
@Oldy В същност си в голяма грешка, или не си бил роден тогава или не си прочел където трябва, но гръбнака на националния отбор беше от футболисти на Левски. Колкото сегашното състояние на националният отбор попитай твой любимец, нали селекционера му прави свирки и взема основно негови играчи, е затова е на това ниво.
Абе технолози, Кешеру играе ли с топката? По какъв начин влияе, че разглеждате дали кракът му е с 10-20 см в засада?
И нито дума за ситуацията в наказателното поле на любимият му отбор, за спестените нарисувани картони на Бодуров, Чорбаджийски и Малинов, далеч преди ситуациите които коментира. А какво да кажем за спестеният втори жълт картон на Жеферсон, ситуация предхождаща с около 20 секунди даване на такъв на Александров?
@peliforewer Е по твоята логика да ритат и кюскат цял мач, ама щом ще имат мач с Лудогорец да не им дават картони???
@Oldy Абе сральо, Везалов, който е футболист в момента на Локо, казва. че няма дузпа, ти кой си че да решаваш обратното? Защо няма нито дума, как страничния съдия "допусна" няколко фрапантни грешки в ущърб на Лудогорец?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@zigi_zaga19141967 ??? Кабака: в 4 минута спестен червен картон за Цветкович. страшно порязване, направо ги разби, ама не дал още 2 минути добавено време, това ли е най-големия проблем? Вчера сватбата: нарисувана ръка на Костов преди гола на Левски е ок, ама ревем, че не видял ръката в полза на Левски. Смешници!
@zigi_zaga19141967 И как Локо полегнаха на Лудогорец, след като ги биха в Разград? Или лаф да става?
@ZeroHedge Очила ти трябват. Каква топка избива, след като тя го прескача? Нарисуван червен, от тези за учебниците. Ето това е повлияване на мача, спестен червен в началото на мача и всички тактики на Левски отиваха на кино.
@CTEoloAH Какво очакваш от отбор съставен от 8 ОСЕМ бивши и настоящи футболисти на ГГ, Ние сме най-великите, руснаците с двама бразилци, испанците и те, италианците и те, ама ние сме България, най-чистите, не щем натурализирани. Е това ще гледаме.
@tcvetcho Абе цървул, срещу -София колко дузпи са отсъдили съдиите от както сте в А група?
@snakyy Никой не коментира комбинацията която показа малкия ЕлМаестро към публиката в Разград. Като типичен английски възпитаник в разстояние от центъра на игрището до тунела размахваше средни пръсти, незнайно защо "безпристрастните" журналисти пропускат това.
@Marto17 Болен мозък, ако влизането на Бикел в краката на вратаря за теб е ОК, значи си много далеч от всичко свързано с тази игра. Малинов получи картон след третото си нарушение, а след това направи няколко за картон, ама "лошия" съдия му спести, а какво влизане направи въпросния Лясков, всеки нормален съдия щеше поне да го жлътне. И хайде виж колко картони имат двата отбора и тогава пиши глупости.
Абе джуджо 31 кратния шампион е в несъстоятелност и ти нямаш собственост в него. Говори за 4-ри кратният шампион на България - ФК Литекс.
  • 1