@blue_bear И с Венци Стефанов имаха договор
Само за сведение: Този цървул е бившия архитект на Ловеч и благодарение на бащицата и с неговите връзки го изтупаха за главен архитект на София. Естествено е да се хвърля като Матросов.
@GoshP Е как да няма умисъл след като има движение на ръката към топката. По твоята логика и червеният картон не е за показване при условие че няма умисъл,, защитника скача за висока топка и топката го удря, няма движение на ръката към топката.
@GoshP Не му дава, първо защото няма дузпа и второ за да не се осере тотално. А пък дали е имало дузпа за Лудогорец, само слепците и болните мозъци не са я видяли. А нещо за фала на Миланов преди гола на Левски да кажеш? А нещо за влизането на Горанов с бутоните в глезена на противников играч? Или щом е в полза на Левски всичко е разрешено. Четири кръга три кристални дузпи срещу Левски неотсъдени. Голямо цакане от съдиите няма що.
"Себайос, който е собственост на Реал Мадрид, но в последваните два сезона игра под наем в Реал Мадрид, абе вие четете ли това, което пишете преди да го публикувате
@blue_bear Става въпрос за Баку. Кое му е европейското?
"Особено крайни са твърденията в Италия, като именно „скуадра адзура” ще е опонентът на Англия, но явно на Ботуша бързо забравиха симулацията на Чиро Имобиле срещу Белгия", ало автора за разлика от ситуацията с Имобиле, на Стърлинг дадоха дузпа нали? Рахим Стърлинг не е фаулиран, а се гмурна както той си знае. Така,че да на англичаните е им пука, защото е в тяхна полза, какъв ли рев щеше да настане, ако ситуацията бе в тяхното наказателно поле и дузпата бе за Дания.
Французинът надбяга с лекота Дракслер. Ало автора, е бе тези двамата са съотборници. Май Мбапе е надбягал някой друг.
@GoshP А нещо за влизането на Робърта?
@Busato А защо не със Станислав Тодоров или Кабаков? Или със пет - шест, които по една случайност са дистрибутори на Захарни заводи Горна Оряховица.
@ddryanov ЦСКА е име, ама това което сега играе на армията няма нищо общо с ЦСКА. До вчера Литекс, днес ЦСКА. Приписват си успехи, които никога не са постигали. А такива заблуденяци като теб реват. Що не ревахте когато Гриша фалира любимия ви отбор?
Наглец
Абе мишки, кое и е спорно на дузпата?
@sickOfItAll жалкар си ти, никаква засада при гола
@Kalin123 Сигурно си в зимен сън, но този който визираш за работодател на журналистите от Гонг, отдавна не е такъв.
@GoshP Защото мача с Левски е в Разград, а със Славия е в София
"поредния трофей в славната им история"??? какъв пореден, каква славна история???
Добро попадение са и се включиха перфектно в мача, особно страничния спря няколко голови атаки, спря абсолютно редовен гол.
Щото има правилник и той казва, че в тази ситуация няма дузпа. А що не ревеш за абсолютно редовния гол отменен от страниячния съдия? ами това момче първото полувреме ви беше най-добрия играч, освен отменения гол се представи и с още два несъществуващи засади.
@vikigahov Нещо грешно ли е казал?
от "spacial one"стана "hungry one
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@mursusaid Кое от посоченото в статията не е вярно? Отмененият гол ли или червения на Сисиньо? И не се засягай, Кабака не свири за морето, той свири срещу Лудогорец.
@9popo Абе не е играл, ама е активен. На всичко отгоре му държи ръката. Тоя педал Попов докога ще е съдия?
Ако имаше държава, въпросната персона щеше да търка затворническите нарове, а не да дава мнения.
@ddryanov Не е сляп. Некадърен е - виж къде стои. Няма как да види от позицията която е заел дали има или няма гол. А защо стои там казах в първото изречение. А главният: добре, че е син на баща си, най-голямата мижитурка при съдиите.
@NSCA Разликата е, че тогава изявата на Моци е в средата на терена, а сега е в наказателното поле.
„Ние сме моралните шампиони, нашите мачове всичките бяха на 100 процента." Кои мачове бе кавал? С Черно море ли, с Берое ли?
Тодоров май е станал дистрибутор на Захарните заводи.
Нещо за плюнката на Бордюра?
  • 1