@CTEoloAH Само, че топката не се удря в ръката с която се подпрял, а във високо вдигнатата ръка.
@CTEoloAH Абе цървул: първо няма рикошет, а избита топка, що дири високо вдигнатата ръка на защитника, който спира топката отиваща в играч на Лудогорец (твоята точка 2).
@Romanisto Май си гледал друг мач. Цял мач доминира черногорското човекоподобно. Нарисувани картони за рома се спестяват, червен за дзаньоло (с бутоните във вратаря, как пък никой от стаичката не го видя). Да не говорим за намаленото наказание на същия пъпчасал, колко пъти това се случва?
@Rozova_Dolina_FC Абе цървул, каква дузпа те гони, не виждаш ли, че ръката е плътно прибрана и то отазад. Що не пишеш за блъскането с две ръце срещу Текпетей или на оранжевите всичко им е разрешено?
@Аврамов Мислиш ли, че ако стават за елитните клубове няма да ги пускат да играят? Нашите млади играчи нямат характер и дисциплина, след първата похвала и вирят носовете, стават "звезди" и финишират. Виж топ отборите в Европа, имат по 2-3 местни играи, има мачове в които излизат и без такива, ама националните им отбори са също топ.
Спри да се излагаш бе каунь, нарисуван картон, какво да го щипне по бузата ли. Предният мач спестен втори жълт на пъпчивия и оревахте света, днес същата работа. Айде сопри. Второто полувреме играчите ти не знаеха къде се намират.
Тази не беше ли любовница на Путин?
Поредната съдийска тесла, едната линия я пускат от лакътя на Лукаку (от кога се признава гол вкаран с лакът), другата линия е пусната по крака на защитника. Браво, вчера очевадна игра с ръка се заменя със засада, днес това. Да се знае. Чудно Челси в Европа няма никакви проблеми, но в Англия ...
@ico_ivo Може да са избягали от селото,но селото не е избягало от тях.
Като не си министър на ЦСКА, с ръководствотона колко федерации се срещна? С колко други български клуба направи среща? И като ви гледам министъра - на цСКА, главния архитект - на ЦСКА (бивш на Ловеч), само случйни хора нямащи нищо общо и не изпълняващи волята на човека от Микре.
@Kritichen Мача го реши Антъни Тейлър. Нарисуван червен картон в началото на мача, всичко друго е бла бла.
В този случай, късметът има и име.
@blue_bear И с Венци Стефанов имаха договор
Само за сведение: Този цървул е бившия архитект на Ловеч и благодарение на бащицата и с неговите връзки го изтупаха за главен архитект на София. Естествено е да се хвърля като Матросов.
@GoshP Е как да няма умисъл след като има движение на ръката към топката. По твоята логика и червеният картон не е за показване при условие че няма умисъл,, защитника скача за висока топка и топката го удря, няма движение на ръката към топката.
@GoshP Не му дава, първо защото няма дузпа и второ за да не се осере тотално. А пък дали е имало дузпа за Лудогорец, само слепците и болните мозъци не са я видяли. А нещо за фала на Миланов преди гола на Левски да кажеш? А нещо за влизането на Горанов с бутоните в глезена на противников играч? Или щом е в полза на Левски всичко е разрешено. Четири кръга три кристални дузпи срещу Левски неотсъдени. Голямо цакане от съдиите няма що.
"Себайос, който е собственост на Реал Мадрид, но в последваните два сезона игра под наем в Реал Мадрид, абе вие четете ли това, което пишете преди да го публикувате
@blue_bear Става въпрос за Баку. Кое му е европейското?
"Особено крайни са твърденията в Италия, като именно „скуадра адзура” ще е опонентът на Англия, но явно на Ботуша бързо забравиха симулацията на Чиро Имобиле срещу Белгия", ало автора за разлика от ситуацията с Имобиле, на Стърлинг дадоха дузпа нали? Рахим Стърлинг не е фаулиран, а се гмурна както той си знае. Така,че да на англичаните е им пука, защото е в тяхна полза, какъв ли рев щеше да настане, ако ситуацията бе в тяхното наказателно поле и дузпата бе за Дания.
Французинът надбяга с лекота Дракслер. Ало автора, е бе тези двамата са съотборници. Май Мбапе е надбягал някой друг.
@GoshP А нещо за влизането на Робърта?
@Busato А защо не със Станислав Тодоров или Кабаков? Или със пет - шест, които по една случайност са дистрибутори на Захарни заводи Горна Оряховица.
@ddryanov ЦСКА е име, ама това което сега играе на армията няма нищо общо с ЦСКА. До вчера Литекс, днес ЦСКА. Приписват си успехи, които никога не са постигали. А такива заблуденяци като теб реват. Що не ревахте когато Гриша фалира любимия ви отбор?
Наглец
Абе мишки, кое и е спорно на дузпата?
@sickOfItAll жалкар си ти, никаква засада при гола
@Kalin123 Сигурно си в зимен сън, но този който визираш за работодател на журналистите от Гонг, отдавна не е такъв.
@GoshP Защото мача с Левски е в Разград, а със Славия е в София
"поредния трофей в славната им история"??? какъв пореден, каква славна история???
Добро попадение са и се включиха перфектно в мача, особно страничния спря няколко голови атаки, спря абсолютно редовен гол.
  • 1