И кой ходи по стадионите , нормалните фенове отдавна спряха останаха само лумпели и бандити примерно като тия от софия - запад , дегенерати и наркомани , за тях ли Борисов отваря стадионите , те ли ще го подкрепят да остане на власт , едва ли този съвсем ще ни затрие
Недей заплашва ами затваряй , само тук и в Беларус се правите на безсмъртни но идиотите който ходят на мачове после сеят заразата навсякаде , в Англия да не би по малко да обичат футбола но се ограничават а тук заради Тиквун - център нападателя на Витоша Бистрица ограничения няма , както се казва на края на Дунава ще се удавим 1!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коперникус голям страх те тресе от ВЪЗРОДЕНИЯ ЦСКА Е НЕ СВИКНАХТЕ ЛИ ДА ВИ БИЕМ КЪДЕТО ВИ ХВАНЕМ ПРЕДХОДНИТЕ ГОДИНИ А СЕГА ОТБОРА Е ПО СИЛЕН И СПЛОТЕН НАЧЕЛО С Г. ГАНЧЕВ . А ОТНОСНО ЛИЧНИТЕ ОБИДИ НЯМА ДА ПАДАМ НА НИЗКОТО ТИ НИВО НА ДРЕБЕН ОЗЛОБЕН ЧОВЕЧЕЦ КРИЕЩ СЕ ЗАД ПСЕВДОНИМ ,СТРАХЛИВ СИН ТРОЛ КОИТО НЯМА СМЕЛОСТА ДА ИЗЛЕЗЕ С ИМЕТО СИ ТИПИЧЕН СИН КОМПЛЕКСАР !!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
А бе коперникус нещастен аз не ти ли казах да се скриеш в старческия дом и да не пълниш форума с безмислените си мнения , ЦСКА ВЪРВИ НАПРЕД И МАЧКА ЗА РАДОСТ НА ХИЛЯДИТЕ СИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ И ВЪПРЕКИ НЯКОЛКОТО ПОПЛЮВКОВЦИ КАТО ТЕБ. Регистрацията и другите формалности не са важни , ЧЕРВЕНАТА ФЛАНЕЛКА , ГОРДОСТ И ЛЮБОВ НА ИСТИНСКИТЕ АРМЕЙСКИ ФЕНОВЕ НИ ВОДЯТ НАПРЕД КЪМ ПОРЕДНАТА ТИТЛА И НИКОЕ говедо НЯМА ДА НИ СПРЕ!!!!!
Дядка , коперникус никой не се интересува от твоето мнение, спри да пълниш форума с безмислените си високопарни слова ходи в пенсионерския клуб да обсъждате заедно с останалите старци болежките си . Няма смисъл повече да ти отговарям ти си от миналото , жив и здрав и по малко злоба!!!!
коперникус ти живееш още в миналото щом пишеш за комунизъм и Тодор Живков драскачо , явно спортните форуми са останали единственото ти място за изява жалко за теб , живей в реалния живот а не със собствената си злоба изливайки я срещу футболни фенове. ДОСТОЕН СИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ , осмисли живота си с добро а с обиди срещу инакомислещите плюеш върху собственото си лице а иначе винаги съм готов за среща лице в лице само кажи мястото ...... винаги готов.....
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
коперникус или там както си се кръстил в коментарите и обидите много си отворен ама на живо ще напълниш ГАЩИТЕ , в Русе ги обичаме дърдорковците , ела на гости...........
Българския съд би оправдал и ХИТЛЕР , МУСОЛИНИ И САДАМ срещу определена сума , направо са невинни хайванчета а Томов направо е ангелче , откраднал десетина милиона - нищо работа!!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
А вие на кое ЦСКА СТЕ ФЕНОВЕ НЕ РАЗБРАХ , НА ЛУПИ - КРАДЕЦА , НА ПЕРНИШКИТЕ ТАРИКАТИ ИЛИ НА ТОТАДЖИЯТА БОЖКОВ, ИМА САМО ЕДНО ЦСКА И ТОВА Е ОТБОРА КОЙТО ФЕНОВЕТЕ ПОДКРЕПЯТ НА АРМИЯТА . Г. ГАНЧЕВ ПОКАЗВА ЧЕ ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ВЪЗРОДИ СЛАВАТА НА ЦСКА АКО НЕ ГО НАПРАВИ НАЙ- ЛЕСНОТО НЕЩО Е ДА ГО ИЗГОНИМ ОТ АРМИЯТА , ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ ДРУГ НЯМА ДА ДОЙДЕ НА НЕГОВО МЯСТО ТАКА ЧЕ ДА МУ ДАДЕМ ШАНС !!!!
Клуб като ЦСКА никога няма да изчезне , въпросът е сега Г. Ганчев да успее да приобщи болшинството фенове към неговия проект ЦСКА София , аз лично го подкрепям защото другите варианти започват от "A" окръжна група които са неприемливи и обградени с мъгляви надежди за светло бъдеще . Не съм във възторг от врътките с етрополе и литекс но на този етап друг вариант не виждам !!!
Пак се почна с бразилците и португалците , абе не осъзнахте ли че трябва да залагате само на български играчи нахъсани и мотивирани от Хр. Янев като предния сезон , чужденците идват само за пари друго не ги интересува!!!!
Ей ицко49 не се умори да пишеш безумици , спри се бе човек, ЦСКА не се нуждае от такива като теб , обединяваме се зад ЧЕРВЕНАТА ИДЕЯ а празнодумците да млъкнат завинаги!!!
Mi voice постоянното писане на неаргоментирани измишльотини по форумите по темата ЦСКА НЕ ТЕ ПРАВИ КОМПЕТЕНТЕН А ПРОСТО БЕЗДЕЛНИК БЕЗ ДРУГО ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА , НЕ НАТРАПВАЙ ТЪПОТИИТЕ СИ НА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА ЦСКА ЗАПАЗИ ГИ ЗА СЕБЕ СИ!!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
ico94 Всички мислеЩи фенове на ЦСКА са зад Г. Ганчев САМО НЯКОИ НЕДОРАСЛИ ХЛАПЕТА КАТО ТЕБ КОИТО СИ НЯМАТ ХАЛ ХАБЕР ОТ СВЕТА ПЛЮЯТ ПО ТОВА РЪКОВОДСТВО НА ОТБОРА. КАТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ НЕЩО НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ , ИЗЛАГАШ СЕ!!!!
До Hari666 не мога да разбера ти кого подкрепяш в момента ПФК -то създадено 1999г. от Божков или на И. Павлов преди него или пък ЦФК Средец а бе вие не разбрахте ли че регистрациите и дружествата се сменят но са важни традициите и святото име ЦСКА. Божков не предлага нищо по различно само че стартиране от долните групи пак с ново регистрирано дружество а не с "автентичното" и кво години в селските групи само че под шапката на тотажията Божков или добре организиран и трениран отбор с кадърно ръководство в ПЪРВА ЛИГА ИЗБИРАЙТЕ ФЕНОВЕ....
За какъв истински ЦСКА пишеш бе vinal58 , привържениците на 95% подкрепят отбора в първа лига и след няколко победи ще забравят измишльотината на божков начело с баба дора , другото са празни приказки !!!
А бе не разбрахте ли че и Божков е регистрирал друго дружество и няма да плаща милионите дългове натрупани от Лупи , Титаните и др. и няма да оздравява фалиралото ПФК , изборът е между Г. Ганчев и Божков , Първа лига с доказан собственик и нахъсан отбор или мъгляви обещания в В група , без право на трансфери. А оздравителния план на Божков е само да попречи отбора на Хр. Янев да играе на Армията. Ако искаше да спасява ЦСКА Божков още миналото лято трябваше да предприеме действия а не да го остави да се мъчи по селските стадиони , къде беше тогава оздравителя.....
Тъпите ГОВЕДА освен да МУЧАТ друго не могат!!!!
На баба Дора и Божков ли е ЦСКА ,ЦСКА е на феновете които го подкрепят а това отбора които е в първа лига а не на платените тролове на божков !!!!
СРАМ И ПОЗОР , ТИКВАТА И ПЕЕВСКИ ПОСТИГНАХА ЦЕЛТА СИ ДА НИ РАЗЕДИНЯТ , ОПОМНЕТЕ СЕ !!!!!
  • 1