@vetar Зиеш не е редовно в стартовия състав на Челси , а Стърлинг никога не е бил от февруари в него и в най важния мач бе сред 11-те на Сити... Всички мачове Сити играха(без един с Олиампикос)с опорен и най важния мач - без...Ние не специалисти и дотам футболни хора за да даваме оценка на Гуардиола,но впечатлени от неговата гениалност можем да отбележем ,че той се надцени като игра така в този мач ,че изненада и своите ! В този мач той искаше да е звездата !
Почти във всички коментари на Борисов по време на мачове прозира "анти Сити" настройка.Когато анализира извън игрово време това не се забелязва...
Някой е загубил пара...друг ???
Оранжавите в атака ... Крайно време е съдиите да ги гледат в очите както гледаха Литекс преди десетина години !!!
Наглост !!!
Нагли като Стойчо ...
@shark4uk "Изучили"сте много футбола,щом анализирате Гуардиола ;-)
От мутра какво да чуеш ?
Гонзо попита ли великия футболен специалист Венци Стефанов дали може да изказва мнение ?
Никой не се интересува дали голмайстора на Македония срещу Германия е на 40 или 22 години !!! Парата пак отива в приказките а не в делата !
От година ни учи на Морал в хазартния бизнес,деловите отношения с бивши партньори а от скоро и на футбол и методики !!! Академик Найденов
Дебелака- мутра не дава кокала ! Сладко му е на нещастника... Ако не това подобие на футбол - Кой от Левуново ще е чувал за него ?
Много скоро ще бъде разкрит , че просто е Менте ! С тези приказки ...
Кой го познава този Венци някъде след Кулата и Калотина ? Как е възможно да си мисли че може да си го " мери " с Бербатов ? Това не е мутренско-слабоумие е !
@XOTAHCA_BG Който го е освободил е глупак и часовника му е спрял 1995 година...
Има ли нормален бизнесмен , който не е допускан до инвестицията си , да продължава да "налива" милиарди ? Със сигурност ще да е Политика... ;-)
Да.Друг мач е гледал !!! Как така и съдията не е виновен ? Изглежда ще го "разкрият"скоро...
И хлъзгав и мутра !!! Такива винаги се правят на умни...
Борислав Борисов е винаги настроен анти Сити ...про Ливърпул ...
Името на Венци Стефанов се знае до Кулата и Калотина благодарение "внос-износа" на групировки и болезненото присъствие в медиите.Няма президент на футболен клуб в Европа с по голямо присъствие в медиите. Берба е марка в цяла Европа и света !!! С хора не играли по физическо не може и да има сравнение...И може ли един безанджия "назначен" като бизнесмен да дава оценки на Бербатов,Балъков,Хубчев ? Може само в България !!!
А Венци Стефанов кой го познава след Кулата и Калотина , че не се сещам ? И в политиката и в спорта ни управляват болни хора...
С голямо съжаление споделям,че и на Левски и на ЦСКА(доколкото е ЦСКА) е спрял часовника в средата на 90-те годии на предния век.Това да твърдиш "Ама ние сме Левски ил ЦСКА " е много жалко гледайки нивото на тези отбори , които платените журналисти наричат ГРАНДОВЕ !
В десяткта Емо !
Измислен треньор !!!
Израстването е голямо и бързо...Забавете темпото ! Не е вярно,че с тези футболисти нищо не става . При Хубчев как ставаше !
Откри Америка !
Не съблякъл се по физическо прави разбори и анализи !!!
С анализи и разбори на хора като Венци Стефанов футбола ни продължава да върви по възходяща ! Възхищение !!!
@mils56 Де Бройне и Агуеро са топ ниво след тримата по горе...
Да помилят и за Гаджев !
  • 1