Пак има шок и ужас в заглавието. хаха Ми много ясно че ще прекратят първенството ако в някой отбор има заразен с Ковид 19 без значение дали е Левски, ЦСКА , Лудогорец и т.н
Браво на Вавринка то си е за смях. Всички говорят за спазване на дистанция а нашия с приятелчетата му погазиха тези препоръки и за мен заслужават глоба. Който не спазва препоръките нормално да се зарази с КОвид 19 и да отнася критики и подигравки!
Играчът е на 35 години защо да е голяма изненада. Не всеки издържа да играе до 40 години
Личи си че не сте гледали мача снощи.
аха значи източниците на гонг са жълтите издания, които бълват нон стоп грешна информация. След това се разбира , че вероятно е забил само едната, а не и двете както твърди заглавието. Поредната тъпня за запълване на квотата от статии. Домусчиев явно не ви чете статиите иначе мноого от вас ще бъдат уволнени.
Абе как може да пускате малумни анкети? Ясно е, че стадионите трябва да са пълни, НО у нас няма дисциплина на стадионите за това трябва да са празни! Тази анкета показва, че над 50 % не гледат нещата обективно.
Добре, а къде е въпросната маска? Така нещо снимка да приложите.
Балотели няма да се промени. Ще си завърши кариерата в най-скоро време. НИкой не иска играч с неговото поведение в отбора си.
Я махнете удивителната от заглавието и се научете кога да използвате този знак!
Всеки ли? По скоро феновете на Левски и ЦСКА. Това дерби отдавна не представлява голям интерес сред неутралните фенове.
Ама няма как да стане, да не се спекулира. Гонг икат квота за тъпи статии на 30 мин.
Аз като гледам около нея няма хора . Изолацията е да се изолираш от хора . Да стоиш на разстояние от тях, а не задължително да се заключиш в стаята като затворник. Хората с възможности могат да се изолират на някой плаж на остров , планина и т.н.
@CTEoloAH Това са много малко пари за оправяне на цял стадион
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Да си бяхте вкарали дузпите.
Авторът на статията явно е фен на Арсенал след като смята, че Арсенал могат да бият като гост Ман Сити. Единственото обективно нещо, което могат да вземат е равенство според мен.
Това, че се водят разговори не означава, че могат да дишат спокойно и, че всичко е ок.
Че кое е шокиращото? Всички отбори не само в България като имат задължения и не ги изплатят губят лиценза си за евротурнирите.
Ами има време може да разпуснат мерките за връчването на титлата.
Няма никакво значение кой е директор докато Палота е там се прави това, което той каже. Няма да се задържат много директори.
Ето това в коментара ми 3 е изявлението на ЦСКА без редакторска намеса както умоляват, но явно няма кой да чете в гонг.
N.B! Молим медиите да цитират коректно без да редактират пълния текст на нашето становище!

Уважаеми армейци и приятели на спорта,

Обръщаме се към цялата общественост във връзка с подготвените промени в хазартния бизнес, като изразяваме нашето мнение, че представения законопроект ще се отрази изключително неблагоприятно на пазара на труда, националния бюджет и отчисленията, които отиват за българския спорт.

С навлизането на невиждана икономическа криза след пандемията, запазването на работни места, плащането на такси и данъци към бюджета и подпомагането на спорта, са от изключително важно значение.

Ние като отговорен клуб и данъкоплатец сме много доволни от сътрудничеството с „УИНБЕТ“. Една почтена и толерантна компания, която е символ на коректност и загриженост към родния спорт. „УИНБЕТ“ има производство, което се котира в над 100 страни по света, което е и отлична реклама за изнемощялата ни икономика и позитивен имидж за страната ни като цяло.

Наясно сме , че в този бизнес има и „гнила ябълка“ с актове за 330 милиона лева – откраднати пари от българския бюджет, в това число и от коректните данъкоплатци. Това не значи обаче, че трябва да се ограничи цялата индустрия с този закон.

От тук изниква и страннния въпрос: защо акционерите на тази „гнила ябълка“ продължават да ни облъчват и поучават всеки ден от най-големите български електронни и печатни медии? И кога българските институции ще положат усилия да се възстановят тези липсващи пари? Защото, както се вижда, с тези огромни финансови средства се организират политически проекти, незаконно се присвоява името и емблемата на друг клуб, та дори с тези ресурси се спонсорира и създават зависимости в цял футболен шампионат.

В заключение, отговаряме на хилядите писма и запитвания , получени в клуба от нашите привърженици, че ръководството на ЦСКА по законен начин, през българския съд и с уведомяване на прокуратурата, е потърсило правата си за нерегламентираното използване на името и емблемата на клуба.
Забравих да спомена, че цитирах ЦСКА-СОФИЯ . Значи гонг си зимат определни думички и си правят "сензация", "Шок" и други такива измислени статии.
"Искаме да изразим нашето недоумение за начина, по който беше “цитирано” в медията становището на клуба относно промените в закона за хазарта.

Избирателно бяха подбрани само определени части от изложеното в текста, което не сме сигурни как да тълкуваме - като неприкрит опит за цензура на официалната ни позиция или като криворазбран “професионализъм”.

Призоваваме медията, която след толкова години съществуване би трябвало да е еталон за журналистика, да публикува без редакторска намеса отвореното писмо на клуба.

Смятаме, че читателите на сайта имат право обективно да се информират за мнението на ръководството на ЦСКА."
Той, ако си тръгне те пак ще фалират и този път не знам кой може да ги спаси. Другия спасител се крие в Дубай. Да не планира и той да ходи там на почивка. хаха
Това ако стане съвсем ще докаже че Палота и ръководството не знаят какво да правят . Не може да разменяш 21 годишен за 31 годишен към края на кариерата си.
Хиндлиян явно нема мозък в левскарската си тиква. Да ходи при тити и ако има пачки той веднага ще му ги даде. Какво мрънка.
ПО скоро дните на Газидис са преброени
@pob9 Като неутрален фен към български отбор мога да кажа че единствения гранд в България в момента е Лудогорец. Всички останали са средни отбори с оглед представянето и ръководенето им.
Айде сега направете една редакция на статията изчистете грешките и оправете препинателните знаци.
  • 2