@free0909 Това са думи на Николай Хайтов.
Сперте с тези фалшиви заглавия или съвсем ще отблъснете хората от сайта си ....
@red1973 Ти щом на това казваш мач, ясно е колко си гледал футбол. По-интерсното е защо се срамуваш от името на отбора си и не смееш да го напишеш, а се криеш зад имена на други отбори....
Много Ви моля пишете ясно кое ЦСКА играе. От вашата статия не се разбира кой отбор играе срещу Черно море.
Освен фалшиви новини трябва да се въведе и понятието фалшиви заглавия. Вашият сайт е пълен с такива заглавия и това ще доведе до обратния ефект, на този който търсите.
Доколкото разбирам само един журналист ве дин вестник е написал някакъв си коментар. Но автора на статията е спал на отворен прозорец и е сънувал взрив в Европа...
ЦСКА-София няма да стигне до третия квалификационен краг. Новината в тази статия е без значение. Пожелавам успех на споменатия по-долу отбор на Войвода - Горник и скоро да участва в евротурнирите вместо такива измислени отбори с тирета...
@GoshP Разбира се! Всички така казват - останалите купуват мачове, само ние не! Вервайте ни :)
Без пари толкова. Няма пари нито за футболисти, нито за купуване на мачове. Отборэт не е свикнал да играе при такива условия.
Интересно, пак ли Хубчев изгони маминото детенце от другите отбори, в които се опитваше да играе?
Отново крадецът вика "Дръжте крадеца"! Значи гробокопачите на Левски не са престъпниците, които така го управляваха, че натрупаха тези дългове! Виновен е Хубчев, който си има законно подписан договор и си търси неустойките! Разбира се и чорбарският му адвокат. Защо очакват от Хубчев в името на Левси да се откаже от парите си? Ми да го направят тези големи Левскари, които плюат срещу него - да извят те парите и да ги платят на Хубчев, щом толкова милеят за Левски!
Интересно сега феновете на стадиона като викат ЦСКА как ще се разбира за кой отбор викат?!
В този сайт за пореден път сте се объркали. В България няма отбор с име ЦСКА. Защо се срамувате от името на отбора си?
Много правилно решение!
Парите в българския футбол винаги са били с неясен произход. Затова, колкото е български, толкова е и футбол.
Партие в българският футбол винаги са били с неясен произход. Затова колкото е български, толкова е и фетбол.
Това звучи като виц! Кой го интересува един куц кон къде живее и как. Разбирам да става въпрос за някой голям футболист, а то за господин никой!
Всичко това е много хубаво. Единственият въпрос, обаче е къде отиват тези пари!
Казах ви, че Пожарникарят на Републиката ще нареди на някого да стане спонсор на Левски. Дали ще е БСТ или някой мафиот ще видим.
Глупостите в тази държава нямат край! Нали казваха хората да не си правт тестове, ако нямат симптоми, защото ще бъдат отрицателни и няма смисъл да се правят предварително. Трябвало да се изчака и ако се появят симптоми, тогава тестове. Сега на тези им направили тестове без да имат симптоми! Значи тези тестове са били абсолютно излишни и резултатите от тях не показват нищо. Кога ще спрат простотиите в тази държава? Неадекватни мерки, неадекватни говорения ...
Е то и Левски щеше да има бижу и Ботев щяха да имат бижу. На много приказки сме се наслушали от нашите пишман бизесмени...
Браво на Йона! Интересно защо българските медии и журналисти подминават тази новина за разлика от преди две седмици, когато имахме енропейски шампион в борбата. Тогава ни надуха главите, а сега мълчат. На какво се дължи това избирателно внимание към едни и подминаване на успехите на други
?
Циркът е пълен! Първо го оставиха да избяга, а след това уж искат да го есктрадират. Ясно е, че никога няма да се случи това!
Напротив, точно парите играят - и в пряк, и в преносен смисъл! Според този титан на мисълта големите отбори харчат луди пари за зведи напразно. Според него няма значение дали играе Меси или някой от нашите футболисти, важни са късмета спортното щастие.
2 секстилиона долара (в цифрата има 36 нули) ???? Върнете се в 5 клас и научете разликата между цифра и число. Арабските цифри са само десет от 0 до 9, а с тях можем да изписваме безбройно много числа.
Спокойно, "Левски" няма да фалира. Пожарникарят на Републиката отново ще нареди на някой мафиот да купи мажоритарен дял от акциите на клуба. Вече не веднъж сме го гледали този филм. Каквито ни пожарникарите, такива са ни и бизнесмените, такъв ни е и футболът.
Някой разбрали нещо от тази декларация? Каква е визията за настоящето и бъдещето на Левски на авторите й?
Когато някой не може да финансира един отбор просто продава акциите или закрива! Това е бизнес! Не и ли магло нагло да се иска съществуването на един отбор с цената на не плащане на данъци и неограниченото ограбване на хората чрез една абсурдна по своя начин на провеждане лотария!
Дори да го подаряват този календар, кой ще иска да си закачи на стената отбор от анонимници.
Докога с тези фалшиви заглавия?
  • 1