Само Локо
Всяка справедливост трябва да бъда наказвана. Това е основен стълб, върху който се крепи съвременния свят.
Голям праз! Батето тези неща ги правеше публично и всички го възприемаха за нормално. Да ви припомня как на рождения си ден, когато Аня Пенчева му поднася подарък, той я хвана за гърдите. Той така си я поздравява явно по принцип. А култовото му изказване, че Стефка Костадинова веднъж си е забравила сутиена при него. А в това видео Недвед не прави нещо нетипично за купон.
някой да не очаквал друго решение? Представяте ли си какво щеше да се случи, ако УЕФА беше уважила молбата на Левски? Щеше да бъде затрупана от подобни молби и всяка седмица да се преиграват десетки мачове :)
Талантът няма никакво значение. Важното е на кой си човек!
Сега вече има видео и ясно се вижда, че играчът на гостите навлиза в половината на Левски преди изпълнението на центъра, напредва, получава топката и дава головия пас. Нарушението е очевидно и повлиява изхода на мача. Дано решат мачът да се преиграе, но ми се струва, че това ще бъде прецедент.
Снимката не може да бъде доказателство. Живеем в 21 век, мачът е записван с десетки камери. Дайте видео! Не се правете на дръж ми шапката!
Защо не дадете видео от изпълнението на центъра? Навсякъде пишат за формалното нарушение на правилата, но никъде няма доказателството ....
Къде видяхте звезди. Как може шесторазрядни играчи да бъдат определяни като звезди? "Журналистите" носите част от вината за това, което се случва в българския футбол.
Слушах интервю на Лечков, който казваше какви са задачите пред Гонзо като временен треньор на националния отбор. С такива ръководители без никаква визия, които нито знаят какво правят, нито знаят какво говорят, футбол в България няма да има.
Цялата ни държава е тотално объркана, та какво остава за футбола. Няма значение кой ще е треньорът. Не можем да имаме футбол без футболисти. Маминото синче капитан на сбирщина от куци коне, които не играят никъде, но са национали.
Лечков да спре с лъжите! Няма съд, дори и в България, който да впише за президент човек, който не е избран. Михайлов се самообяви за президент. Трябва да има нов конгрес и нови избори!
Айде Локо! Левски ще лапа трески!
Не си президент. Но ще го повтаряш това, докато съдът отмени избора и се проведе балотаж.
Михайлов не е избран. Регистрирани са 483 делегата. Следователно избират 242, а за Михайлов са гласували 241. Трябва да има балотаж. Надявам се в екипа на Бербатов да има поне един грамотен човек, който да може да смята и да чете устава.
Какъв е този абсурд? Михайлов няма 50% +1 от регистрираните кандидати! Как така от гласувалите? Що за абсурдна процедура? Къде се е чуло и видяло такова гласуване на колективен орган?
Мъри прави голяма грешка. Ясно е как ще приключи всичко.
Какви армейци? Какво общо има този отбор с някоя армия?
Да кръстиш начално училище на името на една празна глава? Разбирам да кръстят стадион или нещо друго, в краен случай спортно училище, на името на футболист, пак до някъде върви ...
Беше ясно, че това ще се случи, но не се очакваше да е веднага. Търси се кой да фалира Левски. Мераклии няма, а Наско и Тити искат да са ни лук ял, ни лук мирисал ....
То няма ЦСКА, но Стойчокв щял да й става шеф!
Още поне една година без футбол в България! Честито!
Както очаквах Наско Сираков прави същата шашма, като Александър Томов навремето с ЦСКА. Резултатът ще е същият. Жалко за Левски. Сериозните бизнесмени не се крият зад поставени лица, а назначават хора, които официално да ги представляват. Поредният отбор с неясен собственик. Наско Сираков се изложи като кифладжия с тези криминални истории...
Нашият Григор преди години направи същото. Взе държавни помощи за подготовка за последната Олимпиада. Отиде там и отпадна още в първия кръг от Чилич.
Не очаквах от Балъков такова глупаво предложение. Явно балъкът си е балък!
Твърде много
закъсняха и сега ще е тежко! Ако бяха взели сериозни мерки преди 2 месеца, сега нямаше да се стигне до локдаун.
Тази година титлата "Футболист на годината 2020" не трябва да бъде присъждана. А това недоразумение, което се води национален селекционер, час по-скоро трябва да бъде уволнено.
Бербатов трябва да застане начело на БФС.
Най-после една добра новина за Григор! Дамата е подходяща за него. Дано се окаже вярна тази информация!
Крайно времее е да се мисли за епидемията не с политически аргументи, а с научни. Стадионите изобщо не трябваше да бъдат отваряни. Простотията в тази държава няма граници и играта с огъня продължава....
  • 1