@zigi5050 Какви подаяния.. в нормалните държави така функционират футболните клубове, спонсорски договори с частни фирми, продажба на артикули и билети. Само тук се приема за нормално да дойде един мафиот-бащица и да каже "аз ша ва издържам".
Катар не били случаен отбор, хахахахаха... не е възможно тази голяма тимберица да е толкова куха.
Не бих казал, че грешката на малката перука ни потопила. При това центриране оставиха катареца абсолютно сам, щеше да си вкара и без това неразчетено излизане.
Голяма тимберица и малко мозък. Този е един от най-комичните треньори, който сме имали.
В Барса няма как да отиде заради голямата заплата, така че остава само Реал, където ще им пасне идеално на дясното крило. Всеки останал клуб като ПСЖ, Юве, Байерн и т.н. ще е крачка назад спрямо Ливърпул и няма смисъл да ходи.
Има талант момчето, но за тази игра си трябва и акъл.
Мангото си е манго... тия бразилци трудно им се налива акъл.
Стойо пак ли няма яйца.
Поредния жалък дупелизец на перукан.
Няма по-жалко нещо от това да си подлога на перукан.
Чак пък грандиозни... 4-те фаворита Ливърпул, Сити, Реал и Байерн се разминаха един с друг.
Пак ли лаладжията Градев. Този се изкарваше специалист по "спортно право" хахаха, то такова животно няма. Явно мечтата му е да бъде адвокат и да го уважават, но си е просто едно футболно агентче със средно образование. Все едно масажист да каже, че е доктор. За някои неща за Насо е прав, но 90% от приказките са му пълни глупости, особено за това как той бил спечелил делото в КАС.
Чак пък голямо, може би една идея над нормалното, но иначе си е екстра. Още повече в сравнение със самосвалите, които се пускат тук, и се изкарват красавици.
Тия дори в Ловеч имаха повече публика. Лудогорец направиха печаливш ход като загубиха последния мач преди зимната пауза срещу тирето. По този начин оставиха Тройчо за треньор и си подсигуриха титлата.
Да се оплакваш, че ти липсва класа срещу Царско село е смешно. Те тия се събраха преди 2 месеца нов отбор а титулярната им 11-орка взима общо колкото заплатата на Кайседо..
@tcvetcho По-скоро на него нещо му става като отиде в Англия. Гадният климат ли го депресира, начинът на живот ли, незнам. В Италия му харесва повече, което си е нормално и вече разбра, че парите не са най-важни, и иска да се върне дори и с по-малка заплата.
Каква криза... това си е чиста война. И тая кобила внимава да не засегне кремълското джудже. Руснаците завинаги ще си останат с робски манталитет.
Да подпишеш договор за 10хил заплата с това доказано дърво Илия Димитров е нерално. Тук има някаква схема. На всички е ясно, че на този нивото му е макс 3-4хил заплата, колкото сега получава в Локо СФ или преди това в Бистрица.
Отврат. На това му се вика, отмъщението на пластичния хирург.
Ще стои до последно като има договор с по-висока заплата, това е нормално. От лятото вече руснаците няма да плащат много като фалират, а и няма да го търсят, че вече е на възраст. Ще порита 1 година в Левски и след това пенсионирене.
Този за какво ли не го пробваха и за нищо не става, но е послушко, идеален за отбора на Гришата.
Голям рев от ловчанлии, все едно са били сигурни, че Ботев Враца ще вземе нещо този мач. Това гмуркане накрая в снега ми напомня за Димчо Беляков в един техен паметен мач.
Това са измислици, докато трае войната няма да взима никакъв клуб, а след това пак ще вземе английски или испански.
@Rafamir ти така ли би направил ако някой ни нападне... предаваш се и сваляш гащите
@didami84 какъв е проблема да се бият, там би трябвало да са изкарали казарма. А руската армия видяхме колко е професионална. Джуджето е изпратило в Украйна основно някакви 19-20-годишни наборници, които не знаят къде се намират, и са като пушечно месо.
Време е футболистите да последват примера на боксьорите като братята Кличко, Усик и Ломаченко и да хващат оръжието и да се бият срещу окупаторите.
Не съм оптимист за качествата му, но поне е левскар и заслужава да му се даде шанс. Незнам защо е този рев от Берое, ако му бяха платили навреме нямаше да има причина да разтрогва. От Левски по-същия начин си тръгнаха футболисти без пари, ама като си го закъсал с бюджета, няма какво да се прави.
@BAT UGOR Звездите ли ти го казаха, че са му изплатили заплатите. Ако му бяха платени заплатите щеше да има подписна ведомост ако е в брой или банково извлечение с дата, и никой нямаше да може да му прекрати договора.
Правилно решение.
Мекере на перукан, дано изпаднат.
  • 2