Стига оправдания с футболистите. Унгария и Финландия също нямат кой знае какви играчи, но ни биха. В момента все едно няма футболен съюз. Националния отбор е оставен на самотек., чичо Гошо понеже си е мижитурка, го натискат да пуска някакви "млади надежди" на Венци и Гришата за да могат да ги продадат и се чуди какъв отбор да сглобява. Всичко това се усещя и е нормално да няма мотивация в отбора.
Дори и да се преместиш от село в центъра на София, селско-мутренския манталитет си остава завинаги... или поне докато не стрещнеш някой по-точен стрелец.
Човек, който назначва в отбора си доказан некадърник за старши треньор като Балъков, ще дава акъл какъв треньор бил подходящ за национален. Този човек вече пада на нивото на Венци-дебелия.
@cordier Хахахахаха... такова нещо не бях виждал, някой да обвинява друг, че не чете, а всъщност се оказва, че той е чукчата. Пише само че е намерен на кадър и е с черен анцуг... няма никаква друга инфармация, кой е, и дали е българин.
Чак пък да берем срам... нито е първия, нито последния подобен случай на маратон. Лумпени има навсякъде.
Райнов си е дръвце, ама като останахме без халфове пак ще свърши работа. Май по-добре да бяхме взели Балтанов, но той като беше свободен още не се бяха контузили братята и беше излишен.
Чичо Гошо прави грешки, но може да се каже, че почти нацелва оптималния отбор, за разлика от предишните треньори. Реално загубихме заради късмет и точно заради БФС. Ако беше в момента шеф човек като Батето, нямаше да посмеят да ни порежат. В момента Унгария има доста силни позиции в УЕФА, а наште жмульовци от БФС като този Фурнаджиев, никой не има обръща внимание.
Още един перукан.
Това как сам решил да остане в клуба е страшна тъпотия дори и за негър. Прилича ми на стила на Стойкас, той ги мъдри подобни идиотщини и най-вероятно го е накарал да го публикува.
Явно франсетата са се колебаели, дали не взимат дърво, и са се отказали в последния момент. За да се измъкнат без обяснения нарочно са закъсняли с няколко минути. Иначе от сутринта е бил ясен трансфера, и даже снимки са си правили. Имало е предостатъчно време да оформят документите.
Беше единствения цесекар в този клуб и си личеше, че не му е там мястото.
Странно защо съдията не вдигна засада, беше на правилната позиция и виждаше много добре, а даже не беше тънка, ами 1м засада.
Всеки вика "вземи го ти".
Никаква идея в играта, никаква тактика... докога ще го държат този спрелия отдавна с футбола треньор?
А защо като има карантина за Финландия, от БФС не са направили повиквателната само за мачовете в София с Унгария и Уелс... май целенасочено са искали този отказ. Нарочили са го нещо шефчетата от БФС и го игнорират от доста време, а той ни е най-добрия нападател. То и за Гълабинов сигурно е по-добре да не се занимава с тези боклуци.
@vallige Жеков сам си е избрал да предпочете мързела, и още на 30 да седи по масите и да обръща чашите, вместо да се поти на тренировки и да играе футбол. В съвремения футбол подобно сравнение е м-у наборите Бербатов и Ибрахимович. Нашия приключи още преди 5 години, а другия още играе в топотбори, и е ясно кой е по-известен от двамата, въпреки че Бербатов по-голям талант.
Явно не е глупаво момчето и затова се дърпа. Ако отиде там край с амбициите за по-високо ниво футбол, а иначе си личи, че е доста добър. Каквото и да е в момента нивото на Левски, тук има много по-голям шанс да го забележат, стига да се задържи по-дълго на линия, че той половината мачове е контузен.
Съмнявам се да е грабеж. По-скоро си е сплашване, а в такъв случай винаги си има причина. Вальо Михов си е един от делавераджиите, припечелил немалко за сметка на българския футбол. и при Батето и при събратът му по перуки Боби, винаги капеше нещо и за него. Нагъл тип, но сладкодумен. По медиите винаги го играе загрижен и искаше държавата да дава повече пари за спорт, а в същото време и той бъркаше от същата каца.
Да вземат Димчо Беляков и Витомир Вутов за талисмани. С такива легенди на клуба може и да им върже.
Явно и този е същия шофьор като Тити.
Извадиха голям късмет люляците, ако тази оферта е истинска. Да предложат 2млн за такова дърво, се случва веднъж на 20 години.
Куцото шефче на селския отбор пак си е показал селянията.
Този все някой му е виновен... какво е виновен съдията, че за целия мач имахме само 2-3 положения. Как пък веднъж не си призна, че за пореден път сбърка със състава и тактиката. То вярно, че му спускат връзкарчета като синът на Милен Петков, който е дупка в защитата, ама като е треньор-безгласна буква, да си трае, а де не търси другаде вината.
За 12млн едва ли ще направят целия стадион, предполагам ще трябва още толкова за пълно завършване. Иначе изглежда добре, същия проект като този в Разград. Това че не са покрити целите трибуни не е голям проблем за нашия климат... тук не вали много. 14хил е достатъчен капацитет, а ако пък случайно се вдигне много гледаемостта могат да направят и ъглови секторчета за още 3-4хил места.
Този младеж защо е гримиран... и защо са му подути джуките?
И за какво да отлагат... все пак играят с някакви дърводелци и електротехници от Фарьорите. Спокойно могат да пуснат срещу тях няколко резерви и да спестят сили.
Добре е, че подновихме дербито с чорбата с победа, но в защита, макар да не получихме гол, има доста пробойни.
Литекс имаха добра школа, но откакто се преместиха в София, нивото падна.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Купен бил, хахаха, Даже съм сигурен, че за да подпишат, Милен Петков е дал почерпка на Насо, за да уредят синчето му. Шуробаджанащина на макс.
  • 2