@Skumriev Абе като свалиш шпакловката и мазилката от лицето, и почваш да бегаш бате!!!
@TIPSTER19 Явно Анчелоти е бил като тупан на bai Momchil любимият отбор няколко пъти с няколко отбора, та за това го мрази!
@tcvetcho Мтя кат не става за друго освен да си показва цицките и гъзерете...
@go6etogong Гошееее, Гоше... Ич абер си найн от тия работи. Метрото, "новите" еко автобуси, тролеи и трамваи са с пари от европа по проекти. Който и да е кмет ще направи същото, само не се знае дали повече или по-малко ще се открадне помеждудругото!
Вместо да даде тия пари да подпомогне любимият си клуб, той кола си пазарува... а и нещо не виждам в сайта на Мерцедес-бг да има подобна АМГ ГТ с 600 конски сили!!!
@champoine1 Абе пилешки мозАк, кой ти говори за ЦСКА София бе? Да не мислиш, че са настоявали те да се играе мача? Ма то с тоя разградски пилешки мозАк, май само ЦСКА София ти е в главата, а кренвирша отзад...
@Радо Какъв инат бе пич? На колко отбора преди това заради дори по-малко заболели от китайския грип се отлагаха мачове?
@blue_bear Абе Витошкар Димнамовски Спартаков бягай от тука бре! Това е статия за Стоичков, а и като не сме ЦСКА, що акаш тук, ходи си сери под статия за оборчето от Подуяне... дее*а и говедото дее*а...
Да ги направят на 4 по 15 минути с 15 минути почивки между четвъртините и да си мрат в кофите с тая лига, деева алчните тъпаци деева... След като нямат пари, да си намалят заплатите като махнат последните 2-3 нули от чековете си и ще имат пари!
@blue_bear E нали от ФИФА и УЕФА махнаха финансовият феърплей, все ще им даде някой шейх!
@CTEoloAH Дъното тепърва ще се види, когато започнат националите да играят...
@Stanimir_81 ОГ София-Запад си е чисто махленски мач!
@dimushi, crap вие двамата що не си пишете под статията от снощния мач за вашият о(т)бор, ами серете под статия за ЦСКА?
По ми е интересно "моктейлите" какво ще съдържат!
@cvetelin То за съжаление общият интелект пада....
@blue_bear Ми то щангите са от малкото останали спортове, където взимаме медали! Баскетбола едвам крета, не помня от кога не са се класирали за ОИ, футбола и той едвам-едвам, волейбола - горе-долу, нататък има ли смисъл да изброявам. Само виж справката за последните летни в Рио де Жанейро - едва 51 участника в 14 "спорта" - 1 сребърен и 2 бронзови медала - 3 медала общо. За сравнение САЩ имат 121 медала, ЮК 67, Китай 70, Русия 56, Германия 56. Сам си намери статистиките по колко участника са имали във всеки спорт и колко ние.
@sirius123 Тя ако е била наранена, да е умрял още преди пожарната да е била дошла...
@theheaviestpunch Ти тъп ли си, или ходиш на уроци? Твоята жена как я водиш на плажа бре? С бурка ли? Или я държиш заключена с верига за радиатора в стаята, сакън да не тръгне на някъде! Или просто си падаш по мускулести мъжаги с прашки?
Ма верно - що правят турнир по плажен волейбол за жени в Катар, след като там убиват с камъни, ако някъде се покажат с бански тип Викторияс Сикрет? Ай ся всички боркини за женските права да налитат на катарците, да им внесат малко демокрация и либерални мирогледи!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Нямаше ли дрескод за тези турнири? Или утре Гришо може със шотландски килт да се пусне да играе?
Олелееее!!! ШоГ и боНба и ужасТ!!! 2 ЦСКА-та.... Що не са в шоГ и ужасТ от ФК Юнайтед ъф Манчестър, Манчестър Юнайтед, Манчестър шити???
Демек ще се отказва от лефски и ще става фен на друг отбор ли?
@IbreObre Малеее, ма тоя наистина бая се е "засегнал", че някой е казал "негро".... Леле леле...
@DedMoroz Нормално - Локото им полегна, за да се "надъхат", но Арда не им дреме и си ги опухаха!, Даже можеха и повече да вкарат.
@red1973 Не бе, те просто не смеят да си коментират под статиите за мача с Арда, та за това мучат тук!
@toristo На доста хора им пука за този спорт, освен това е един от малкото останали колективни спортове, където можем да видим златни медали от европейски, световни и олимпийски първенства. Футбола ни съсипан, баскетбола съсипан, волейбола съсипан, водна топка съсипана, хандбала съсипан, да не ги изброявам всички - та от кой от тези ще видиш в скоро време злато, сребро или поне бронзов медал? Охлюв, скрий се някъде, давай на Домуса по 8 лева на месец и маай ножки...
@tanevi2010 Защото ако е така - от алкохола и наркОтиците, едни ще започнат да врякат за забраняването/ограничаването им, други ще вземат пък да спрат и индустрия за милиарди ще се срине....
CTEoloAH, Fori аз не разбирам, защо вие двамата рогати не си коментирате под статиите след мача ви с Черно Море за вашият о(т)бор от Под(х)уене лефски и вашият треньор, а се пънете тук като бръмбари на сламка?
@neptunzemya Едно време ние се радвахме като ни се паднат такива отбори като Люксембург, а сега те се радват като им се паднем!!!
  • 1