@XOTAHCA_BG Е то лески пак ще съществува, само че във В група...
@Edin Забрави и Ланс Армстронг!
Тия щом се радват, че са направили обрат срещу тоталният аутсайдер и "Усетих, че ни трябва доза енергия и укрепване на защитата" - думи нямам...5-тият в Западната конференция се радва на обрат срещу последният в Източната. Ако продължават така, май-май ще има 2 аутсайдера - Сакраменто и Детройт, и няма да е виновен Везенков.
@go6etogong Дори и Шиши им даде 500 хил лв, те събират и събират, ма май една част отиде при Хубчев, а всичкото останало през Насок Раев на машинките!
@go6etogong Абе не съм сигурен, че Любо Пенев би станал треньор на лефски, но срещу достатъчно висока заплата - може би...
@emokanar Че какво ти е виновна чистачката?
@XOTAHCA_GGBG Какво е това МОЧА? Както написах в другата статия - Лошото е, че и сега веднага ако си подаде оставката, мача пак няма как да се играе в Пловдив... УЕФА после като ни дръннат, ще вика - Ето подадох си оставката и УЕФА ни приби, аз не съм виновен!
Лошото е, че и сега веднага ако си подаде оставката, мача пак няма как да се играе в Пловдив... УЕФА после като ни дръннат, ще вика - Ето подадох си оставката и УЕФА ни приби, аз не съм виновен!
Как така няма да се играе там мача, нали Боко им наля няколко милиона, за да го построят този стадион, ам тия ся ше ми се праат и няма да приемат мач!
Със сигурност Перуци и компания са знаели, че ще има проблем с преместването на мача от София в Пловдив и сега гледат сеира!
Ама пък как така няма да се играе там мача, нали Боко им наля няколко милиона, за да го построят този стадион, ам тия ся ше ми се праат и няма да приемат мач!
@redfist LittleThief - "При модерната западна "демокрация" нямаме право на протести и нямаме право да изразяваме мнение, различно от мнението на големия бял вожд.Щото така било демократично."
@CTEoloAH Е нямаше да е празен стадиона! Все щеше да има хора от персонала, майки, бащи, жени, чичовци, лели на футболистите роднини, все щеше да се съберат стотина човека :)
Те руските спортисти никъде не ги допускат, ама в тениса си играят навсякъде...
@81ls71 Шок е, щото макак така ще скачат да бият бивш играч на лефскиту!!!
@kakasia Също като нас, но скоро и те ще ни бият с по 2-3 гола разлика.
@SPQR Те са подписали към зелените от долината на дълбоките гащи вече. ако не спретнат един Х - 2:2 например, за да има и сеир - те та на!
@Irko1990 Ма те само рогатите от Под(х)уене реват, ние сме свикнали да ни режат.
@slstefanov Дано да не го контузят и да прекара 6-8 месеца в лазарета...
@Kritichen За десподоф е ясно, ама чочкоф влиза 83-та минута, какво да направи.... А преди това че играха почти 40 минути с човек повече, викаш няма значение?
Бааахти късмета извадиха тия Лузърпул пак...
А ако беше и вкарал гол....
@todorle Михайлов татьовото ли?
@sharky07 "Вече е под №50." - правилно са го написали - Вече е под № (номер) 50, демек вече са 50-ти. Вярно, на пръв поглед е малко объркващо, но на втори поглед се изяснява. :)
@Walkthroughmyeyes То толкова коментари от говедца нямаше след мача им с числото в първия кръг!
Баси малоумниците....
@Walkthroughmyeyes Питай ги що в 1-ви кръг не биха "истинското" според тях ЦСКА - ЦСКА1948? Ма по-важно им е да си мучат тук!
@cmexypko Братле, те от 98-ма година всички национали дават 100% от себе си и все по-надолу падаме... Догодина ще станат 30 години откакто станахме 4-ти, а тази е 25-та откакто не сме се класирали нито за европейско, нито за световно. За олимпийски - да не говорим - от 72-ра, 50 години дори за олимпийски игри не сме се класирали!!
От 70,4 паднали на 68,5, нищо работа! Ако бяха паднали на 40-50 милиона, по-щеше да се забележи.
@nusmir_fajc Е колко още спонсора да ви намерят? Споко - Боко като се върне на власт, пак ще ви спусне спонсор!
@ivandimitrov6712 За хокея не знам, но в баскетбола времето е 4х10 или 4х12 минути и времето се спира само ако топката излезе от игрището, има нарушения, тайм-аут, смени и т.н. Изтекат ли минутите - край, а при равен - още 5 мин, докато няма победител, щото там няма равен.
  • 1