Драго Гея и жена му Н.П. направиха това за което им е платено!!!Още в седмата мин. нарисуван червен картон за една от "звездите" на Уефски беше спестен и отменената дузпа беше черешката на тортата,всяко едно единоборство падне ли играча на Уефски то е нарушение!!!Н,Попов да пукнеш ти и цялототи семе Боколук!!!
Съдията пак блести със уникалните си отсъждания!!!Пожелавам му от сърце да УМРЕ докато се прибира след мача или утре на път за у тях!!!
Мамка ти Сръбски Боклук размъти му главата да ходи при рязаните ей ток да те убие БОКЛУК мръсен!!!
@kakasia Ти си завистлив Парцал от покрайнините на София град който няма един свестен стадион и град във който се наливат 90% от държавният бюджет,до края на годината,ако не два то във Пловдив ще има със сигурност един стадион 4-категория на УЕФА!!!Да се готвят Говедата да бъдат отвяни и нае*ани на новото бижу на България!!!
ВАР не е за да потвърди а за проверка има ли няма ли грешка на съдията тук имаше и ВАР коригира грешката на Турчина Хатиб,но явно ти Боклук Варненски не си свикнал да играеш честно и за това ти е кофти!!!Един играч на име Хидает Ханкич ти взе победата!!!Аре със здраве нещастник злобен!!!
Защо Ханкич го няма сред опциите???
Има доста момчета като това на които трябва да се обърне по-сериозно внимание!!!
@mr.gignac А ма вие и обидени го давате!Защо трябва да иска да играе във Левски???Успех и на вас и на Роби!!!
Аз,като фен на Ботев очаквам потвърждение от официалната страница на отбора,че на вазе не може да се вярва!!!Иначе добър футболист ще се радвам да го гледам в Ботев и другият сезон!!!
Ей Боклук некадърен,след гръмката загуба 2-5 от Грузия обвинихте тях сега много помия се било изляло?!ПИЯНИТЕ БОКЛУЦИ УПРАВЛЯВАЩИ бфс СА ВИНОВНИТЕ!!!ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО ВАЩА МАМА КЪРЛЕЖИ!!!
На това в цирка му викат Палячо!!!
Жесток побой над футболиста от ЦСКА и брат му???Когато го даваха по-телевизията на следващата сутрин не изглеждаше като жестоко пребит човек Йомов!!!Какви глупости пишете бе НЕКАДЪРНИЦИ!!!
След Грозните изцепки на Руската делегация веднага след спечелените от България медали то е ясно от къде са тези заплахи!!!
Ей кривоглед траверс на кръстопът си ти ми се струва!!!Интересно как така продължавате да имате интерес към Тошко като ви каза,че не иска да играе за вас да ти го татуира на челото ли искаш бе кухорог наглец???!!!