@GeorgiPlamenov за какво ми е да гледам шампионите на разни източноевропейски (и не само) футболни джуджета, 100 пъти предпочитам да гледам не 5тия, а ако ще 10тия в Англия - поне стадионът няма да прилича на недобре орана нива ...
@GringoStar Вероятно да, а както знаем - няма лоша реклама. За съжаление обаче пак нашето момче излезе най-големия селяндур, ама карай - вече сме свикнали ...
@ihtiandar Кой му пука за националните отбори бе :D Това е един архаизъм от преди времето на сериозния клубен футбол, цялото световно не е на нивото дори на някои мачове от групите на шампионската, да не говорим за топ 3 първенствата в Европа. Пълна отживелица е и е единствено шанс за не-европейците, които не са се класирали за големия футбол (Европа) да поцъкат на някакво по-голямо първенство.
Най-добрият футболист в историята не е постигнал нищо с някакъв събран от кол и въже национален отбор в турнири, за които на никой нормален човек вече не му пука - чудо голямо ...
То ние за цялата си псевдофутболна история имаме общо 3 май, така че това не е кой знае каква драма ;)
След Фъргюсън не знам, ама преди него, особено в края на царуването му .. поне 2-3 титли имат за връщане ако ще ревизираме съдийството ;) Така че, монетата има две страни, а отделно че точно този сезон всичките наказания са за откровената дърварщина, на която ги учат Моуриньо и Ибрахимович и не е да са безпочвени.
В момента Юнайтед е отбор без чар, без харизма, а и без някаква особена класа ... едно време беше друго.
Футболът ни е мъртъв от преди да се роди гелосания, няма как той да е виновен ;)
Проблемът е основно овчето стадо, което идолизира един ритнитопковец и в същото време поема с пълна уста всякаква псевдожурналистика, занимаваща се с долните гащи на всякаква незначителна измет ;)
Е това е проблем, и то сериозен ..
Я кажи като толкова ги разбираш кой клуб Е произвел читави футболисти и изобщо имаме ли читави футболисти последните 15 (най-малко) години ? Те добре, че бяха в чужбина клубовете да ни ошлайфат "златното поколение", ти си тръгнал за школи в България да говориш - проблемът не е Лудогорец, проблемът е че тая игра просто не е за нас. Така че на тоя фон резултатите на рязаните са си доволно постижение ;)
Тук няма содомия, а само ножици :D
Никой няма да е смазан от критика - една случайна късметлийска победа в контрола не може да вдигне очакванията към тези неудачници ;) Япония като състав е класи над нашите мизерници и е напълно нормално да ни сложи на разлика ...
Зенит - емблемата е просто изписването на името на клуба на руски език, но дали това е емблема, питат англичаните.

На англичаните за спорт и футбол не може да им обясниш нищо, защото просто не им е дадено ;) Те от бизнес разбират .. но иначе да, точно това е емблема на спортен клуб ;)
Когато неграмотен журналист тръгне да прави социални анализи винаги е много смешно.
Ааа, не така, не така - пукало му е много. По времето когато е трябвало някой да направи нещо за него му е пукало ;) Само жалко, че наистина се е намерил кой да го направи това нещо, че иначе щеше да си е баш на мястото маймуната ...
Григор е получавал пари от тая държава за да стане това, което е. Отделно колко хора са му помогнали (Стоичков, примерно).
Дори само заради това трябва малко повече да се старае в отношението си към страната. Че не е нещо особено като тенисист и че никога няма да стане - ОК, но поне да се вижда, че оценява направеното за него. А то ..
Цигането става все по-дразнещо.
Не - няма гол копеленце малко ;) Няма и да има, щото си с два леви крака. А след 10на години като профукаш всичко за пиене и котета и пари няма да има, щото и ръцете ти са леви. Каиш ...
Но не, ти си навиваш часовника за някакъв среднощен час и вместо да спиш сладко и дълбоко, ставаш сънен и включваш телевизора или компютъра си. Защо? Ами защото в някаква далечна точка на света, на другия му край, един българин с ракета в ръка се е изправил срещу поредното голямо име в тениса.

За това лекенце не бих станал и 5 минути по-рано, не се увличайте ;)
Със съжаления няма да стане, Николери - предавай гражданството и всички ще сме доволни ;)
Много шум, но провалът ще бъде грандиозен ;)
Последните "успехи" на Гришо правят оправданието с какъвто и да е друг турнир крайно несъстоятелни - той на повечето е зрител, понеже рано-рано го ошибват ;)
Не е полегнал, поне не и нарочно - просто психически толкова си може. Пречупва се когато трябва да е твърд и затова на възраст, на която вече трябваше да има поне няколко титли, все още е никой. Там трябва да се работи най-вече.
И си прав, и не си - тези "няколко години" вече минават 10. Челси, макар и изкуствено напомпани, вече са си фактор в европейския футбол едно десетилетие и като цяло са най-силно представящия се английски отбор в евротурнирите за този период - 2 финала в ШЛ (единия спечелен, другия на косъм), титла от ЛЕ, доста на брой полуфинали (някои от които взети им по скандален начин) .. не може да се оспори факта, че за последните 10 години клубът е фактор.

А като се замислиш, колко отбори имат непрекъснато десетилетие, през което да са били от топ 5 отбори в Европа .. не са много май ? ;)
Смисълът е да оценим колко правилно се е изразил човекът навремето ... и да напомни каква измет са журналята ;)
Отговорът: „На теб ли да се извинявам бе, тюфлек?“, спокойто може да влезе в някой учебник тип „Какво не се прави/говори, ако си професионален футболист“

Не е вярно, мизерници ;) Точно обратното - трябва да е пример как да се отнасяме с тази пасмина, наричаща себе си журналисти, дето само търси как да направи мизерията ;)
Аз познавам достатъчно хора "от някой квартал", които спокойно ще имат шанс както срещу Хаити, така и срещу националите ни ;) Така че тук нищо не казваш - и ония са мизерници, и нашите са мизерници, разликата е в претенциите.
Е, ще кажеш, че ние много сме играли - 6-7 участия от 20+ възможни .. като всички без едно са ни буквално участия - и то на олимпийски принцип. В момента сме на дъното дори по нашите стандарти, но нека не се лъжем - никога не сме били нещо особено в тоя спорт, та да се вайкаме.
Лошото е, че няма нищо за критикуване - и аз на негово място така щях да направя ;)
Аз имам само една майка и тя не е България ;) Това, че някой се е родил на точно определено парче земя нищо не значи - аман от патриотчета, дето ей толкова не могат да се хванат да постигнат за себе си ...
Човек трябва да гледа себе си, а не някаква формално сложена граница на картата.
Типични приказки на куха лейка, дето няма какво да каже, ама обича да зяе ;) Не ме впечатляваш, троле.
Клоун, аз колко съм далеч от спорта недей да се напъваш да коментираш ;) От тениса със сигурност съм доста далече, но това не значи нищо. Айде ти като толкова светнат ми кажи кой му е плащал, да видим дали ще вкараш някоя от трите версии, които съм чувал досега, или ще измислиш нещо изцяло ново?
Дейба тая интернет измет ...
За никой, който си вади парите със спорт, националният отбор не трябва да е приоритет ;) Още по-малко за хората от спортове, дето по принцип не се практикуват у нас и имаме отбор само колкото да сме в мелето (футбол, тенис и прочие).
  • 1