Не нито по проценти, нито по злоба може да те мине.
А най-вече по скромност няма начин да те мине.
Жеков да си гледа работата.Егати завистника.
Да изкара от 1-ви клас колко гола е вкарал по физическо.
Тези на поляната пред тях да ги пише до 10-ти клас също.
И не ми говорете какъв футболист е бил при положение,че
на противниците им спускаха от БКП с колко да паднат от ЦДНА.
@CSKA1923_SOFIA Свински грип, няма такива неща дето ги смучеш от палеца си.Чорбата е погълнала сума отбори, що не ги изредиш и тях а?
@IbreObre Нямаме идея, но ще питаме Лупи за съвет... той нали вас ви “оправи”.
Тая торба с лайна няма ли да си гледа тотаджийския отбор?Те дървените философи са все такива , само ръсят непоискани съвети.
Явно много му е ниско самочувствието та си го дига с умрял отбор.Като купуваше мачове и съдии 1996 проблем нямаше.Че има и наглостта да казва, че това били най-честно спечелените титла и купа.
В какво е виновен Генерал Мутафчийски? За това че казва на мисирката истината? Не е ли ясно, че Боко употреби щаба за своите си цели?А и докога манипулирани видеа ще се пускат?
Да!колко да са тъпи е не толкова,като да докараш футболисти, които да нямат и 1 минута игра и да те осъдят за милиони,че и да си фалираш клуба с тая далавера,че и да назначиш синчето си да прибира комисион и заплата.
И мармота си развива шоколада!
OK преиграваме обаче ако не ни хареса резултата вадим и ние отбора и преиграваме пак!!?!?!?!?После идва гелосаната мастия и на нея не и харесва резултата и пак преиграваме и така до края на света.
Свинчо бегай си направи сепуко и плачи на записа от мача Цецка
: Беласица-гранда на югозапад!!!
Свинята вече не се обажда явно обмисля да се метне през терасата :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Свиньо ходи си грухти във В група че и 100:0 да направите като ви одрусат -30 т. Ще играеш Ганкиното още 5 години в аматьорския футбол.И най-добре си вземи мента,глог и валериан като паднат латекса да не се метнеш от паметника на съветската армия!
Щото сега има пари бе младежо.Ако имаш 500к джобни да ги беше превел на НАП на 31.05.
Ако обичате да коментирате 7-8 минутното продължение...аз такова нещо в България не си спомням!!!
Я трай бе ти май друг мач си гледал,ако имаха малко късмет можеше и да изкопчат нещо Астана.Да не забравяме и разликата в класите на първенствата все пак.
Сензационно ще ви кажа кой ще ги плати:
Чичо Лупи ще доведе следните "бизнесмени":
1."Арабите"от Дубай от първия му мандат.
2.Чичко Ло от затвора дето щял да строи голф игрище до София 2000 и незначителна коя година.
3.Дебелия чичко с пурите заедно с "инвеститорите" от Лира.
4.Други балъци ако се намерят .
Както се казва,кой за колкото си платил ...
Са прасюгите се клонираха като за мен е гмо на гришата с 4 титли а и няма начин другите да се съберат... въобще не съм и мислил че е възможна подпбна манджа с грозде...
За мен най-правилно беше и двата отбора във В и след 2-3 години с по 7-8 юноши с урегулирани бюджети атака на рязанград и домусага
Незнам какво си представят хората обаче ако Литекс стане ЦСКА то това означава,че ще имат 4 титли понеже не са наследник на фалиралото дружество...Ако пък се обединят,което също ми е смешно понеже е забранено от УЕФА, винаги по търговския закон се купуват не само активи а и пасиви т.е. Гришата преди време точно по тази причина се отказа да го прави че не му се плащаха 20-30 милиона.
ЦеСеКа-то вече се казва Свинтекс ...