Гонг.бг отново с интриги за сметка на "Левски". Докога бе, тъпанари? Курдов отдавна е известен, не с това, че е играл в "Левски", а с това, че иначе симпатичният му син Наско на два пъти не успя да покаже, че има качества да бъде в отбора и бе отпратен. Да не говорим, че е достатъчно тъпо да обвиняваш Н. Сираков и Тити Папазов за безобразната игра на отбора. Очевидно злобарят П. Курдов за пореден път се е надявал на участие в управителното тяло на Клуба, но много правилно не го получава. Защото опитът му да прикрие собствените си мераци зад имена като Велев, Спасов и Искренов, оставили дълбоки дири в историята на Клуба (с каквато той самият не може да се похвали), е доста нечистоплътен.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Това с младите футболисти звучи добре, но всъщност е доста популистко. Да "Славия" има млади играчи, които биха могли да направят кариера. Но кой знае какви кариери засега не сме видяли. А вместо да дава рецепти за успехи на "Левски", защо не каже, дебелия наглец, като толкова ги разбира тези работи, защо "Славия" не печели нито купи нито титли, да не говорим за успехи в ЕКТ, м? Но често влиза в ролята на донор на точки.
@stefstan Нормално е да се погледне и от страната на Хубчев. Но нека си спомним, че той бе приет в "Левски", не заради забележителни треньорски успехи в някой друг клуб или нац. отбор, а най-вече защото е едно от големите имена на клуба в най-новата му история, но като футболист. Да не забравяме и че част от футболистите, които сега си тръгват, са дошли с неговото одобрение. Да не забравяме и най-важното - Клубът е в особено тежко финансово състояние, цяла синя България го подподпомага с финансови средства, а "синьото сърце" Хубчев очевидно не желае да участва в това. Сам си беше подал оставката, в комплект с екипа си, в момент, който никой нея е искал. А сега, когато си тръгва, иска неустойка. Не е коректно към Клуба, който те е направил име във футбола. Резултатите като треньор на Клуба няма да коментирам. Не само защото не са впечатляващи, но и защото при тези условия и по-големи футболни капацитети биха се провалили. Коректният към клуба си човек, си тръгва с дойстойнство, без да събира негативи с пазарлъци. А ако наистина е добър треньор, бъдещето е пред него. И "Левски" със сигурност ще му пожелае успех.
Ако Хубчев действително претендира, освен за заплати и за някаква неустойка, това, предвид неговия "принос" и постигнати резултати е доста некоректно. "Левски" го "спаси" от очертаващия му се провал в нац. отбор. Но там положението е неспасяемо. В "Левски" купиха играчи, които той одобри, въпреки стратегията, която П. Колев беше обявил за налагане на БГ-играчи и такива от школата. Но така или иначе Хубчев не се справи. Няма трагедия, тръгва си и се доказва в друг отбор. Но пазарлъци и тръшкане за неустойка от клуба, от който е получил всичко във футбола, при положение, че не се е справил, не е никак коректно при тежкото финансово положение. Ако Хубчев и екипа му са тенденциозно неоценени в "Левски", други клубове ще ги оценят и ангажират. А те, с оттеглянето на претенциите си биха могли да покажат ниво на коректност. От тях зависи. Признанието на Хубчев като футболист, оставил следа в "Левски" е поставено на карта от самия него. И той решава дали губи или печели ако предпочете парите пред признанието.
Ако дебелият неглец В. Стефанов беше по-малко нагъл и прост, отколкото е, нямаше да наднича клюкарски в чужд двор. Ако беше още по-малко нагъл и прост, щеше да се сети, че когато отборът ти е "интериор" в шампионата и участва в него на принципа на олимпийското движение (важното е да участваш, а не да печелиш), би трябвало да си траеш, а не да ръсиш простотии. Но той си е завършен патологичен наглец и вместо да е забавен се е превърнал в посмешище. И само така може да бъде забелязан.
И как точно са се натрупали задължения от осигуровки и данъци в последните 3 месеца, след като не са плащани заплати?
Това е израз на безсилие, подплътено с 18 недоказани обвинения срещу Божков. Да не говорим, че две от най-тежките обвинтения - за укрити и неплатени данъци (около 700 млн. лв. с лихвите) и лобистка промяна на Закона за хазарта, се оказаха несъстоятелни, именно от изявления, съответно на финансовия министър Горанов и на Премиера. След като Божков си е плащал данъците по действащата нормативна уредба, (според Горанов), а ЗХ никога не е променян заради лобистки интереси (според Б.Б.), тогава какви милиони търси Б.Б. от Божков? А ако гл. прокурор свали останалите обвинения, заради които Божков го грози арест, той може и да реши да се върне. А както твърдят юристи, няма никаква пречка обвинението да поиска разпити онлайн и да внесе обвиненията си в Съда, ако сметне, че са доказани. Тогава ще решава Съдът, а не Б.Б. или който и да било друг. Което е и нормално.
Ако претенциите на Хубчев действително са такива, не му прави чест. А Божинов по-добре да си мълчи, защото едно от малкото правилни решения на Хубчев е да го отпрати. Беше в отбора, видяхме го какво може - да се подмазва на феновете с публични "фойерверки". На "Левски" циркаджии не му трябват. А ако може да се задържи там, където е, това за него ще е голям успех. Искрено му го желая.
Най-интересното е, че гонг.бг от много време насам, привлича с писанията си само червени хейтъри и клакьори. Жалка работа.
@casparcho Само диагностицирани лумпени "плачат на чужд гроб". "Левски" няма нужда от оплаквачки.
@Neznaiko1912 Всеки може да си е прост колкото иска, че и повече. Но не е нужно да го показва на всеки, за разлика от такива като тебе - откровени тъпанари.
Поредният лъжлив анонс на гонг. бг. за привличане на читатели с името на Гонзо. Защото, всъщност, повече от скромното писание не съдържа никакво изявление на Гонзо, а на Крушарски. А той не е интересен. Така правят неспособните да привличат аудитория, още повече пък синя. Жалка работа.
@cafe13 Даже супер "голяма" статия. Гонг.бг отдавна са "гола вода". В тези 2-3 изречения поне няма клюки и слухове, както в доста други случаи. Но няма и информация.
Тити може да бъде най-добрият шеф на агитката на "Левски". Честен, предан, откровен, емоционален. Това са качества, които увличат хората, ентусиазират ги. Но управлението на такъв конгломерат от проблеми, какъвто представлява един ФК с големи амбиции, изисква по-други качества и затова мисля, че не е за него. ВСеки трябва да е полезен с това, което най-добре умее.
Първо, няма как този жест да е от "Боко"., защото него го интересува запазването на властта, а не "Левски", което означава, че е важно какво искат от него тези, които му гарантират властта. Второ, той отдавна е загубил симпатиите на синята общност, която го разпознава като марионетка на задкулисни фигури, воюващи с В. Божков и за които фалирането на синия клуб е просто "косвена щета". И трето, Спас Русев е този, който осигури 5 млн. лв. от договора с "Виваком", които не отидоха в джоба му, а за погасяване на дългове на клуба. Пък и по-лесно се опрощава дълг, който е трудно да бъде удовлетворен. А Спас Русев е човек жестовете.
Това означава, че Гонзо не е получавал никакво официално предложение. И правилно. В "Левски", като футболист той показа какво може и спечели сините симпатии завинаги. Показа и какво може като изп. директор и като треньор, но тези му функции съвсем не предизвикаха същите чувства в синята общност. Така, че жив и здрав да е в Локо Пд.
Предвид, че в този махленски сайт гонг.бг вече пишат почти само чорбари, става ясно до къде са я докарали. Жалки, много жалки.
Ако нещо е тъпоумно, то това е написаното тук от гонг.бг, като и някои просташки злобни коментари, издаващи неграмотност. Първо, защото облагането не се извършва по номиналната стойност на акции, каквато бакалска сметка е направена от хора, непознаващи материята. Второ, предвид задълженията на ПФК "Левски" АД, пазарната стойност на акциите е близка до 0,00 лв. и облагането трябва да е върху тази сума. Разбира се след като е потвърдена с оценка на лицензиран оценител на нематериални активи. Трето, няма сделка, при която за цена се посочва "безвъзмездно", ако прехвърлителят посочи цена от 1,00 лв. облагането ще е върху тази сума. Четвърто, само глупаци могат да допуснат, че прехвърлителят и получателят на акциите са глупаци като тях самите и не са се информирали за нормативните изисквания за облагане при такива сделки. Най-вече гонг. бг, които непрекъснато тиражират неграмотност или зложелателство спрямо "Левски".
Всички отбори са в една и съща кондиция, и игрова, и физическа. Затова предимство ще има по-силната воля за победа и по-силният отборен дух. А "Левски" има още нещо много важно - своята предана публика.
И каква е новината, която е обявил Н. Сираков, след като е придобил акциите, бе малоумници от гонг.бг? Нали това сте анонсирали? Жалкари.
Колко струва този посредствен боклук Найденов вече разбраха и махленските кучета. Дано и в Прокуратурата са го разбрали. А защо гонг.бг продължават старателно да тиражират неговите простотии, за да имат все пак нещо написано в мрежата. Но и да подклаждат раздори между сините фенове. Жалки писачи.
Този обикновен измекярин непрекъснато показва, че публичното мнение за него е вярно, дори снизходително. Защото с всяка поредна публична изцепка, пада все по-ниско и става все по-жалък. И този нещастник, низвергнат дори от "своите", е главен свидетел на Прокуратурата в съдебното преследване на В. Божков!? На тяхно място не бих му се доверявал толкова.
Работата не е в "рибата и тигана", а че в гонг.бг, си смучат писанията от пръстите, тъй като им липсват истински новини около "Левски".
Този "проблем" беше изкуствено създаден от некомпетентни недоброжелатели на "Левски". За останалите, не само сини фенове, но и просто неангажирани хора, беше ясно, че този въпрос е нормативно уреден и проблем няма.
С подобни "публикации", гонг.бг дълбае дъното на собствената си журналистическа нищета. Това са им "новините". Жалка работа.
Този нечистоплътен измекярин, чиято основна функция е да изпълнява поръчки на властимащи, дълбае дъното на наглостта си, която и така е безгранична. Никой не се интересува от това квазимодо какво вижда, какво не вижда ине му е работата да "плаче на чужд гроб". Всички червени боклуци са от "един дол дренки".
Статията е написана от автор, който материята не му е ясна. Достатъчно е да се прочете , че в ТЗ има "точно определяне на прехвърлянето на акционерни участия в ООД(?!). Защото в ООД има дялови, а не акционерни участия и не се прехвърлят нито акционерни, нито дялови участия, а дялове (в ООД) или акции в (АД). Акциите си имат номинална стойност (в случая от 1 лв.), но прехвърлянето става по пазарна стойност, която, при декапитализацията, на ПФК "Левски" АД заради дълговете, клони към 0. Няма защо да се приема, че става дума не за акции, а за Временни удостоверения, защото това е факт. Така, че Н. Сираков може да бъде спокоен.
Б.Б. нито симпатизира на "Левски", нито има някаква особена заслуга за събитията, изброени в предходния пост на "нептун земя". Единственото, което умее е да оцелява политически, обръщайки се като фурнаджийска лопата, толкова пъти, колокото е нужно за да угоди на тълпата и жертвайки далеч по способни от него професионалисти на министерски постове. И не, изобщо не е симпатизант на "Левски", просто му трябват гласовете на синята общност, когато дойдат избори. Затова и изръси прекалено много глупости в коментарите си по казуса. В името на властта, този човек ще жертва далеч по-важни за него неща. Но в случая е прав. Няма какво да отказва, след като не го е приел по никакъв начин. Да не говорим, че т.нар. джиро, чието факсимиле беше показано, не е никакво джиро, а лист хартия, на който собственикът е изявил желание да прехвърли собствеността, но не се прави така, защото ТЗ казва друго. Прехвърлянето на акции е двустранна сделка и дори "бащата на ТЗ" конфузно го призна. Така, че промяна в собствеността няма, а В. Божков, респ. собственикът "Де юре" може да направи законосъобразно джиро и собствеността върху акциите да се прехвърли на Н. Сираков. Така, че В. Божков и Сие са на ход. Другото е "тупане на топката" или нещо по-лошо.
Не съм се съмнявал, че В. Божков ще вземе най-правилното решение. А готовността на Наско Сираков да се завърне в любимия клуб и да направи всичко, което може за неговото възраждане. Фиктивното джиро на акциите на Б.Б. приемам като не особено добър опит на Божков да покаже на многобройните сини фенове, че Б. Б. не никакъв фен на "Левски", както се опита да ни заблуди, а прокарва други интереси, нямащи нищо общо с футбола, още по-малко с "Левски". Просто Клубът се оказа "ковена щета", следствие от нечистоплътна политическо-олигархична игра.Така, че може би всичко си идва на мястото, и акциите, и Н. Сираков, и феновете, и дори Тити. Да се стягаме за мача с "Лудогорец".
  • 1