С толкоз тунинг кат на НаКолена Лизанова и моя стар форд ше изглежда добре
Само да кажа на младите фенове на Лудонегрорец,които през 2012-та не са били родени,че Скачойчо е най-малко виновен за загубеният мач.Тогава имаше един Митьо Гърнето,който продаде титлата за една бала боклук или за едно гърне ракия.Да не си помислихте,че сте спечелили ,поне една титла честно.
Честита нула на тираджийчетата,фенове на футболният Франкенщайн,Тирекс.Доказан факт е че свинята произлиза от Тиранозавър рекс,или е поне толкова лакома кат него.Само не разбрах, Стойча Момата,пак ли е ревал.
Тоя е "Ясен",още от първият мач,за другите ни требваха 2-3 мача,за да ги разкриеме.
Давай Лупи да ги лупаш,да ги изклатиш още един път.Ти Сашо апашо ли си?,Сашо дъ Грейт ли си? или си лупова глава.Само едно нещо не можеш да направиш Санде,да ги закриеш,защото джуджето вече те изпревари.Построй един МОЛ върху кочината,тури една възпоминателна плоча-да има къде да слагат цветя,и да се свършва тая мъка с припознаването.Ако не можеш да се справиш сам,покани си и Прамот Мангал за помощник.
В клубният магазин на ЦСКА се пуска за продажба ,нов артикул-близалка джудже, с няколко пъти по голямо от него "достойнство",след като приключат с облизването на последното,феновете на ЦСКА ,ще могат да запазят дървената част за спомен.
Ще пускат мартеници-"Гриша и ЦЕЦА",на мястото на Гриша ,ще има само скъсан бял конец,защото Гриша се изниза кат конец,мястото остава вакантно.ЦЕЦА ,ще бъде оставена без пола ,по гол задник.
"Милко Найденов"-без коментар
Абе бегайте при Найденов,мое да си найдите спонсор.Ама накрая всички,ше се обедините с ЦСКА 1948-2016,гроба е широк,на надгробната плоча има място за още двама.
@IbreObre ИбреГюбре прав си,умрелите нямат задължения,никой не ги търси за нищо,най-много да ви спонсорират с букет цветя-спонсори се наричат всички които оставят нещо върху гроба ви.
Баба ЦЕЦА почина през 2016-та,гроба и нейде у Борисовата градина.Малкият ЦЕЦКО ,който не и е, роден внук по кръвна линия ,но беше осиновен от нея посмъртно без тя да знае ,се очаква да почине през тази година.Малкият ЦЕЦКО е роден с тежка малформация от баща хипофизно джудже и майка неизвестна,е във кома и е поставен на командно дишане.Всички които се припознават с него,се призовават да дадът кръв за да може да се удължи ,колкото може повече животът му.
Аз ша ви подкрепям морално....а накрая ша ви подкрепя финално,кат в 2016
Феновете на ЦСКА-София изпратили писмо ,до дядо Коледа с молба за подарък и следният текст:
-Молим ти се дядо Коледа,искаме през новата година Левски да умре ,като нас.
В първите дни на новата година се получило обратно писмо ,от дядо Коледа,което гласяло:
-Доколкото знам Левски отдавна е умрял,но пишете на господ да го съживи,за да може вие да го убиете.
@Petyo123 Ако ти и всички нещастници дет плюете срещу Кубрат,се повиете с националният флаг преди битка,белото ше стане жълто,а другите цветове-кафяви.
Футбола е война с каквото можеш убиваш противника,ако трябва и камък от земята ще вземеш и ще го хвърлиш.За да се превърнеш в герой на собствената си страна,понякога трябва да жертваш собственото си достойнство.Ами ако си беше признал,нямаше да смее да се прибере в Аржентина.Колко симулативни дузпи са свирени на Меси и Роналдо,да сте чули някога да са си признали,но тях никой не ги налича божиите сумуланти.
От друсане и пиенийе,от глезотия.Просто човека е намерил,това което му е присърце.За едни хора живота е купон,за други само работа,а за трети-живота им преминава в мислене,как да откраднат,кат наш Бойча.

Месечко за това не можа да изкласи на национално ниво,защото винаги е сравняван с Марадона.Очакванията към него са същите,но способнотите му са несъизмерими с висотите,които е поставил като стандарт Марадона.
И на тоя ,не му се е отворил парушута
Льови е изчерпан като треньор,всяка секунда от оставянето му, удължава агонята на националниат отбор.Сравнен с хер Флик е направо смешен,а може и той да е дърпал конците,знае ли се.
От Лудонегрорец и ЦърнаСвинКА какво да очакваме,поне да ги натурализират тия черните,за да играят у националния,че след ковито ора нема да остат,а и некой да обира негативите.Не може все Б. Краваев да им е виновен.
Какви армейци са тия-нямат никаква връзка с българската армия.Тия са Армаганци,подарък от Дришата,по точно черен подарък,за припознавачите.
Кой си ти бе Делиорманджиев за да искаш нещо,ти си една пионка на Киро Лизгаро,който иска да завладее всичко във футбола,по подобие на шефа си мутра.Последният има всичко в тази държава,само президента не е негов и за това се излива лавина от помия по негов адрес.С цялата си наглост и след всичко това,искат той да си мълчи,като ПКП-то.
Дришата знае ко да прави,ше го фалира и това обединение-ЛОЧКА(Ловеч,Чавдар и ЦСКА),като на мястото на това ше направи ново,като изключи Ловеч и включи Пирин.Тогава ше стане ПИЧКА,а припознавачите пак ше припознават.
@rocotul И аз го пиша с "К" Гномк,и предишният Гном и сегашният са един и същи дол дренки.Ники хвАлеЦСКАндров ,ми изтри вица за ЦСКА,а който ми трие вицовете ,не заслужава повече моето уважение.Тези тук,поне за сега не трият коментарите,за което им правя евала,за разлика от побратимите им от Вехти.БГ,които малко повече са се оакали.
Лудонегрорец гостува на другият църен отбор караЛитекс
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Гномк ,винаги съм харесвал гръмките ви заглавия,вчера като прочетох за драмата с Найлайнар,си помислих че си е прерязал вените.
Вие осъзнавате ли какво си пожелавате,Левски да го няма,съществуването му осмисля всеки ден от жалкия ви живот,няма да има по кого да плюете.
Немислех,че в тия времена е останало некой да харесва Тиквоня,освен припознавачите,може би в негово лице припознаха Тодор Живков.
Левски в момента не е способен да плаща заплати,а пенсии.
@CSKA1923_SOFIA Припознавачо ,само да те попитам припознаваш ли се АС-23,щом си сложил 1923 в името.И първите кавички вие сте ги измислили ,1968-ма -ЦСКА „Септемврийско знаме“
  • 1