Футболната игра се измерва с победи и голове,не със публика и фенове!!!
@mozy И за калъфките им съм писал: Имат калъфки за отбор мажоретки(джендъри) !!!
,,Едно е да искаш.Друго е да можеш.А трето и четвърто е да го направиш" Треньора им го каза точно: Ако зависеше от публиката , ще са шампиони всяка година!?! Казвал съм го и преди: Ако зависеше от феновете, отборите на Китай,Пакистан и Индия щяха да са окупирали първите места. Да, ама не!!!
Едно изречение от четири думи със три грешки.Няма такъв отбор,няма чест,няма какво да защитава‽
Специален поЗДРАВ към великият червен пророк- Майкъла!!! За безГРЕШНИТЕ му предсказания за победи,медали,титли,купи...А сега сериозно.Единственото точно предсказание,станало и лозунг на червените е ,,Сега или НИКОГА"‽ Пожелавам му дълги години с точните си предсказания! А за червените остава втората част от лозунга!!!
Когато те бутнат и падаш,слагаш ръцете си отпред,да се предпазиш при удар с друго тяло или земята. Освен... Освен ако не си МАУГЛИ и падайки от дървото вдигаш ръце да се хванеш за някой клон ‽
Амин‽
Един неписан и един писан закон: Простащината не ходи по гората! Количественото натрупване води до качествено изменение‽
Един неписан и един писан закон: Простащината не ходи по гората! Количественото натрупване води до качествено изменение‽
Долно и гнусно! Към защитаващите постъпката...На времето ни възпитаваха така: Да оправдаваш постъпките си с тези на другите , е все едно да се миеш с помия!!!...Но какво ли можем да очакваме от По..яри‽
Браво! Какво ли да очакваме от ,,Червени с петолъчка"? Дълго време се им се чудих,как и гледаха на изток,и задниците им пак нататък. Но ме светна една Професионалистка - толкова са се навели,че главата им е между краката. Тези пък правят същата поза към Македонците!
Пропадаш ли в бездна,първо стъпи здраво...на дъното!
Напоследък съдиите мътят нещо. Масово компрометират системата VAR.
,,Никакво нарушение" ‽ Нарушение е това което отсъди съдията. За да го отсъди,трябва да го е видял - той,страничният или тези на VAR. А всички те нищо,ама съвсем нищо на са видели‽
bozovt Здравей! Същите години съм бил: Бронз А група, Балкански клубен първенец, Световен студентски витце шампион....
...както казва Бобината: ,,Айдее...всички към калта в обора"
,,Балона се надува,надува,надува...." Надуваха го няколко месеца червените момчета и ...И стана на парчета‽ В интерес на истината, надуваха го старите,някогашни момчета от един някогашен отбор.Какви ли не конспирации предричаха.
От две години призовавам някой да даде информация за договорката за съществуването на червените,след фалита.Така ще се успокоят привържениците и играчите.Ще престанат и изцепките за щяло и нещяло.
Избягвам дебата за червените. Как ви звучи:"Фалиралият спечели дело". Иначе казано - Умрял спечели дело. Е ! Те такъв правен абсурд няма. Пак ще се прочуем.
Направо да отива в Славия!?!
Би трябвало да продължат.Дано не прекалят със симулациите.Стани им фирмена марка като домакини.Пред нашите съдии минава,но не и пред чуждите.
СПУН !!!
Бъдете милостиви ! Не ритайте умрялото куче !
Бъдете милостиви ! Не ритайте умряло куче !
А нашият,като мажоретка на боксов мач - ще вдига табелата.
Главен рефер от Салвадор с асистенти също от Ел Салвадор и от Суринам !?!
,,Играчите са умни,интелигентни"...Но..! Но не са дорасли до гениалността на Голиамо Уста. Въпросът е: Кой ще издуха супата?
@toristo Не така бре! И топките ще им дадат да носят.Пък може и вода да разнасят.
...и Десподов да си търси отбор.
Е,не!Сега ще ходят като мухи без глави.
  • 1