Браво! Какво ли да очакваме от ,,Червени с петолъчка"? Дълго време се им се чудих,как и гледаха на изток,и задниците им пак нататък. Но ме светна една Професионалистка - толкова са се навели,че главата им е между краката. Тези пък правят същата поза към Македонците!
Пропадаш ли в бездна,първо стъпи здраво...на дъното!
Напоследък съдиите мътят нещо. Масово компрометират системата VAR.
,,Никакво нарушение" ‽ Нарушение е това което отсъди съдията. За да го отсъди,трябва да го е видял - той,страничният или тези на VAR. А всички те нищо,ама съвсем нищо на са видели‽
bozovt Здравей! Същите години съм бил: Бронз А група, Балкански клубен първенец, Световен студентски витце шампион....
...както казва Бобината: ,,Айдее...всички към калта в обора"
,,Балона се надува,надува,надува...." Надуваха го няколко месеца червените момчета и ...И стана на парчета‽ В интерес на истината, надуваха го старите,някогашни момчета от един някогашен отбор.Какви ли не конспирации предричаха.
От две години призовавам някой да даде информация за договорката за съществуването на червените,след фалита.Така ще се успокоят привържениците и играчите.Ще престанат и изцепките за щяло и нещяло.
Избягвам дебата за червените. Как ви звучи:"Фалиралият спечели дело". Иначе казано - Умрял спечели дело. Е ! Те такъв правен абсурд няма. Пак ще се прочуем.
Направо да отива в Славия!?!
Би трябвало да продължат.Дано не прекалят със симулациите.Стани им фирмена марка като домакини.Пред нашите съдии минава,но не и пред чуждите.
СПУН !!!
Бъдете милостиви ! Не ритайте умрялото куче !
Бъдете милостиви ! Не ритайте умряло куче !
А нашият,като мажоретка на боксов мач - ще вдига табелата.
Главен рефер от Салвадор с асистенти също от Ел Салвадор и от Суринам !?!
,,Играчите са умни,интелигентни"...Но..! Но не са дорасли до гениалността на Голиамо Уста. Въпросът е: Кой ще издуха супата?
@toristo Не така бре! И топките ще им дадат да носят.Пък може и вода да разнасят.
...и Десподов да си търси отбор.
Е,не!Сега ще ходят като мухи без глави.
Най-после! ,,Голямо уста" се завърна.Още от времето на соца, червенотиквениците(въобще) ги подбираха на арменския принцип - с големи усти.Дори имаше предложение за Флаг на отбора: На фона на бял плат с размери един на един,червена уста с размери два на два.
@vpv68 Ай ся! Не ги обиждай на...мъже!?
Най-после! ,,Голямо уста" се завърна.Още от времето на соца,червените ги подбираха на арменския принцип - с големи усти.Дори имаше предложение за Флаг на отбора: На фона на бял плат с размери един на един,червена уста с размери два на два.
Те и само с трима могат да дойдат: домакина,доктора и масажиста.
И вой сладък,най-мил в звуковете! Правилно каза Г.Илиев-,,Слаб отбор със слаб треньор"
Научете цветовете! Цвета е цикламен,по-точно маджента.Цвят не съществуващ в светлинният спектър.
Равен резултат между равни.Едите играха да не загубят,другите са доволни че не загубиха.
Следя темата около Н.Попов и имам чувството че съм се върнал 30 години назад.Както тогава така и сега само два отбора не се оплакват.Ха познайте кои са!
Ба си нападателя. Да го оставят резерва дори като губят!?!
Всеки друг но не и футболист на Лудогорец!?! Помните ли как се извъртя „изненадващо”избора преди два сезона? Помните ли какво каза тогава Ники-ту : „Това е отрицателен вот.Да знаят от Лудогорец че така не бива.”За това че ги изритаха от работа,Никит-ту,Томи-ту и още петима,обикаляха от човек на човек да не гласуват за явният фаворит-Недялков.Това ми напомня времето на Соца.Като изритат някой некадърник ,той си го изкарваше на чистачката или на кошчето с боклук.
  • 1