А отборчето на всички власти пак чака да премине бурята, щото били приятели с мокета от 40 години.Ако Бербатов спечели, ще излязат първи и ще кажат че са били най-репресирания отбор от старото БФС!
@chan180 мозАко, делото не е за емблемата на ЦСКА, а за това обелките да платят неустойка за неправомерно използване на оригиналната емблема на ЦСКА.Резултат от завеждането на иска беше, че обелките моментално си смениха емблемата.Явно хората на Найденов са пледирали, че емблемата им е имала разлика от тази на ЦСКА.Разноските по делото са сигурно около 1000 лв,реално това е осъждането, буря в чаша вода.
@brambar А аз предлагам "Уевски е вечен, но без Пеевски е обречен!"
@NEBETO В една нормална държава ,ситуацията щеше да има много общо, имаше отбори, които фалираха за 1 млн.лв дългове. Сините несретници толкова години са неизрядни, вече с над 40млн. дългове.
@NEBETO По-добре се притеснявай за 40-те млн.дългове на евроидиотите от Сухата река, лиценза ви за тая година, дето трябваше да се ревизира януари, Насиру и тн.т.Г.Г не го мисли, последните години направи около 20 млн.евро само от трансфери!
@PAAZO Плащат се друг път, такива като Хубчев ви осъдиха и пак взехте лиценз.Поне си плащайте сметките за ток и вода!
@Georgpetrov Рогати мозАчни титане, стадиона в Подуяне никога не бил собственост на футболния отбор, даден е за "безвъзмездно ползване", без това да е законово обосновано! "Годишните данъци на комплекс "Георги Аспарухов" - стадионът и залите са 80 524 лева и винаги са се плащали от държавата".
@m65 При всички положения няма да подари "Армията" на ЦСКА, както Софянски направи с гейарена!
@DimoDochev Ако динамо беше взел стадиона, нямаше да плаща нито наем, нито ток, нито данъци!
А шпалир кога?
Браво ЦСКА, евала Тройчо! Въпреки турската русалка ....
@champoine1 Не, кренвирш, ако разбираше поне малко от футбол, щеше да си резнеш вените преди реванша с гърците!
@champoine1 - шампоане, Кирето, като играеше в ЦСКА, беше космонафт, а сега е "най-великия" и освен това струваше 2 млн. евро - няма бг отбор, който да плати такива пари, освен Гелосания, дето му опростиха 50 млн.лв. Ще видиме чичо Магнитски какво ще каже в скоро време!
@makedonski Да ви имам гейаренските цености, поредна година с криминален лиценз!
@mr.gignac ....каза фен на обора с основен спонсор Пеевски - икона на ДПС....нещо от както Делянчо избяга в Дубай няма "приходи от sms-и"
В момента за Вальо дават около 1млн. евро във Франция, сините "звезди" за колко опаковки чипс ще ги продадете?
@np1888 А на дружеството от крайните квартали, основния акционер беше дясната ръка на Черепа...
Пълни глупости, копи-пейст от спортал, къде видяхте червените да оспорват, като става дума за 50 К евро на мадам Ба, дето точно КАС казва че ЦСКА не длъжен да ги плаща.А сините прЕятелки да се притесняват за закона "Магнитски", вместо да изпадат в еуфория.
@reddevil80 Направо "прогледнах", добре е че има такива като теб, да ми обяснят какво да гледам, а ти погледни малко статистика, кога е първата дуспа срещу Нямахорец?
@reddevil Ти видя ли адекватни повторения от нашенския вар, показаха една картинка за засада, много преди паса за гола.Абе мач без значение, важен само за числото и приятелката на Бочето! И не се притеснявай за нас август или септември, притеснавай се за 31 март, дето беше крайния срок за лицензиране, ама за обора на народа, пак изключения!
А като се върне скоро чичо Череп, гледай да се модифицираш някъде по-дълече!
@champoine1 Колко пъти да ти казвам, да ДУХАШ СУПАТА!
Удър без топка в наказателното е червен картон, 2 отменени гола, гол на "числото" при 1,5 засада- както и да е, ние си взехме купата. От тук е ясно - ЦСКА пак в групите и пак най-успешния отбор, Нямахорец пак без точка, Доко Пловдив пак отпада в предварителните, дано Арда направи нещо!
@champoine1 какво празнуваш бе шампоан, първата дуспа , срещу проекта на гелосания, след като ви добутаха до 10-та титла ? Цяла сезон няма дуспи!
@Rosen79 "Тоз" е единствения българин с хет трик срещу Реал Мадрид, а ти кой си?
@GoshP На стадиона в Пловдив бяха 4Х4000, ама като не е ЦСКА, не е интересно...
@Foootball Ако не бяха Сватбата и БФС, ЦСКА нямаше никакви шансове срещу Базел и Рома, до като горките "ощетени" в Ефбет Лига - Нямахорец не можаха да вземат и точка в групите!
Казуса е между пияндурниците в БФС и ЦЕКА, та не разбирам какво толкова се пените против ЦСКА, да го бяха отложили мача официално, като мача с Доко.Но с това БФС толкова, безпринципни, както и с лиценза на сините приятелки.
....и спокойно може вече да се въведе ВАР-МАР и да се поиграе малко истински футбол...
@peogeot динамо още се борите за лиценз, ама крайния срок беше 31 март, как стават тия врътки, за вас правилата на лигата не важат ли?
  • 1