@DjdjiBiji Важното е да си гледал един обор с фалшив лиценз, вече толкова години, който цял мач не може да уцели вратата на отбор, игращ само в собственото наказателно поле!
Домузчиевите медии счупиха тъпомера, видяхте дали маслинката е с извадена костилка и чушка?
@Sin_Kiustendil Криминален е лиценза на синьото недоразумение!
@bvago1 А какво може да се каже за онези несретници, дето запалиха фенерчетата за победа на Агата. Дъното е прокопано. По-жалко трудно може да бъде.
Когато свикнеш да караш само на село, после в големите градове е трудно...
Оооооо, Уевски условен!
@m65 Където сте тръгнали да пасате, ние отдавна там сме ср.ли!Гледай си там "правилния футбол" и не се обяснявай!
@mozy И колко е платил досега обора от крайния квартал, май не си е платил и лихвите, вече дълговете към НАП са млн и нещо отгоре.ЦСКА и Локото за много по-малко дългове към държавата, бяха извадени от А група.Та не ми говори за общите дългове, че ако трябва да плащате и на чичо Череп, спукана ви е работата.
@m65 Откакто пое ЦСКА, Гриша Ганчев е платил 15млн.лв., да познаваш друг клуб с такава вноска?
@bvago1 Приходите са за стадион "кабрио".
@foygor "Отстъпено право на строеж", после държавата прибира наеми, за разлика от гей-арена, където и за ток и вода не плащат!
@gorodjan Когато си платите дълговете към НАП и вземете законно лиценз, тогава давай акъл!
А отборчето на всички власти пак чака да премине бурята, щото били приятели с мокета от 40 години.Ако Бербатов спечели, ще излязат първи и ще кажат че са били най-репресирания отбор от старото БФС!
@chan180 мозАко, делото не е за емблемата на ЦСКА, а за това обелките да платят неустойка за неправомерно използване на оригиналната емблема на ЦСКА.Резултат от завеждането на иска беше, че обелките моментално си смениха емблемата.Явно хората на Найденов са пледирали, че емблемата им е имала разлика от тази на ЦСКА.Разноските по делото са сигурно около 1000 лв,реално това е осъждането, буря в чаша вода.
@brambar А аз предлагам "Уевски е вечен, но без Пеевски е обречен!"
@NEBETO В една нормална държава ,ситуацията щеше да има много общо, имаше отбори, които фалираха за 1 млн.лв дългове. Сините несретници толкова години са неизрядни, вече с над 40млн. дългове.
@NEBETO По-добре се притеснявай за 40-те млн.дългове на евроидиотите от Сухата река, лиценза ви за тая година, дето трябваше да се ревизира януари, Насиру и тн.т.Г.Г не го мисли, последните години направи около 20 млн.евро само от трансфери!
@PAAZO Плащат се друг път, такива като Хубчев ви осъдиха и пак взехте лиценз.Поне си плащайте сметките за ток и вода!
@Georgpetrov Рогати мозАчни титане, стадиона в Подуяне никога не бил собственост на футболния отбор, даден е за "безвъзмездно ползване", без това да е законово обосновано! "Годишните данъци на комплекс "Георги Аспарухов" - стадионът и залите са 80 524 лева и винаги са се плащали от държавата".
@m65 При всички положения няма да подари "Армията" на ЦСКА, както Софянски направи с гейарена!
@DimoDochev Ако динамо беше взел стадиона, нямаше да плаща нито наем, нито ток, нито данъци!
А шпалир кога?
Браво ЦСКА, евала Тройчо! Въпреки турската русалка ....
@champoine1 Не, кренвирш, ако разбираше поне малко от футбол, щеше да си резнеш вените преди реванша с гърците!
@champoine1 - шампоане, Кирето, като играеше в ЦСКА, беше космонафт, а сега е "най-великия" и освен това струваше 2 млн. евро - няма бг отбор, който да плати такива пари, освен Гелосания, дето му опростиха 50 млн.лв. Ще видиме чичо Магнитски какво ще каже в скоро време!
@makedonski Да ви имам гейаренските цености, поредна година с криминален лиценз!
@mr.gignac ....каза фен на обора с основен спонсор Пеевски - икона на ДПС....нещо от както Делянчо избяга в Дубай няма "приходи от sms-и"
В момента за Вальо дават около 1млн. евро във Франция, сините "звезди" за колко опаковки чипс ще ги продадете?
@np1888 А на дружеството от крайните квартали, основния акционер беше дясната ръка на Черепа...
Пълни глупости, копи-пейст от спортал, къде видяхте червените да оспорват, като става дума за 50 К евро на мадам Ба, дето точно КАС казва че ЦСКА не длъжен да ги плаща.А сините прЕятелки да се притесняват за закона "Магнитски", вместо да изпадат в еуфория.
  • 1