Много сини приятелки коментират мача. Лесно им е след вчерашния епохален успех в Червен бряг. И козирка видяха на живо....
@pob9 Видя се колко можеме с 6 играчи + бивш треньор на "хегемона"!
@djugs Този живот не е само пари, има понакога "чест", "достойнство" и т.н. Какво стана с "радостта на народа", дето дойде да играе в ЦСКА, никой не го споменава като синя легенда на герена!
@pob9 Ако говориш за феновете на "нац.кауза", няма начин да напълнят цял сектор!
ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ! Напук на хейтърите, ЦСКА е в лигата!
@pob9 Недоноско, числото започна от окръжните, а вие харчете парите на Шиши и бъдете "достойни"
@pob9 Не и народа на клошарите от подуене, за какво достойнство говориш, като ЦСКА отиде във "В" група за 2 пъти по-малко дългове от твоето отборче, 2 години не сте обслужвали задължения и пак ви държат на изкуствено дишане, а за разлика от ЦСКА и наем не плащате!
@pob9 , лепиларю, май "обора на народа" беше победен от това жалко отборче
Айде ЦСКА в Европа, а добитъка в "Родопа"!!!!!
@pob9 Не го мисли ЦСКА, а се притеснявай за финансовия феърплей на твоето отборче - при толкова наляти пари нямате постъпления от евротурнирите. А иначе за мача - и в двата отбора имаше по един българин, естуствено бях за червените!
@makedonski Друго си е ДПС да ти налива пари, кажи нещо за "честния път" и "сами срещу всички".
Господин премиер! С всичките си чест и достойнство Ви напомняме, че чакаме поредната голяма държавна аванта!

Подпис: Динамовците
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Busato Абсолютно, "усмивки от старите ленти", вижда се сняг на "Панчарево", който отдавна се стопи!
@go6etogong А какво ще кажеш за тоя мозАк:"Колев безмилостен: Дано се разпространи коронавирусът, за да не играем с Лудогорец "
@m65 Точно "сами срещу всички", дето отново са на държавна хранилка, да говорят за "честния път" и морал, е много сбъркано!
Черно море и Лудогорец трябва да бъдат извадени от ППЛ за манипулиране на мач:
https://www.sportal.bg/news.php?news=787265&fbclid=IwAR1cWIfMu-ZOqdVK2LWSOeRHmXpxlqyXkyREx0pWIFnEVJgvDlV0_Kn61cc
@peliforewer Не само това, оказва се че и шестимата играчи на Черно море са издържали теста на полиграфа, тоест в нищо НЕ са виновни.
Скандалът е огромен! Гонг тотално ми паднаха в очите, добре че Ники Александров напусна и вече не работи за вас....ако искате изтриите ми и този пост.
@ImmortalKombat Трябва да се уточни, че Гонг.бг е собственост на Нова. Нова е собственост на Домуса. Гонг.бг също така има ново редакционно ръководство и съответно нова политика. До няколко дена ще й обявят КОЙ точно ще е официален глашатай на Киро.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
...и да попитам - как е "пробит" втория вратар на Илиянчо, Китанов, като той няма право да играе в мачовете с ЦСКА, та трябваше да пази едно 17 годишно момче, дето само си вкара головете?
"Крадеца вика дръжте крадеца" - тимаджиите се наведаха на Киро за пари и за да оправдаят ваденето на ключови играчи от състава, се хващат за мач от 6 -тия кръг, точно преди важно гостуване в Рязанград.Делиормански к*рви, в тоя живот всичко се връща!
Кишиш, продължавай да се чудиш, това което Люпко е постигнал с купи на 5 континента и в европески финал със Звезда, ти не можеш и да го сънуваш.От момента в който започна да съветва Митов, ЦСКА няма загуба!
Всичките 20 фена, сигурно е майтап?
@neptunzemya Добиче недоклатено купи си очила и виж пак положението, но аз ти говорех за новите правила на УЕФА от догодина....сигурно съдията обърна капачката на Турицов, щото много ни "подпираше" - какво дават за такава игра в Европа, бе мозАко лилав?
@Georgpetrov Какво да кажеме за зетя - Живко Миланов тогава, беше за гонене още през първото полувреме, а за обърнататото коляно на Турицов даже нямаше картон! А игра с ръка в наказателното - от догодина ще бъде дузпа, без много тълкования и интерпретации!
Хитрата лисица Люпко пак се прояви, приспа динамовци първото полувреме и после ги "клъцна".
Като нямаше и автоголове, мача беше повече от ясен!
@Радо По-важното е, евроидиотите да минат БАРАЖА, тогава ще гледаме сеир!
Много "АКО", ама надали...видяхме ги и другите "велики" футболисти в предишния мач !
@radopirata А какво ще кажеш за Ботевъъъ по твойта логика?
  • 1