@djdo Бихте ли ми дефинирали пиянски.От няколко години виждам че хората използват тази дума!Това женски пияници ли са?И може би съм проспал 10 години,2033 ли сме вече?
@SPQR Щом казваш.Но пък ваша милост явно страда от тежка деменция защото не помни мачове от преди няколко месеца! Визирам Локомотив Пловдив и Лефски.Може би те са играли честно с юноши срещу вас и полегнали с титуляри срещу нас.Знам ли?То юношите са си сила.Вероятно"Всеки" U 17 отбор в България може да се бори на високо ниво в първа лига и дори да стане шампион. Вероятно затова Урлити ут рязанграт успяхте да паднете три пъти с по 6 гола в Европа за 12 години.За 67 години ЦСКА има една загуба с 5 гола в Европа,Левски 3 ,може и повече но НИКОГА 6.Колкото престиж толкова и срам донесохме на България.Да имате класа но ако не ви бутаха яко и не ви полягаха на вас доста отбори щяхте да издъхнете още преди години .Смешно е точно вие да говорите за полягане след като още през 2015 треньорът на Марек отговори на въпрос:Защо отбора му просто е правил кросове на терена срещу Л-Ц отговори:Е какво да направим.Нали после ще ни обвинят че им пречим на европохода.
@SPQR Е прав си.То нали срещу ЦСКА отборите излизат с юношите.Не е като срещу Антибиотик където при при 0:2 играч на противника изведе ваш играч сам срещу вратаря.
@AS23CSKA_11_4_LESKI А какво име си върна Витоша на 18.11.1989 помниш ли🙂?
Не гледах мача но при 3 : 20 удара за Унгария много ме съмнява това да е пътя!
@LittleThief Както казах трябвало е да имат резервен вариант.Грешката е на БФС че нямат резервен вариант и не са действали навреме.
@LittleThief Ами да са мислили навреме.Винаги трябва да има резервен вариант.Проблема тук е че местят мача по "препоръка"но ни обясняват че щели да ни извадят от структурите на УЕФА ако мача не се играе там.Това не е препоръка.На 99% съм сигурен че тази препоръка е по молба от БФС.
Нито сме имали проблеми със сбивания нито е имало протест с погроми досега но изведнъж мача станал опасен.
Не.След като УЕФА са препоръчали а не наредили мача да се играе в Пловдив няма защо да ни наказват.Просто друг стадион и готово.
Е защо без пенсия?Нали беше един от носачите на Левски и националния отбор.!
Ставаме за смях и извън терена,не само на него.Чудя се обаче кой ще загуби най-много ако бъдем извадени от структурата на УЕФА!
@Pac0 Кой/и друг/и футболисти са играли за Ботев и Локомотив София?
Според мен имаше 2 причини да отменят гола на Черно Море още преди това.Имаше нарушение в атаката за корнера и също засада влияеща на играта.Когато видях на повторението че и при гола има засада на човек борещ се за топката ми стана жал за локото.Викам си егати гаврата си правят с тях .Поне тогава го отмениха.
@djugs Разбира се че го осъзнавам.Ти нали осъзнаваш че ако още първия път имаше Яко наказание за клуба на провинилите се надали щеше да има ранени.Бещо от типа на 2/3 мача без публика.При повторение един отгоре .Тогава на третия ако някой извади ракета тези около него сами ще го направят картина на Пикасо.От Левски някой се оплакваше след миналия мач за ракетите и обиждаше феновете на ЦСКА.После се изказа че не било хубаво че от Левски били правили така преди това.Е нали виждаш че с не правете повече така не става .Трябва Яко наказание да се научат и двата отбора .
@Sole От победата с 2:1 за ЦСКА през 2021 левскарите редовно го правят това. В 5-те мача на които присъствах във всеки целеха.Наказания нямаше.На предния не бях,само чух че и от ЦСКА са започнали да стрелят тогава и това им е 2ри пореден.
Това им е поне за 5 път на Левски .Явно няма да ги накажат и да има смъртен случай.
То ако прекратяваха мачове за това Левски щеше да има доста служебни загуби
Чудо голямо.Момчетата си свършиха работата.
Той май нещо за 17 поредни победи говореше.Щяха да бият и Лудогорец и ЦСКА.Не виждам какво толкова е познал.
Не виждам какъв е проблема с излъчването на мача.Който е фен на отбора да си плаща,аз дори не знам къде са го излъчвали мача.
@hankamerun Прав си.Лудогорец са си обикновена измет.
То той още първите 20 минути трябваше да бъде изгонен за симулации и бавене на времето.
@XOTAHCA_GGBG Дузпата не се различава от фал.Може да се даде дузпа и без картон.Единствено ако се спира директен гол или излизане сам срещу вратаря или опразнена врата се дава задължително червен картон Всеки друг фал в наказателното е по преценка на съдията дали ще даде картон.
@sly Защото никой не може да стигне неговата класа .Такива танцувални умения се срещат веднъж на хилядолетие и те не искат да се излагат.
@reddevil80 Е и.Биха ли,биха.Вие имахте едно положение в 3 минута и това е.Не съм го гледал на повторение но може и да бе засада.Нищо де Накрая пак ще сте си 3-ти.Ние имаме някакви илюзорни шансове да сме 1ви но се съмнявам.Трябва да сте много заблудени да си мечтаете за титла или дори 2-ро място
@trenioraaleks Да трябва .Посмя да отмени нередовен гол.Не взе пример от Д.Д миналия кръг и от Гошу Гинчив в този .Така де трябваше да признае нередовния гол и да измисли дузпа с червен картон за Авиаторите!Не го е срам.Сега ще се чака поне 2кръга Лудогорец да стане първи.Не става така,момичетата ще се пренапрегнат.Ще получат триполярно разстройство.Сега плачат в дискотеката.
Пропуснал е още един факт:Това е единственият отбор в света с повече национални състезатели отколкото фенове.
8маците трябва да са луди да се съгласят.Очакваше се.
Може много неща да искате но е право на османците да играят където искат.Съмнявам се да се съгласят защото няма да имат полза от това.
На и 3-мата ли !?
Карма 🙂.Не зачетоха чист гол на Ботев в Разград.Неделев отиде в Разград Още първия мач паднаха🙂
  • 1