Бари даже не го пускат като "централен нападател, с профил голаджия". Няма как от крилото да покаже такава игра.
Гонг, нали уж имате авторитет. Защо не пишете, че според правилата това не е дузпа - първо се удари топката в тялото на Костадинов.
Правилата са 100% ясни. Ако топката се удари първо в тялото и после в ръката - няма нарушение, в случая дузпа. На повторението ясно се вижда, че топката първо го удари в тялото т.е. дузпа няма.
Рома наби една червена петолъчка на Стоойчо отзад
Топката не лъже. Абсолютно никаква дузпа нямаше
Очевадна засада
Га ядохте кифтетата не ривахте. Парите от боклука колко време ви храниха.
Самия Старокин е пълна дупка. По-добре с юноши вместо него.
Защото и той като теб е далеч по-слаб от вътрешната конкуренция.
Daily Fail as usual
Че сгреши вратаря е ясно ама и имаше абсолютен фаул. Василев го ритна по левия крак и затова падна.
Споко тарана идва. Този е крило - бърз и техничен.
Който вади нож от нож умира. Каранга прави подобни влизания всеки мач. Вчера още в третата минута влезе в коляното на Холмар и даже жълт не му дадоха.
който вади нож от нож умира
5-тият и 6-тият бяха от засада
Егати страхливия съдия. Това си е червен за Жеферсон и жълт за Буш.
Затвор за тия само
Нарисуван картон...
Боже, колко злоба има на този свят. Ще ми се да ви натъпча половината тук с кортикостероиди и да ви видя какви ще сте смешни. Основно ще се подуете от задържани течности и вероятно няма да спите. Иначе ще сте същите чекиджии.
Стоилов заслужава някой да му влезе катко Страхил Попов влиза. Абсолютен късмет че се отърва без счупен крак. Нарисуван червен картон.
Сега остава да играят на испански стадиони и с испански съдии...
Гонзо и Тонев колко години се провалят че да им вярваме. След като с 2-3 бюджет станаха 7ми, какво да закаме сега. Мислят се за Барса а като дойде кофти време или разоран терен и загиват. А това са 50% от мачовете в БГ. Моуриньо го е казал: "Отбор който не може да защитити един корнер, не мове да спечели нищо."
г-н Ганчев не ставайте за ташак. Цяла година какво са правили шефовете. Тяхна работа да е престтукторират дълговета, да имат план как ще се изплащат. И то даже не е една годината ами за ЦСКА са много. Те продължаваха да харчат пари дето нямат и да лъжат феновете. Вместо да взимат по 30 чужденци на сезон, можеха да заложат на юноши и шепа по-ефтини ветерани.
Как го въртят като че ли не можеха сто пъти да вземат един заем, с който да платят на НАП и после да си го изплащат с приходите от Европа или от други текущи приходи. Това е нормалната практика навсякъде.
Новата Фиорентина закупи името и марката на фалиралото дружество година след създаването си. Така си запазиха историята.