"Утре щяло да има решемие"- хи хи хи Ловешко-литекско,,,,,,,,
и, н на кой му пука мафиота ловешки какво ще реши ?
А бе, на кой му пука това сръбско "недоразумение" дали ще си ходи или не .....
Браво Локо !
Интересно, докога ще взимат интервюта от това малоумно чорбарско "същество".
@deftoned Още по-смешно е, когато чорбари защитават почервенял Литекс :)
@red1973 Какво общо има Левси с някакъв чорбарси отбор, та правиш някакви сравнения. Това че Левки 30 г. след падането на комунизма трябва да продължава да плаща за безобразията в българския футбол през комунистическото управление, което създаде вашето чорбарско отборче, не значи че трябва да продължава да плаща за вашето съществуване. Левски си е имал стадион, който се е намирал на мястото на сегашния стадион Васил Левски и му е отнет през 1953-54г, (там някъде) и е нормално държавата да му го върне дори с 10 г. закъснение, дори да е на майната си (тогава Герена е бил доста извън София). А вие - какво, държавата/парията ви подарява масто в Борисовата градина и ви постоява стадион. Да, а ма не - "комуистическа партия" нали вече я няма и цесе-като фалира - умря, после се разрои на две - ловешла и мафиотска фракция - и какво искаш, пак ли държавата да олаща за уродливостта за вашето съществуване!
@didami84 Мда, явно не знаеш какво е футбол и защо се играе :) Ами да ти кажа, футболът е игра за публиката, или ако не я знаеш тази дума "публика" - това е игра за феновете. Та в този смисъл защо играе отбор като Лудогорец ?
Аз не мога да ти отговоря, питай Домусчиев, Но Лудогорец не играе за феновете, които ги няма. За какво играе тогава ? Не мога да отговоря, но знам че скоро няма да го има
Какво му е лошото на "Ловеч" да се обединява с някакво число 1948, което нишо не значи в историята на българския футбол. Хи, хи, хи - някакъв чорбаски проблем, на кой в тая държава му пука за чорбарите.
Интересното е друго, мафиотската чорбарска общтност явно имат мерак с фалити, да се удвояват на всеки -3-4 години. И така в близките 15-20 г., трябва цялата "А" група да е съставена замо от чорбарски отбори като: цска-София, цска-1948, цска-Царско село, цска-0беля, цска-Лудогорец, цска-Орландовци, цска-Бистрица, цска-Панчарево......, Не се сещам за повече. Давайте идеи, че Чорбарите скоро ще закъсат .....
Е нЕма такава държава, в която и олигофрените чорбарски "акъл" започнаха да дават :)
@Plamen_Levski47 Ако Дунав Русе са "всеки" - съгласен съм
Какъв е тоя "Любослав Пенев" че нещо не ми в ясно, кажете "чичовото" или "духащия супата" та да ви разберем !
@Neznaiko1912 Не се напъвай да "мислиш". Не ти се отдава, мо може да навреди на психиката ти :)
@CSKA_1923_SOFIA Няма такова животно "CSKA_1923_SOFIA" чорбарино :)
Освен ако не смятате всеки 2-3 години на фалирате някое от цска-тата и после да го разроявате по 2. Така може след 15-20 години да няма друг отбор в "А" група освен цска-та. Гениален ход на мафиотската чорбарска общност!
@billy_bonds И в "пандения", и без нея тоалетната хартия си е с пари. Докато при вас в "кочината" тоалетната хартия е безполезна и не струва нищо.
@BaLoN Нормално е за чорбар-олигофрен всики останали да са олигофрени :)
@IbreObre Ха, ха, ха - квичащ клоун. Кой нормален ще гласува в тая тъпа анкета, в която няма нито една възможна точка за гласуване.
@Делиорман Ами, ще видиш !!!!!!!
@IbreObre Не бери грижа за това чорбарино
@Neznaiko1912 Себе си ли предлагаш за "надупена булка" ?
@btr В кочината повръщай колкото искаш
@go6etogong Хе, тъпо червено прасе, Левскарите нямат това свойсто като вас да кричат. Стойте си в кочината на армията и не се обаждайте.
Подъл ход на Пеевски. Така дразни Бошков
Не съм сигурен, че дарението може да помогне.
Това дарение ще подразни Бошков и ще го амбицира да не даде акциите.
Мда, подличка статия, явно писана от чорбар, за да се намерят едно кило други чорбари, които да пишат малоуни кометрари тук.
@Balgarin35 Защо се обаждаш като си тъп ?
@PAI Браво, полЪсканата :)
А има ли "супа" в това царско село и кой трябва да я "духа" ....?
Ами от проЗ чорбар какво друго да очакваш :)
@CSKA_1923_SOFIA Ало-у чорбарино, стой си ти у лево и не се обаждай когато не ти разбира нищо тъпата глава. Какъв "Юнак", какви 5 лв. Местят ни на Юнак, след като ни взимат стадион "Левски" през 1949 г.
Колкото до Герена, много ми е интересно, как Кремиковци го е построил, след като Кремиковци започва да работи 1 г. след като е построен Герена.
Така че трай си по-добре нало, но тъпо чорбарче, за да не ти се смеят много хората.
@longshadow Теб уби ли те вече простотията ?
  • 1