От ранни зори сякаш 28 септември предвещаваше благи новини, 

а малък ангел деня озари с нежните си и мили очи.

Принцеса Велимира се роди и като че ли в миг сбъдна на мама и татко всички мечти!

Да чуеш плача на едно създание, което се е появило на този свят преди броени минути, да хванеш малките му ръчички и да видиш целия си свят в невинните му очички. Едва ли има нещо по-разтърсващо и съизмеримо с щастието и насладата, които носят този миг в живота на човек.

28 септември постави отпечатък в сърцето на скъпия ни колега Гавраил Баталов по такъв начин, че никога да не избледнее. От днес Гари е горд татко на първородна дъщеричка. Прекрасната му съпруга – Милица – го дари с очарователната Велимира, която притежава манекенски размери – висока е 53 сантиметра и тежи 3.500 килограма. Щастливите родители изказват искрени благодарности на МБАЛ Надежда и специално на д-р Мирослава Генадиева и д-р Кристина Чачева.

А Екипът на Гонг се чувства привилегирован, че има честта да съпреживее този миг на съкровено щастие с младото семейство. Сред дъжда от честитки, и ние бихме искали да пожелаем много здраве на малката Велимира, да има приказно детство и сладък като мед живот, а широка усмивка винаги да грее на лицето ѝ и да сгрява сърцето на мама Милица и татко Гари.