"Хората може да не познават добре Кубрат Пулев, но всички в бокса го познават отлично. Антъни Джошуа поема голям риск, като се изправя срещу него", заяви легендата в полутежка категория Джони Нелсън.

Нелсън, който държи рекорда в своята категория за най-много поредни успешни защити на световната титла – 13, не е съгласен с букмейкърите, които определят Джошуа за категоричен фаворит в мача на 28 октомври.

Официално: Има дата и място за Джошуа - Пулев

"Пулев е почти безгрешен в кариерното си развитие, от аматьори до професионалисти. Той бе спрян от Кличко преди три години, но това бе един от най-силните мачове на украинеца. Пулев се справя по-добре с класически боксьори, защото има сериозен опит от аматьорите. Той е голям риск за Антъни, но той трябва да приеме този мач, иначе ще загуби пояси си от IBF. Пулев прави всичко правилнo на ринга и ще накаже всяка грешка на Джошуа. В 25 мача той има 24 победи и 13 нокаута, което показва, че той може както да спира мачове, така и да се боксира докрай. Ако успее да победи Пулев, това ще докаже, че Джошуа може да се справя с всякакъв тип боксьори, независимо какви са те", коментира Нелсън пред Sky Sports. /БГНЕС

Джошуа в подготовката за Кобрата: Нямам време за гаджета, а само за бокс

Кобрата: Джошуа няма да има никакъв шанс срещу мен!

Промоутърът на Джошуа не пропусна да се заяде с Кубрат

Вече гласят следващия мач на Джошуа след Пулев