Промоутърът на световния шампион по бокс в IBF и WBA Антъни Джошуа – Еди Хърн не пропусна възможността да провокира Кубрат Пулев и да му отговори по повод изказването на българския боксьор от преди няколко дни.

Кубрат изрази недоволството си от времето, предоставено му за подготовка, което е абсолютно недостатъчно, имайки се предвид срещу какъв противник се изправя боксьорът ни. Той сподели, че има нужда от поне 3/4 месеца време, в което да проведе пълноценни тренировки.

„Пулев трябва да бъде доволен от ситуацията. Има още осем седмици до мача между двамата, което е достатъчно време, за да могат да се подготвят за боя. Мисля, че следващият мач на Антъни Джошуа официално ще бъде обявен през следващата седмица“, коментира Хърн.

„Ние трябва да спазваме правилата, за да може да запазим всички шампионски колани. Трябва да спазваме хронологията. Всеки един трябва да спазва правилата, ако иска да се бие с най-голямата звезда в бокса“, добави промоутърът на Джошуа.

Промоутърът на Джошуа заподозря Кобрата в психологически ход

„Ако Пулев не се бие срещу Джошуа, то следващият му съперник ще бъде Карлос Такам, но се съмнявам да се стигне до нещо подобно. Атъни се готви за боя срещу Пулев. Антъни първо трябва да защитава световната си титла от IBF, а след това ще стори това и за колана от WBA“, каза още Еди Хърн.

Скандал! Пулев избухна срещу Зауерланд: Никой не води преговори с мен

Зауерланд: Мачът е на 28 октомври, Пулев има достатъчно време

Потвърждават боя между Джошуа и Пулев през следващата седмица