Джордж Ръсел защити Александър Албон след като победи пилота на Ред Бул в квалификацията вчера. Макс Верстапен пък веднага отговори на пилота на Уилямс, че трябва да гледа собствената си кола вместо тази на Ред Бул.

Ръсел направи страхотна квалификация вчера, класирайки се на 12-то място, с което изравни най-доброто си постижение до момента. Той се класира на една позиция пред неговия приятел и пилот на Ред Бул, Албон. Ръсел коментира:

„Не знам какво се случва, но се чувствам наистина зле за Албон, защото го правят да изглежда на идиот, а той абсолютно не е такъв. Той е печелил във всичко, в което е участвал. Не знам какво става, но трябва да намерят решение за него.“

Верстапен, научил за коментара на Ръсел, заяви, че не е работа на британецът да прави подобни изявления.

„На първо място мисля, че Джордж не знае нищо за отбора, така че е по-добре да се фокусира на собствената си кола и представяне, вместо да говори за другите.“

Верстапен, който спечели първия си полпозишън на тази писта преди година, също имаше слаба квалификация. Той завърши на разочароващото за него и отбора седмо място.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.