Никол Шерцингер и Люис Хамилтън показаха съвсем приятелски взаимоотношения по време на церемонията за Британските модни награди, която се проведе в Лондон в понеделник вечерта.

Бившата приятелка на Григор Димитров се срещаше именно с пилота от Формула 1 преди да се разделят през 2015 година. Въпреки дългата им връзка, двамата запазиха добри взаимоотношения.

Красавицата позира за снимка заедно с Люис Хамилтън и уелския дизайнер Джулиън Макдоналд.

Никол Шерцингер беше заложила на невероятно дълбоко деколте, което отне от вниманието на изящната дълга вечерна рокля, с която покори Лондон.

Секси излъчването ѝ не остана скрито от никого. В роклята ѝ бяха инкрустирани подробно на верига детайли, както и метални пискюли, които се видяха едва, когато тя вдигна ръце.

Люис Хамилтън също не отстъпваше по визия, все пак самото събития го изискваше. Сребристото сако инкрустирано с бляскави елементи се открояваше на фона на останалите присъстващи. За да изпъкне сакото шесткратният победител във Формула 1 беше заложил под него на изцяло черна риза и панталон.

По червения килим мина и бившата приятелка на Флавио Бриаторе - супермоделът Наоми Кембъл. Тя беше отличена със званието „Модна икона”.