Ако трябва да изберем само един всепризнат плейбой в света на високите скорости, това безспорно е световният шампион Люис Хамилтън. След като дълги години имаше връзка с певицата Никол Шерцингер, която сега е гадже на Григор Димитров, той доскоро беше щастлив и необвързан ерген. 

Едва наскоро се заговори, че отново има жена до него, но в четирите години от края на връзката си с американката до новата му любов, британският пилот определено не се застоя на едно място и беше интимен с множество красавици за кратък период от време.

Всъщност, първата му мимолетна връзка, след като скъсаха с Никол Шерцингер, беше със смуглата прелест от Португалия Сара Сампайо. Един от най-красивите модели на Victoria's Secret, смятан за двойничка на прекрасната Адриана Лима, дели едно легло с Хамилтън за кратко, но връзката им беше много одумвана. 

Португалката, която се вълнува и от националния отбор на родината си, вече е оставила далеч в миналото си мимолетните забежки и си има годеник, с когото планират съвместното си бъдеще. Освен по високите скорости и футбола, красавицата има страст и към тениса.