Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не изпуска от зоркия си поглед нападателя на Тотнъм Хари Кейн. Според El Confindencial босът ще се постарае да вземе английския национал в редиците на „балета“ в търсене на разрешение на головата немощ на тима след напускането на Кристиано Роналдо.

„Лос Бланкос“ преминават през кризисен период, като след 4 мач във всички турнири инкасираха три поражения и направиха едно реми. Във всичките тези срещи обаче момчетата на Жулен Лопетеги не успяха да отбележат нито едно попадение.

Кейн изглежда добра опция за Реал, според запознати, като се твърди, че сделката за него може да се случи по-лесно от очакваното. „Шпорите“ започнаха колебливо сезона в Шампионската лига, а евентуална елиминация от турнира на богатите би подтикнала голмайстора да потърси ново поле за изява, воден от амбицията си да играе в престижния турнир.

След два кръга в група „В“ лондонският тим няма спечелена точка, като заема третото място. Лидер в потока е Барселона, която спечели с 4:2 на „Уембли“ преди няколко дни.

Междувременно 25-годишният Кейн взе участие и в осемте мача на Тотнъм във Висшата лига досега, като е отбелязал 5 гола.

Още спорт:

Още проблеми за Лопетеги след загубата от Алавес

Рамо се застъпи за Лопетеги: Би било лудост да сменяме треньора

Бивш треньор на Реал с остро изказване за клуба