Новата звезда на Тотнъм Хари Кейн изрази своето желание да остане в лондонския тим и настоя, че не смята да преминава в Манчестър Юнайтед.

Английският национал, който завърши миналия сезон с 30 гола във всички турнири, е високо в списъка за евентуални летни покупки на мениджъра Луис ван Гаал, който определено не случи с привличането на Радамел Фалкао на „Олд Трафорд“. За бившия треньор на Байерн Мюнхен се говори, че е готов да плати 45 милиона паунда за 21-годишния Кейн.

Последният обаче категорично отхвърли подобен вариант.

„Наистина съм много щастлив в Тотнъм и бъдещето изглежда светло за мен. Наслаждавам се на моментите си тук. Разполагаме с чудесни играчи и добър треньорски екип. Определено ще вървим нагоре“, коментира някогашният играч на Лейтън Ориент.

„Тотнъм е достатъчно голям клуб, за да отговори на амбициите ми. Това е сигурно. Ние сме топ клуб и вървим в правилната посока. През миналия сезон бяхме пети и знаем, че ако искаме подобрение, трябва да се изкачим в класирането. Целта ни е Шампионската лига и не виждам защо да не можем да я постигнем. Разполагаме с млад състав, който има качествата да постигне това, което си е наумил“, завърши Кейн.