Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел заяви, че тимът му е готов за "големия тест" от 1/8-финалите на Шампионската лига в лицето на Манчестър Юнайтед.

Жребият в Нион противопостави за първи пъти тези два тима един срещу друг в евротурнирите, като предимството със сигурност е на страната на французите. Наставникът на парижани обаче подчерта, че тимът му не е фаворит в предстоящия сблъсък, но ще отиде на "Олд Трафорд" в първата среща с нагласата да победи.

Оценката в Англия: Кошмар за Юнайтед и Ливърпул, късмет за Сити

"Разполагаме с нужното качества, за да победим на "Олд Трафорд". Сигурен съм в това, но Юнайтед е сериозен тест, голямо предизвикателство. Ако бях неутрален зрител, със сигурност щях да гледам двубоя по телевизията. Не смятам, че сме фаворити, тъй като в тази фаза на турнира силите са вече много изравнени. Ние трябва да уважаваме клуб като Манчестър Юнайтед, който има толкова успехи в европейските клубни турнири. Голяма грешка от наша страна ще бъде, ако от сега мислим за този мач. Има още два месеца до февруари", коментира германският треньор на ПСЖ, които са все още непобедени в Лига 1. /БГНЕС