Александър Коларов бе големият герой за Сърбия, след като отбеляза победния гол за „плавите” срещу Коста Рика, който им донесе първи успех на Мондиал 2018. Благодарение на гола си Коларов грабна приза за „Играч на мача”, а освен статуетката, Коларов грабна и … Лада. Моделът е високопроходим - 4х4.

32-годишният краен бранител получи колата от областния управител на Самара Дмитрий Азаров. В едноименния град се игра срещата между двете селекции.

„Колата много ще му хареса. Автомобилът ще му напомня за нашия град и стадион. На него националният му отбор взе толкова важен мач”, коментира Азаров.

Срещата между Коста Рика и Сърбия бе посетена от президента на ФИФА Джани Инфантино.

„Много говорихме с Инфантино последните месеци, а трябваше и да променим доста неща в конструкцията на стадиона преди старта на Мондиала. Този разговор бе проведен преди половин година, а днес той ни каза, че е шокиран от добре свършената работа. За съжаление господин Инфантино нямаше време да се разходи на круиз по река Волга. Съгласихме се следващият път, когато пристигне да го стори, защото си струва. Очарован съм от оценката на Инфантино:, завърши Азаров.