Жозе Моуриньо сподели, че не е "на седмото небе" след победата на неговия Манчестър Юнайтед с минималното 1:0 срещу Заря Луганск в Лига Европа.

Единственият гол на Златан Ибрахимович донесе успеха за "червените дяволи", който е техен трети пореден във всички турнири.

"Една седмица, три загуби, друга седмица, три победи", заяви Специалния след двубоя. "Не бях притеснен от трите загуби, но и сега не съм на седмото небе от трите победи. Имаме мач в неделя (срещу Стоук Сити) и това е най-важното."

"Беше трудно. Имахме шансове през първото полувреме и можехме да вкараме и да направим мача различен, но не успяхме."

"Те бяха организирани с много играчи зад топката, но с опасност на контра атака, така че мачът бе труден, но това е важна победа."

Уейн Рууни отново бе оставен на пейката, но Моуриньо сподели, че е бил доволен от опциите, с които е разполагал. "От първата минута чаках гола, но той така и не идваше. Не знаеш какво може да се случи, но честно казано Ромеро направи добро спасяване при 0:0."

"На пейката имах играчи, които да променят мача, изпозлвах трима, но имахме различни офанзивни опции. Уейн ни даде различна позиция и Марсиас ни даде различна скорост, когато съперникът бе уморен."