Играчите на Торино и Фиорентина направиха напечен мач, в който обаче не успяха да излъчат победител. В битката на стадиона на "биковете" всичко приключи при 1:1, а тази развръзка не помогна особено в плановете и на двата отбора за сезона. 

А всичко се разплете още в самото начало. Само след две минути игра Марко Бенаси откри за гостите от Флоренция, преди вратарят им Албан Лафон да извади мрежата от собствената си врата в 13-та минута след нелеп рикошет в гърба му. 

А иначе "виолетовите" поведоха при първата си атака. Тогава се стигна до карамбол в наказателното поле на Торо, който остави Бенаси сам срещу вратаря на ръба на засадата и той с прецизен удар се разписа за 1:0. 

Но малко по-късно Фиорентина допусна изравняване. След удар в гредата на Ола Аина топката се отклони в гърба на вратаря, който се беше разтегнал максимално да избие и за негово нещастие се оплете в мрежата му за 1:1. 

Мачът се разви равностойно след това вихрено начало, а един от редките шансове за гол се откри пред Яго Фалке в продължението на първата част, но вратарят Албан Лафон се реваншира и се намеси страхотно, опазвайки статуквото. 

Отново Фалке имаше шанс да се разпише за "биковете" след почивката, а един от редките шансове за гостите от Флоренция пропиля Джовани Симеоне, който от близка дистанция не успя да преодолее вратаря Салваторе Сиригу. 

Така двата тима взеха само по точка от този мач. С нея Фиорентина събра 15 в актива си за 5-то място, а Торо е с една по-малко, но чак на деветата позиция.