Късно снощи отборът на Фиорентина постигна важна победа. „Виолетовите“ спечелиха с 3:1 гостуването си на Лече и се укрепиха в средата на таблицата. Това бе важен успех за Франк Рибери и компания, тъй като тимът от Флоренция не записа много добри резултати след рестарта на Серия А.

Мениджърът на „Ла Виола“ Джузепе Якини не спести добрите думи към своите футболисти и призова критиките просто да престанат по адрес на неговите момчета.

„Хората много бързо забравят и е страшно лесно да критикуваш, като ти не си треньора. Трябва ли да припомням, че Фиорентина бе един от най-засегнатите отбори от пандемията? Дори аз също бях с коронавирус, напълно нормално е да ни трябва време, докато всичко започне да се нарежда. Смятам, че не играем лошо, и, ако критиците погледнат статистиката ще видят, че за 6 мача сме ударили 5 греди, това показва и липса на късмет. Победата срещу Лече бе важна, тя е втора за нас след рестарта, спокойни сме и продължаваме да работим“, коментира бившият наставник на Палермо.