Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа коментира равенството с Виляреал 2:2. Стражът изрази мнение, че мадридчани не е трябвало да губят точки точно срещу този съперник и не скри разочарованието си.

При все този резултат „лос бланкос“ имат актив от 30 пункта на четвъртото място – на 2 зад третия Севиля, на 4 зад втория Атлетико Мадрид и на 7 зад лидера Барселона.

„Разочарование сме. Не заслужавахме да направим равен. Имахме положения и можеше да спечелим, но не го направихме“, започна белгиецът пред Movistar+.

„И аз сбърках, но видях, че имахме периоди на продължително владение на топката. Не биваше да губим точки тук“.

„Малко зле започнахме мача. Отбелязаха ни рано, но бързо върнахме два гола. След това сбъркахме отново“, допълни вратарят.

Запитан дали участието на „белите“ на Световното клубно първенство е повлияло на представянето на тима, Куртоа обясни: „Чувствахме се добре и всички бяхме подготвени за тази среща“.

Припомняме, че двубоят на Кралския клуб срещу „жълтата подводница“ от 17-ия кръг бе отложен за след Нова година заради ангажимента на „лос бланкос“ в Обединените Арабски Емирства. Актуалния носител на Шампионската лига спечели и световния клубен шампионат.

Солари след ремито с Виляреал: Не ме питате за Иско?