Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер разкритикува своя колега Роберто Манчини за защитната тактика на тима, след която двата тима завършиха 0:0 мача от 22-я кръг в Премиършип. Зрителите не видяха нито един гол в мача между Манчестър Сити и "топчиите", въпреки че „артилеристите” доминираха почти през цялото време на срещата.

На пресконференцията след мача Венгер заяви: „Те дойдоха тук за 0:0, но не бях изненадан от това. Те дойдоха тук за 0:0 и през миналата година.”

„Никога не съм виждал Карлос Тевес толкова дълбоко. Може би това е техният начин да печелят – да ни хванат неподготвени и да играят с Тевес толкова дълбоко, за да стане нещо специално. Това беше начинът, по който бяха организирани”, добави Венгер.

„Аз съм отговорен за своя отбор, а Манчини за неговия. А вие, медиите, сте отговорни за оценката на тези два метода. Ние опитваме да спечелим всеки мач. Ние трябва да уважаваме това, може би не беше най-зрелищният начин, но не мога да отговарям за неговия подход. Само Манчини може”, добави още наставникът на Арсенал.