Мениджърът на Уулвърхемптън  Нуно Ешпирито Санто отказа да хвърли вината върху червения картон след загубата от Ман Сити с 0:3. Бранителят Уили Боли бе изгонен с директен червен картон в 19-ата минута, което принуди „вълците” да играят повече от 70 минути с 10 човека срещу шампиона. Същевременно португалският специалист сподели, че много дълги топки, които са подали „гражданите” са попречили на Уулвс да се представят по-добре на „Етихад”.

„Не само червеният картон промени хода на мача. По-скоро смятам, че начинът, по който допуснахме първия гол, промени развоя на срещата. Допуснахме детинска грешка, а изгонването на Уили Боли направи задачата просто по-сложна. Бяхме наясно, че ще бъде трудно да ги спрем, но трябваше да избегнем това да им пропускаме 30-метровите пасове. Никога обаче не правиш и план за мача с човек по-малко”, бяха първите думи на Нуно Санто пред репортерите.

„Трябваше да останем концентрирани до края на мача. Смятам, че отборът се справи солидно с човек по-малко, а сега гледаме към следващия кръг”, завърши треньорът на „вълците”.


Още по темата:

Безскрупулен Сити не прости на Уулвърхемптън