Днес се поставя началото на футболната коледна лудница в Премиършип. В рамките на 10 дни елитните тимове в английския футбол ще изиграят 3 кръга.

Днес от 14:30 часа началото се поставя с двубоя Уотфорд - Кристъл Палас. Зрителите на DIEMA SPORT 2 и GONG PLAY ще могат да го наблюдават директно, а Палас вече са с нов наставник в лицето на Сам Алърдайс.

От 17:00 часа фаворитите за титлата тимове на Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед имат наглед леки домакински срещи. Челси приема Борнемут, а зрителите ще могат да гледт двубоя в ефира на DIEMA и GONG PLAY. Едва ли момчетата на Антонио Конте ще срещнат затруднения с гостите, но нали на Коледа стават чудеса.

"Артилеристите" са домакини на УБА, а в тази среща също може да се появи изненада. Може да гледате срещата в ефира на DIEMA SPORT и GONG PLAY

Юнайтед е домакин на Съндърланд и ще се опита да прибави нови 3 точки към актива са, за да не изостане от лидерите в таблицата. Двубоят може да гледате в ефира DIEMA SPORT 2 и GONG PLAY.

В 19:15 часа "тигрите" от Хъл Сити ще се опитат да спрат Манчестър Сити, а това със сигурност не е невъзможно. Срещата може да гледате в ефира на DIEMA SPORT 2 и GONG PLAY, а наставникът на "гражданите" Пеп Гуардиола очаква всичко от двубоя.

За всяка промяна в резултатите на тези мачове може да се информирате от GONG.BG, който ще бъде вашият верен помощник в английските футболни дебри.