Тимовете на Уест Хем и Манчестър Сити завършиха 2:2 в двубой от 23-ия кръг на Висшата лига. 

На два пъти домакините излизаха напред в резултата с попадения на Валенсия в 1-ата и 56-ата минута, но на два пъти Агуеро връщаше гостите в мача с голове в 9-ата и 82-ата минута. "Гражданите" удариха и две греди чрез Агуеро и Делф. За домакините греда нацели Куяте в добавеното време на двубоя.

Уест Хем откри резултата още в първата минута Куяте центрира от левия фланг, а там Валенсия успя да открие резултата, матирайки Джо Харт с удар от около 11 метра.

Гостите реагираха като ужилени и в 7-ата минута Агуаро нацели страничния стълб на вратата на "чуковете". В следващата минута Дженкинсън фаулира Агуеро в наказателното поле, а потърпевшият уверено реализира дузпата и изравни резултата на 1:1.

В 34-ата минута Пайе пробва да матира Харт, но стражът на "гражданите" се намеси добре и не позволи кълбото да влети за втори път в мрежата му.

През второто полувреме интересните ситуации не липсваха и пред двете врати. В 55-ата минута Фабиан Делф с прецизен и силен удар нацели гредата зад вратаря на Уест Хем, а в ответната атака домакините поведоха с 2:1, след като Антонио намери Валенсия в наказателното поле след изпълнение на тъч и за футболиста на "чуковете" не остана нищо друго освен да матира Харт за втори път в този мач. 

Серхио Агуеро пробва своя мерник в 72-ата минута, но ударът с глава на аржентинеца не намери целта. Десет минути по-късно Агуеро реализира втория си гол в двубоя, след като матира Адриан за втори път в двубоя.

В последните минути на двубоя домакините се хвърлиха в атаки, за да търсят победата, но в крайна сметка това не се случи и двата състава завършиха 2:2. В добавеното време на срещата Шейку Куяте нацели напречната греда и пропусна да донесе успеха на "чуковете".

В класирането Сити е на втората позиция с актив от 44 точки, но и мач повече от Арсенал, който е със същия точков актив. Уест Хем е на 6-ото място с 36.