Мениджърът на Брентфорд Томас Франк подписа нов договор с клуба, който ще го остави начело на „пчеличките“ до 2025 година.

Предишният контракт на датчанина изтичаше в края на следващия сезон. 48-годишният специалист бе назначен за наставник на тима през октомври 2018 и изведе Брентфорд до промоция от Чемпиъншип миналия сезон, за да изкачи отбора във Висшата лига за първи път в неговата история. След поражението от Уулвърхемптън с 1:2 у дома в събота, „пчеличките“ заемат 14-та позиция във Висшата лига, на осем точки от зоната на изпадащите.

Клубът от западен Лондон има шест победи във висшия футболен ешелон на Англия от 1947-а насам, включително успехи над Арсенал и Уест Хем. Помощникът на Франк Бриан Ример също парафира нов договор до лятото на 2025.

„От името на всички в Брентфорд, бих искал да поздравя Томас и Бриан за техните нови договори. Преди всичко, те са фантастични хора, с които да се работи и съм сигурен, че всички в клуба ще са удовлетворени от това, че те остават до 2025 година. Те са с основна роля за успехите ни в последните години, които достигнаха своята кулминация с постигането на нашата споделена цел да играем във Висшата лига. Искаме да продължим да водим Брентфорд напред, да се конкурираме с по-големите клубове от нас и да видим колко далеч можем да прогресираме. Сигурен съм, че можем да надградим над успехите, които Томас и Бриан ни помогнаха да постигнем заедно с всички други от щаба и състава, и очакваме с нетърпение това, което се надявам да бъде успешен край на сезона и отвъд“, каза футболният директор на лондончани Фил Джилс.