Феновете на Тотнъм могат да си отдъхнат след последното заседание на Дисциплинарната комисия на ФА. От там не предприеха допълнителни мерки срещу звездата на тима Хари Кейн и не го наказаха на базата на видеозапис заради действията му по време на мача с Челси. 

Тогава, преди почивката, той влезе в съприкосновение със Сесар Аспиликуета, двамата допряха главите си, а нападателят действа малко по-агресивно от допустимото. Очакваше се докладът от рефера Андре Маринър и ако той беше написал,ч е не е видял ситуацията, английският национал щеше да бъде наказан за три мача. 

Арбитърът обаче не само я е видял, но и я е описал и е бил категоричен, че не вижда основания за наказание на футболиста. Това направи безпредметно събирането на тричленния състав на ФА и Хари Кейн избегна наказанието. 

Ако то се беше стоварило върху него, звездата на "шпорите" щеше да пропусне мача с Арсенал този уикенд, а това щеше да е огромен удар по амбициите на "шпорите", въпреки че те вече загубиха шансове да се борят за титлата.