Фенклубът на Нюкасъл в България се разраства. За първи път от вече над тригодишното си съществуване, членовете в организацията са над 100 регистрирани във фенклуба. 
Живите включвания през миналата седмица от групата наши фенове, която посети домакинството ни срещу Ливърпул, повиши много интереса към страницата ни в социалните мрежи и регистрациите заваляха една след друга. 

След като бяхме малко над 80 човека при затварянето на летния регистрационен период преди началото на сезона, непосредствено преди мача с Ливърпул, фен номер 100 се регистрира и това беше Михаил Благоев от Стара Загора. Към момента регистрациите вече наброяват 106!

Решихме да наградим човекът оказал се с късметлийския номер 100 за фенклуба с билет за мача България –  Франция в събота, но тъй като той е възпрепятстван и няма да може да посети двубоя – наградата получава фен номер 101 и това е Танита Димитрова от София, която ще има възможността да подкрепи "трикольорите" в битката за класиране на световното първенство и да “поздрави” на живо бившият ни “любимец” Муса Сисоко.

Нека си пожелаем “гнездото на свраките” в България да става още по-голямо занапред.