Толкова впечатляващо беше представянето на Терънс Крофърд срещу Ерол Спенсr миналия месец, че мнозина започнаха да поставят името на боксьора от Омаха сред някои от най-добрите бойци на всички времена. Може би е несправедливо да се класира „Бъд“, докато той не окачи ръкавиците, тъй като той все още изглежда в разцвета на силите си и има всички шансове да подсили и без това зашеметяващата си до момента биография.

Но според самия шампион, кои са най-великите боксьори в историята? Той разкри своите пет най-добри, докато се появи наскоро в подкаста Earn Your Leisure.

„Трябва да са: Рой Джоунс младши, Флойд Мейуедър, Андре Уорд, Шугар Леонард – и Терънс Крофърд.“

Разбираемо, с начин на мислене, че няма човек, който да го победи, Крофърд включи себе си в списъка заедно с легенди като Мейуедър и Джоунс. В момента феновете очакват с нетърпение новини за следващия ход на 35-годишния боксьор, с битки срещу хора като Джарон Енис, Джермел Чарло и дори Канело Алварес са сред най-търсените мачове.

Въпреки това, нито един от тези двубои не може да се състои, ако Спенс реши да задейства клаузата за реванш за нов бой с Крофърд и всички признаци сочат, че точно това ще се случи.

Без да се крие от предизвикателството нико, Крофърд заяви, че е повече от готов да изпълни искането на Спенс да се проведе втора битка с тегло до 154 паунда, като тексасецът не крие факта, че намаляването до полусредна категория не е лесно за него.