Терънс Крофърд разби Ерол Спенс и спечели с технически нокаут в деветия рунд, за да стане безспорен шампион в полу средна категория и може би най-добрият боец в света днес. Крофърд преобърна сценария, че това е равностойна битка, като доминираше над Спенс през цялото време, сваляйки го три пъти на земята по пътя към победата след намесата на съдията.

Естествено, големите имена от спорта имаха похвала за шампиона. Ето някои от реакциите.

Ленъкс Люис: Не може да не ми хареса, когато двама страхотни бойци се разберат, за да направят битката, която феновете ИСКАТ да видят. Голямо уважение към @terencecrawford и @ErrolSpenceJr за преследване на слава, история и БЕЗСПОРЕН! 👊🏾💥 Поздравления Терънс. Спенс, поучи се от това.

Теди Атлас: Говорейки за това да бъдеш пълният „пакет“, добре, Крофърд е целият „Магазин“. Macy’s, Walmart, Target. Costco.

Карл Фрамптън: Най-доброто изпълнение, което съм виждал! @Терънс Крауфорд  се присъединява към списъка на великите за всички времена!!!

Джордж Формън: Спенс се научи на „никога не боксирайте боксьор“, трябва да се биете с тях; не чакайте възможност; просто нанасяйте удари.

Девин Хейни: Бъд просто преби Ерол.

Шакур Стивънсън: Бъд не е ли Майкъл Джордън на бокса?

Клариса Шийлдс: Той е лош човек! Обичам и двете момчета, но всички знаят, че Крофърд направи това!!!!! Отлично представяне! Еха! Добре дошли в клуба на безспорните шампиони в две категории! Това сме само ние!!!!!!!

Канело Алварес: Поздравления @terencecrawford  ти си шибан страхотен боец, заслужаваш това 👊🏻🙏🏻