Британският боксьор Хюи Фюри се изказа ласкаво за България, храната и жените в страната ни в навечерието на мача с Кубрат Пулев. Победителят от този мач в събота вечерта ще излезе за световната титла във версия IBF срещу Антъни Джошуа. 

Галавечерта в София можете да проследите директно в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA, като прякото излъчване започва в 19:30 часа. А ето и какво обяви Фюри за предаването "На Кафе" по NOVA: 

"Нямам търпение за големия мач. За мен е удоволствие тук, атмосферата е страхотна, бях посрещнат много добре в България. Имам всички оръжия за мача срещу Кубрат, ше видите в събота вечер на ринга. Вярвам, че съм най-добрият и смятам да го покажа по време на мача. Ще покажа всичко, на което съм способен." 

"Бях около 14-годишен, когато дойдох за първи път в България, защото моето семейство има много близки приятели тук. Харесва ми много в страната, защото има много история тук. Обичам и да се разхождам из парка." 

"Храната в България наистина е много добра. Харесвам вашите домати, както и българското сирене. Като цяло, ям храна, която ми дава много енергия. Ям много пиле с ориз, защото все пак съм доста голямо момче." 

"По време на лагер няма жени около мен, дори телефон. Оставям абсолютно всичко. Жените разсейват боксьорите, а е много важно да няма разсейване. Трудно е, но когато трябва да се концентрираш, дисциплината е най-важна, за да не се отдалечаваш от целта. Българките са много секси, така че може да видя някоя след мача, надявам се да стане", заяви Фюри. 

Боксовата гала-вечер на 27 октомври ще включва 10 двубоя и у нас ще се излъчва по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

Бащата на Фюри: Пластмасовите боксьори нямат място на ринга

Кобрата: Трябва да побеждаваме, а не да показваме мускули

Очи в очи: Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри

Дейзи Ланг: Ще подкрепям българите и жените

Закани за победа преди женския мач в "Арена Армеец"

Закани между Пепелянката и Убиеца преди боя в събота

Ули Вегнер: Вярвам, че Кубрат може да е световен шампион

Тервел: Планът ми е след мача да си сложа зимните гуми

Фюри: Трудното е зад гърба ми, предстои лесното – мачът с Кобрата

Промоутърите: Чака ни историческа вечер пред пълна зала