Еди Хърн е в приповдигнато настроение преди двубоя на неговия човек Антъни Джошуа с Франсис Нгану, но отдели малко време, за да отправи послание към дългогодишния британски съперник Тайсън Фюри.

Джошуа си проправя път през досегашните съперници на Фюри, като се надява да получи сблъсък със самия него. Той току-що нокаутира Ото Валин по впечатляващ начин няколко години след като шведският южняк поряза лошо Фюри, преди да загуби с решение по точки през 2019 г.

Сега Джошуа се изправя срещу Нгану, който също даде на Фюри много неща, за които да се притеснява в 10 по-близки от очакваното рунда, не на последно място в третия рунд, в който Фюри беше повален на платното.

Говорейки пред TNT Sports Boxing, Хърн разкри разговора, който е провел с Джошуа на пресконференцията за обявяване на битката с Нгану, която ще се проведе на 8 март в Саудитска Арабия и вече има пълна подгласничка.

"Казах: Виж, две победи и ти си безспорен световен шампион в тежка категория. Вярвам, че той наистина ще го направи. Знам, че съм фен, но вярвам, че той ще победи Нгану и вярвам, че ще победи Тайсън Фюри".

След това той погледна към камерата и отправи послание към Фюри за безспорния му сблъсък.

"17 февруари, виж, Олександър Усик, обичам те, но Тайсън Фюри, ти трябва да спечелиш този бой. Трябва да направим така, че това да се случи. Късмет и на двамата. Колко вълнуващо е за бокса, че имаме този път и този план за най-големите битки в тази дивизия."

Макар че победителят в безспорния сблъсък ще получи специален нов пояс, със сигурност истинската привлекателност на победата ще бъде битката за големи пари с Джошуа.