Победителят в историческия двубой за безспорната титла в тежка категория между Тайсън Фюри и Олександър Усик изглежда ще получи изцяло нов пояс. Непобедените шампиони ще се борят за четирите титли на WBC, WBA, IBF и WBO за първи път в историята на тежката категория на 17 февруари в Саудитска Арабия.

И за да отбележи невижданото досега събитие, Негово превъзходителство Турки Алалшикх - боксовият бос на Саудитска Арабия - представи чисто нов пояс за безспорния шампион. Коланът, обкована в златно и сребърно покритие с черна кожа, включва също камъни и имената на предишните шампиони.

Изглежда, че и четирите ръководни органа са съгласни, тъй като техните лога също са изобразени. Но въпреки вълнението, че спортът най-накрая се сдобива с истински шампион в тежката категория, феновете не можаха да се сдържат и да не оприличат колана на нещо, което сме виждали в кеча.

Един от феновете коментира: "Вибрации от кеча". Друг се съгласи: "WWE вибрации". Трети се разгневи: "Това изглежда ужасно. Прилича на нещо от UFC или WWE."